Kirşehir///40

omerhacılıdan geceriz biz köyümüze yakın kız alırız kız veriz ömerhacılıya bir çok tanıdk var aramıza hg canım yazın ömerhacılını ağaç festivalına gideriz gelirsen tnş ok

orda bi köy var uzaktan gitmesekte gelmesekte o köy bizim köy kırşehirliler selamlar herkese bu gülüm sizlere
herzrose1vi2fn1usedqw9boe5.gif

a.s geçen sene gelmiştik ağaç bayramına bu senede nasip olursa geliriz tanışırız inşalla.:içelim:

benim sağlık sorunlarım nedenile pek gelemiyorum beni tanıyan herkese koçaman opüçükler beni unutmayın kk güzelleri kırşehirin gülleri ankaranın melekleri hey bakın unutmayın haaaaaaaaaa

canlarım benim sağlık nedenyle pek gelmiyorum inş düzelirim bu korkularımı bi yensem ha ne güzel olur belkide ben sizlerin aklında esmer güzelimi olarak kalacam senağlama
agus040542jh5.gif

canlarım benim sağlık nedenyle pek gelmiyorum inş düzelirim bu korkularımı bi yensem ha ne güzel olur belkide ben sizlerin aklında esmer güzelimi olarak kalacam senağlama
agus040542jh5.gif

saçmalama nasıl konuşuyorsun öyle?Ağzına acı biber sürerim.:kızgın:..İyi geceler...a.s.

agus040542jh5.gif

aaaa hayirdir esmer ablam hastamisin
allah acil sifalar versin
optum seni kocaman:nazar::nazar:

:benim için sizleri burda gormemek süpriz değil hani ne kadar azız memlektlilerim yoksunuz senağlama
viewer.php
[/URL][/IMG]

selam esmer güzelim neredesin,sana Kaman'a ,Kırşehir'e seVGİLER aNKARA'DANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

geldim ablam buralardanım ama çok üzgünüm ya hasaptan olmayan olaylar oldu yazık öldü kazadan iki akrabamız kırıkkale yolunda öldüler üçüde ağır yaralı hiç bi yere gidemedim ankaradan ve golbaşında kaldık perişan olduk neyse sizleride üzmeyim

kırşehir millet vekili danişmanı zübeyir gürsesi kaybettik canım hemşirelerim başimiz sağ olsun

geldim ablam buralardanım ama çok üzgünüm ya hasaptan olmayan olaylar oldu yazık öldü kazadan iki akrabamız kırıkkale yolunda öldüler üçüde ağır yaralı hiç bi yere gidemedim ankaradan ve golbaşında kaldık perişan olduk neyse sizleride üzmeyim

kayın pederimi üç yıl önce kırıkkale yolunda kaybettim allah rahmet eylesin sizin yakınlarınızada allah sabır versin çok acı bir şey çok

kırşehir kırşehirliler nasılsınız hanımlar eminmki çok varız ama buraya ziyaret etmiyorsunuz sengözlerimebaksanab

X