- Konu Sahibi kardelenes
- #1.941
anladım cok sagolun ben 4 tlye aktardan almıstım ama yenılemek ıstıyordum 3 4 senedır duruyo cunku en kısa zamanda alıcam
rica ederim 1 hafta duzenli kullanirsaniz inanilmaz farki gorursunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım cok sagolun ben 4 tlye aktardan almıstım ama yenılemek ıstıyordum 3 4 senedır duruyo cunku en kısa zamanda alıcam
rica ederim 1 hafta duzenli kullanirsaniz inanilmaz farki gorursunuz :)
Kızlar ben yaklaşık 1 aydır kirpiklerime içinde her türlü yağın bulunduğu bi karışım sürüyorum sonucu söyle söyleyeyim alt göz kapağımda hiç kirpik yokken şimdi bariz kirpik çıktı üst taraftada mutlaka degisiklik vardır ama bu derece belirgin değil alt tarafta uzamakta olanda bir sürü de kirpik var foto var kızlar elimde ama paylasamadim mucize boyutunda değil tabi ama kesinlikle fark var
Bende lumigan göz damlasiyla uzun olsn kirpikler imi daha da uzattim kesinliklr tavsiyem 2 ay duzenli kullanimda sonuc aldim samur fircayla eyeliner gibi kirpik diplerine sürdüm kivrik siyah ve dolgun uzun oluyor farkettiyseniz göz tansiyonu hastalarinin kirpikleri hep uzundur sebebi bu ikacin yan etkisi uzatip siyah kivrik yapmak icinde yazar zaten besleyici bi madde oldugunu dusunuyorum icinde kesinlikle denemelisiniz benim 2 ay sonraki halimi goren herkes adini soruyor ilacin kimileri bilmeden kirpiklerime iltifat ediyor inanin sayısını hatirlamiyorum benden sonra ilaci alanların duzenki kullsnim gerekli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.