• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Zor uzaması vede dış etkenlere çok maruz kaldığından zaman zaman dökülmesi ile sorun yaratan kirpiklerinizin bakımı için,pahalı ürünler almanıza gerek yok.Evinizde kendiniz hazırlayarak kirpik bakımınızı hem doğal hemde daha ucuza mal edebilirsiniz.

Bakışları ön plana çıkaran ve cazibe katan kirpikler kadınların yüzündeki en dikkat çekici noktadır. Uzun ve gür kirpikler, bakışlara derinlik katar ve tüm dikkati gözlere çeker… Güzel ve sağlıklı kirpiklere sahip olmanın formülü ise doğada…

Kadınların yardımına koşan badem yağı bademden elde edilen doğal bir yağdır. Aromaterapi ve masaj uygulamalarında sıkça kullanılır. Badem yağı yağ asitleri açısından oldukça zengindir ve bu sayede kirpikler için nemlendirici görevi görerek kırılmaları engeller. Ayrıca nemlenen kirpikler normale oranla çok daha çabuk uzar ve parlak bir görünüm kazanır.

2-3 hafta daha sabredecek halim yok benim açıkçası :))sen karışımı söylesen de beraber denesek ne güzel olurdu valla..bende devam ediyorum tüm karışımlara üstüne düştüğümüz için belkide yavaş ilerliyor gibi geliyor psikolojik olarak,aman işe yarasında geç olsun güç olmasın..

Karışım derken canım ?:) Tatlı badem yağı ve hint yağını kullanıyorum

Ben bunu yaptım, kulak pamuğu ile hemen kirpik diplerimie azcık azık sürdüm kirpiklerim 3-5er döküldü, yemin ediyorum 3-5 dküldü bırak gürleşmeyi, çıkmasını kirpik kalmadı bende.

Siz nasıl uyguladınız, kirpiklerinizde hep mi kaldı yoksa bir süre kaldıktan sonra yağı temizlediniz mi?

Bu iki yağı karıştırıp kulak pamuğu ile kirpiklerine sür ben her gün gece sürüyorum öyle uyuyorum sabah da normal olarak yüzümü yıkıyorum :) istersen gündüz de kullanabilirsin akşam yıkayabilrsin yani bunun bi zararı yok canım sende niye öyle oldu şaşırım sen nasıl uyguladın ?

yağ karışımlarınızın içinde muhakkak sarımsak bekletin kızlar (bölünmüş olarak)
sarımsak hem saça hem kirpiğe hem de kaşa deva gerçekten..

Bu iki yağı karıştırıp kulak pamuğu ile kirpiklerine sür ben her gün gece sürüyorum öyle uyuyorum sabah da normal olarak yüzümü yıkıyorum :) istersen gündüz de kullanabilirsin akşam yıkayabilrsin yani bunun bi zararı yok canım sende niye öyle oldu şaşırım sen nasıl uyguladın ?

Canım ben de sizin gibi yaptım, kulak pamuğunu karışıma batırıp eyeliner çeker gibi kirpik diplerime sürdüm, yatmadan önce sürüp öyle yağlı şekilde yattım. Ama çok döküldü, hazır yağ karışımında da döküldü. Bunda da. İnan kendi hallerinde kaldıklarında daha çabuk uzuyor. Bilemedim :26:

Canım ben de sizin gibi yaptım, kulak pamuğunu karışıma batırıp eyeliner çeker gibi kirpik diplerime sürdüm, yatmadan önce sürüp öyle yağlı şekilde yattım. Ama çok döküldü, hazır yağ karışımında da döküldü. Bunda da. İnan kendi hallerinde kaldıklarında daha çabuk uzuyor. Bilemedim :26:

O zaman sana iyi gelmemiş cildine canım deneme bir daha bırak kendi hallerinde büyüsünler o zaman :)

Kizlar hint yaginizin markasi falan var mi ?? Ben mesela internetten siparis ettim bitane "DABUR AMLA HAir OIL" .. taniyan varmi acep :P

Daha once belirtmistim ama bwn aldim bu yagdan.daha kullanmadim ama bana bunu hintli biri tavsiye etmisti.saclarin cogalip gurlesmesi icin.ama ben kirpigine surmeni tavsiye etmem.cunku mineral yagla karisik olabilir.ve disinda sacta 1-2 ton renk koyulasmasi yapabilir yaziyo

Yaaa bir arkadasım onerdi bana iki haftada %40 artırıyo ve dokulmeyi durduruyomnus benim hamileliğin 4 ayında bayaı dokuldu
bu kas kirpik serumunun içinde kayısı cekirdeği keratein badem hint keten tohumu vs 10 adet yag varmıs işe yarar mı sizce

Kızlar söylenen karışımları aylarca denedim.hiç bi sonuç alamadım :(( bu lumigan adlı ilacı kullansam mi bilemiyorum.gittim ipek kirpik yaptırdım.onların bi kısmı döküldü.yoluk yoluk dolaşıyorum ortada valla.tamamı dökülse de kirpiklerin durumunu görsem.korkuyorum çok döker mi acaba kendi kirpiklerimi de

Back