- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.921
Merhaba bayanlar
Bu sabah maskara sürmeden önce daha net farkettim ki kirpiklerim inanılmaz zayıflamış. Tamam bu yeni birşey değil ki diyebilirsiniz ama benim için çok acı. Çünkü benim kirpiklerim çok övgü alıyordu. Dolayısıyla kabullenmem zaman aldı. Alt kirpiklerim bile çok uzundu. Maskara sürmesem de farkediliyordu. Yaş 30 a gelince haliyle gerileme dönemine girdik tabi.
Bana kullanıp kesin sonuç aldığınız ürünün ismini yazar mısınız?
hint yagi.inanilmaz uzatiyor.
watsons ve gratiste oluyor kulak cubuguyla surun cok guzel bisi.1 hafta boyunca yatmadan surunce sonuca sasiricaksiniz
Teşekkür ederim.
Eczanelere eeose serumu sordum siparişle getirtiyorlar. Hem çok pahalı hem de internetten araştırınca pek olumlu şeyler okumadım.
Hint yağı, badem yağı gibi kürleri denemeye karar verdim.
Kalınlaşınca sorun kalmayacak zaten çünkü kirpiklerim hem uzun hem de kıvrık. Sadece hacim gerekiyor.
hiç oyle seruma gerek yok.bizzat denedim yok kimyasal 1 parca bile girse olmuyor.badem yaginada gerek yok direk hint yagini her bos buldugunuzda surun acayip bisey siyahlik veriyor uzatiyor gurlestiriyor arkadaslarim inanamadi bana resmen.zaten uzundu bide ben 5 kat filan rimel surerim baya.e gurlestikten sonrada oyle surunce kaslarima degmeye basladi
Hintyagini bugün alıp, bende deneyeceğim. Cok umutlandım şimdi:26:
S
1 hafta duzenli yatmadan once temiz kirpiklerinize surun.inanilmaz.
ben liseye gidiyorum her gun ama hergun kalem rimel surerim bide rimeli 5-6 kat surerim.ona ragmen upuzun kaslarima degiyor
Hey Maşallah
Nazar edersin kendine amann
Hiç bi zaman öyle uzun aman aman kirpiklerim olmadı
Serum almayi düşündüm, faydası oluyormuş ama onları da bırakınca eskisine dönüyormus kirpikler
Fiyatları da oldukça yüksek , bi kac kere icin verilebilir ama uzun vade için yazık yani o kadar paraya
Etkisini görürsem yazarım buradan
Bu akşam alırım dışarı çıktığım da, bu gece de başlarım. Kaşlara da sürsem ne olur acep:26:
o konuda bi fikrim yok iste.benim anneminde kaslari aldira aldira ince kaldi sarimsak suruyodu.ama ben bayanda ince kas cok begeniyorum.benimki orta kalinlikta yazin incelticem biraz daha.sarimsagi dene
kirpiklerinide yaz bana.arkadaslik istegi gonderiyorum kabul et
Ok.tabiji yazarım
Kaşlarım alınmasa da ince. Ama seyrek.kalem kullanıyorum mecburen
Acaba onunda payına birsey düşer mi dedim:)
hint yagi.inanilmaz uzatiyor.
watsons ve gratiste oluyor kulak cubuguyla surun cok guzel bisi.1 hafta boyunca yatmadan surunce sonuca sasiricaksiniz
gratiste hınt yagının markası nedır ve fıyatı ne acaba ??
ben de arada hınt yagı surerım ama gratıste falan satıldıgını bılmıyordum
zaten 1 marka var.yaglar bolumune giderseniz watsonstada var.7 tl civarinda buyuk sise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?