• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kızlar ben yaklaşık 1 aydır kirpiklerime içinde her türlü yağın bulunduğu bi karışım sürüyorum sonucu söyle söyleyeyim alt göz kapağımda hiç kirpik yokken şimdi bariz kirpik çıktı üst taraftada mutlaka degisiklik vardır ama bu derece belirgin değil alt tarafta uzamakta olanda bir sürü de kirpik var foto var kızlar elimde ama paylasamadim mucize boyutunda değil tabi ama kesinlikle fark var

Kızlar ben yaklaşık 1 aydır kirpiklerime içinde her türlü yağın bulunduğu bi karışım sürüyorum sonucu söyle söyleyeyim alt göz kapağımda hiç kirpik yokken şimdi bariz kirpik çıktı üst taraftada mutlaka degisiklik vardır ama bu derece belirgin değil alt tarafta uzamakta olanda bir sürü de kirpik var foto var kızlar elimde ama paylasamadim mucize boyutunda değil tabi ama kesinlikle fark var

Yaglar neler peki ?
Alt kirpik ustten daha cabuk uzuyo ust kirpik daha gec uzuyo bende de oyle olmustu

Ay ben badem yağı sürdüm yandım çok fena göze kaçınca acayip yanıyor sürmeyin bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yağlar ilede kirpik uzuyormuş deneyeniniz var mı kızlar?

Kirpik Uzatacı Yağlar
1 yemek kaşığı kakao yağı
1 çay kaşığı hint yağı
2 adet kap ve bir miktar sıcak su hazırlanışı ve tarifleride var BURADAN bakabilirsiniz.

Ben aktara hazirlatmistim 10 tane yağ karışımı hem saç hem Kaş kirpik için kullanilabilyodu emzirme döneminde inanılmaz dökülüyodu smdi maşallah fırça gibi oldular :sly:
çok işe yariyo boş bi rimel kutusuna doldurup kullandım her gün...
Hatirladiklarim:
Kakao yağı
Hint yağı
Sarımsak yağı
Çam terebentini
Ylang yağı
Tatlı badem yağı
Kantaron
Müthiş faydasını gördüm sacimda da kasimda da kirpiklerimde de...

ßůšr@

Arkadaslar kirpik uzatmanın çok zor olduğunu sanmıyorum çünkü kaş gibi veya saç gibi pek sabır gerektiren birşey değil.Sabi bir tarif uygulamaya başlayın ve 1-2 ay devam edin çok kısa sürede uzadığını göreceksiniz.Pek bu konularda bilgi sahibi olmayan arkadasım vardı öyle birinden duymuş kirplerine hint yağı uyguluyormuş onu bir ay sonra felan gördüğümde gerçekten kirplerin yoğunlaşmış ve uzamıştı :) Saç-kaş-kirpik arasında en çabuk hizaya gelen kirpiklerimizmiş değerlendirelim bunları :16:

Ben kirpiklerimin ucundan aldim bir maaşla çokta az kestim ona rağmen uzaması 1 ay aldı halada aynı boyuna tam gelmemiş gibiler yağa gelirsek 2 aydır kullanıyorum alt tarafta bir fark oldu ama üstte aynı etki yok olsada insanların fark edeceği kadar olacağını sanmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende lumigan göz damlasiyla uzun olsn kirpikler imi daha da uzattim kesinliklr tavsiyem 2 ay duzenli kullanimda sonuc aldim samur fircayla eyeliner gibi kirpik diplerine sürdüm kivrik siyah ve dolgun uzun oluyor farkettiyseniz göz tansiyonu hastalarinin kirpikleri hep uzundur sebebi bu ikacin yan etkisi uzatip siyah kivrik yapmak icinde yazar zaten besleyici bi madde oldugunu dusunuyorum icinde kesinlikle denemelisiniz benim 2 ay sonraki halimi goren herkes adini soruyor ilacin kimileri bilmeden kirpiklerime iltifat ediyor inanin sayısını hatirlamiyorum benden sonra ilaci alanların duzenki kullsnim gerekli

Arkadaşlar Hindistan cevizi tereyağ çooooook güzel yapıyor kirpikleri cilde bile sürebilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende lumigan göz damlasiyla uzun olsn kirpikler imi daha da uzattim kesinliklr tavsiyem 2 ay duzenli kullanimda sonuc aldim samur fircayla eyeliner gibi kirpik diplerine sürdüm kivrik siyah ve dolgun uzun oluyor farkettiyseniz göz tansiyonu hastalarinin kirpikleri hep uzundur sebebi bu ikacin yan etkisi uzatip siyah kivrik yapmak icinde yazar zaten besleyici bi madde oldugunu dusunuyorum icinde kesinlikle denemelisiniz benim 2 ay sonraki halimi goren herkes adini soruyor ilacin kimileri bilmeden kirpiklerime iltifat ediyor inanin sayısını hatirlamiyorum benden sonra ilaci alanların duzenki kullsnim gerekli

Bu damlanin zarari yokmu ya. Bi giz rahatsizligumiz olmadigi halde kullanmamuz ne kadar dogru

Arko'nun küçük boy yağlı kreminin kirpiklerimi uzattığını fark ettim. Deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar, kirpikler için Avrupa'da yeni bir teknoloji var ve tamamen doğal, kimyasal içerik barındırmıyor. Bu mükemmel prosedürü Türkiye'ye getirdim. Prosedür hakkında bilgi almak isterseniz özelden mesaj yazın lütfen.

Kaslariniz için hint yagi tatil badem yagi ve 5-6 diş sarimsak ezip hepsini karistirin ve her gece kulak temizleme çubuğu ile kaslariniza surun.sabah uyandiginizda yikayin..ama devamlilik şart.sonuç harika..sık dolgun kaslar!:KK76::KK49:

Back