• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ben badem yağı ve hint yağını karıştırıp her gece yatmadan önce kulak pamuğu ile kirpiklerime sürüyorum. Uygulayalı yaklaşık 1 hafta oldu gözle görülür bir uzama var ve çok güzel görünüyor kirpiklerim. Hatta alt kirpiklerim fazla uzun oldu kesmeyi düşünüyorum :1:

Ben badem yağı ve hint yağını karıştırıp her gece yatmadan önce kulak pamuğu ile kirpiklerime sürüyorum. Uygulayalı yaklaşık 1 hafta oldu gözle görülür bir uzama var ve çok güzel görünüyor kirpiklerim. Hatta alt kirpiklerim fazla uzun oldu kesmeyi düşünüyorum :1:

Şakamı yapıyosun:) 1 haftada hemde ilginç doğrusu. Peki markası nedir kullandığın yağın normal bir aktardanmı aldınız?

Şakamı yapıyosun:) 1 haftada hemde ilginç doğrusu. Peki markası nedir kullandığın yağın normal bir aktardanmı aldınız?

Hayır neden şaka yapayım ki. Evet kısa bir süre ama düzenli olarak yaptığım için olabilir bir haftada etkisini gördüm.
Dediğim gibi alt kirpiklerimin bazı yerleri fazla uzadı diye keseceğim bile. Mesela benim kirpik olmayan yerlerimde bile yeni kıllar çıktı.

Evet normal bir aktardan aldım üstünde badem yağı hint yağı yazıyor öyle markası falan yok. İkisi de 50 ml 5 ve 7 tl ye almıştım.

Ben kirpiklerimin uzun olmasını değilde dolgun görünmesini istiyorum. Şuan uzun ama dolgun olur mu bilemiyorum kullanmaya devam :34:

Hayır neden şaka yapayım ki. Evet kısa bir süre ama düzenli olarak yaptığım için olabilir bir haftada etkisini gördüm.
Dediğim gibi alt kirpiklerimin bazı yerleri fazla uzadı diye keseceğim bile. Mesela benim kirpik olmayan yerlerimde bile yeni kıllar çıktı.

Evet normal bir aktardan aldım üstünde badem yağı hint yağı yazıyor öyle markası falan yok. İkisi de 50 ml 5 ve 7 tl ye almıştım.

Ben kirpiklerimin uzun olmasını değilde dolgun görünmesini istiyorum. Şuan uzun ama dolgun olur mu bilemiyorum kullanmaya devam :34:

Ne güzel sende bu kadar kısa bir sürede işe yaraması çok iyi. Umarım istediğin dolgunluğada ulaşırsın. Cevabın için teşekkür ederim.

Bende badem yağını kullanıyordum ara ara da kullansam faydası olmuştu ama bir internet sitesinde bu yağların göze kaçtığında kuruluk yaptığı gözde sorunlara yol açtığını okumuştum.Yağdan kuruluk insana saçma geliyo ama öyleymiş dikkat etmek lazım yinede 1 hafta kullanıp 1 hafta ara vererek yapsak bile faydası olur en azından.

eşit miktar badem yağıyla hint yağını karıştırın gözünüzün içine gelmeyecek şekilde yatmadan önce sürün işe yarayacaktır hem gün boyu yüzünüzde duran makyajın kirpiklerinize verdiği zararı da önler fakat bu öyle 1 haftayla olmaz ben bir senedir kullanıyorum göz damlası şişesinin içine koydum sizde boş rimel kutusuna akmayacağından emin olarak koyabilirsiniz sürümü kolay olursa sizin içinde iyi olacaktır aklınıza geldikçe sürün öyle çok sürmeyede gerek yok. yüzünüze dağılmasın olmadık yerde kıl çıkar aman :D doğal yolla bu böyle 3 haftada anca anlaşılır uzadığı yada gürleştiği :)

Kirpikleri Uzatan

Malzemeler: 1 kahve fincanı zeytinyağı, 1 tutam ceviz içi, 1 tutam fındık.

Hazırlanışı: Zeytinyağının içerisinde ceviz içi ve fındığı benmari usulü ısıtın. Karışımı ısıttıktan sonra süzün ve yatmadan önce kirpiklerinize sürün. Sabah uyandığınızda ılık su ile yıkamayı unutmayın.

O bademyağını kirpiklerime sürdüm ama gözüm yandı ayrıca birsüre görme zorluğu yaşadım bence dikkat etmek lazım :çok üzgünüm: Kaş kirpik yaparken göz çıkarmamak lazım :1yes2: Buarada ısıtılmış fındıkta düzenli olarak kirpiklere sürüldüğünde uzatıyormuş.

tatlım tatlı badem yağı yanma vb yapmıyor gözlerde, sen acı badem yağı kullandın herhalde diye düşünüyorum çünkü aynı hatayı bn de yapmıştım:):2:

saçlarım için badem yağı ve çam terebentın yagı aldım. almışken kirpiklerime de sürüyorum ıkı gundur :49: aslında kırpıklerımden bi şikayetım yok ama daha uzun olsalar hıc fena olmaz. boş rimel kutusuna cam terebntınden sadece bi damla koydum, badem yağıyla doldurdum. acıkcası yanma olur dıye korktum cam terebentınden. kıvırma masamla kıvırıp her gece suruyorum umarım hem uzar hem gurleşir hemde kıvrık olur bu sayede. ne çok şey istıyorum :emir_bebek: :52:

Benim sacim hep uzundu ama cok gec uzuyordu head&shoulders kullanali cabuk uzuyorlar bide annemin saci gibi sac gormedim hem seyrek dibleri gorunuodu hemde hic uzamiolar hemde hic yilan yagi gercekten uzatti saclarini bide bepanten bemiks evigenmiydi neydi igne ampullerini ve cam terebentini bi sampiana karistirdik onunlada bakim yapti saclari gurlesti

kirpik uzatmak denemezde bir iki maskara arasına bir kat bebe pudrası gecmek ve ikinci katı pudranın uzerine sürmek ciddi oranda kirpikleri daha uzun gösteriyor... birkaç kere denedim , sonuc hiç fena değildi

Merhaba bayanlar
Bu sabah maskara sürmeden önce daha net farkettim ki kirpiklerim inanılmaz zayıflamış. Tamam bu yeni birşey değil ki diyebilirsiniz ama benim için çok acı. Çünkü benim kirpiklerim çok övgü alıyordu. Dolayısıyla kabullenmem zaman aldı. Alt kirpiklerim bile çok uzundu. Maskara sürmesem de farkediliyordu. Yaş 30 a gelince haliyle gerileme dönemine girdik tabi.
Bana kullanıp kesin sonuç aldığınız ürünün ismini yazar mısınız?

Back