• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Merhaba bayanlar
Bu sabah maskara sürmeden önce daha net farkettim ki kirpiklerim inanılmaz zayıflamış. Tamam bu yeni birşey değil ki diyebilirsiniz ama benim için çok acı. Çünkü benim kirpiklerim çok övgü alıyordu. Dolayısıyla kabullenmem zaman aldı. Alt kirpiklerim bile çok uzundu. Maskara sürmesem de farkediliyordu. Yaş 30 a gelince haliyle gerileme dönemine girdik tabi.
Bana kullanıp kesin sonuç aldığınız ürünün ismini yazar mısınız?

hint yagi.inanilmaz uzatiyor.
watsons ve gratiste oluyor kulak cubuguyla surun cok guzel bisi.1 hafta boyunca yatmadan surunce sonuca sasiricaksiniz:ssz:

hint yagi.inanilmaz uzatiyor.
watsons ve gratiste oluyor kulak cubuguyla surun cok guzel bisi.1 hafta boyunca yatmadan surunce sonuca sasiricaksiniz:ssz:

Teşekkür ederim.
Eczanelere eeose serumu sordum siparişle getirtiyorlar. Hem çok pahalı hem de internetten araştırınca pek olumlu şeyler okumadım.
Hint yağı, badem yağı gibi kürleri denemeye karar verdim.
Kalınlaşınca sorun kalmayacak zaten çünkü kirpiklerim hem uzun hem de kıvrık. Sadece hacim gerekiyor.

Teşekkür ederim.
Eczanelere eeose serumu sordum siparişle getirtiyorlar. Hem çok pahalı hem de internetten araştırınca pek olumlu şeyler okumadım.
Hint yağı, badem yağı gibi kürleri denemeye karar verdim.
Kalınlaşınca sorun kalmayacak zaten çünkü kirpiklerim hem uzun hem de kıvrık. Sadece hacim gerekiyor.

hiç oyle seruma gerek yok.bizzat denedim yok kimyasal 1 parca bile girse olmuyor.badem yaginada gerek yok direk hint yagini her bos buldugunuzda surun acayip bisey siyahlik veriyor uzatiyor gurlestiriyor arkadaslarim inanamadi bana resmen.zaten uzundu bide ben 5 kat filan rimel surerim baya.e gurlestikten sonrada oyle surunce kaslarima degmeye basladi:1:

hiç oyle seruma gerek yok.bizzat denedim yok kimyasal 1 parca bile girse olmuyor.badem yaginada gerek yok direk hint yagini her bos buldugunuzda surun acayip bisey siyahlik veriyor uzatiyor gurlestiriyor arkadaslarim inanamadi bana resmen.zaten uzundu bide ben 5 kat filan rimel surerim baya.e gurlestikten sonrada oyle surunce kaslarima degmeye basladi:1:

Kirpiklerim zayıflamadan önceki halimi tarif etmişsin ya kaş kirpik olayı ile:) aman kirpiklerimden memnunum varsın gözlüklerime çarpsın.
Hint yağını kesinlikle deneyeceğim.

1 hafta duzenli yatmadan once temiz kirpiklerinize surun.inanilmaz.
ben liseye gidiyorum her gun ama hergun kalem rimel surerim bide rimeli 5-6 kat surerim.ona ragmen upuzun kaslarima degiyor

Hey Maşallah:nazar:
Nazar edersin kendine amann;)
Hiç bi zaman öyle uzun aman aman kirpiklerim olmadı
Serum almayi düşündüm, faydası oluyormuş ama onları da bırakınca eskisine dönüyormus kirpikler
Fiyatları da oldukça yüksek , bi kac kere icin verilebilir ama uzun vade için yazık yani o kadar paraya:31:
Etkisini görürsem yazarım buradan
Bu akşam alırım dışarı çıktığım da, bu gece de başlarım. Kaşlara da sürsem ne olur acep:26:

Hey Maşallah:nazar:
Nazar edersin kendine amann;)
Hiç bi zaman öyle uzun aman aman kirpiklerim olmadı
Serum almayi düşündüm, faydası oluyormuş ama onları da bırakınca eskisine dönüyormus kirpikler
Fiyatları da oldukça yüksek , bi kac kere icin verilebilir ama uzun vade için yazık yani o kadar paraya:31:
Etkisini görürsem yazarım buradan
Bu akşam alırım dışarı çıktığım da, bu gece de başlarım. Kaşlara da sürsem ne olur acep:26:

o konuda bi fikrim yok iste.benim anneminde kaslari aldira aldira ince kaldi sarimsak suruyodu.ama ben bayanda ince kas cok begeniyorum.benimki orta kalinlikta yazin incelticem biraz daha.sarimsagi dene:ssz:
kirpiklerinide yaz bana.arkadaslik istegi gonderiyorum kabul et :1:

o konuda bi fikrim yok iste.benim anneminde kaslari aldira aldira ince kaldi sarimsak suruyodu.ama ben bayanda ince kas cok begeniyorum.benimki orta kalinlikta yazin incelticem biraz daha.sarimsagi dene:ssz:
kirpiklerinide yaz bana.arkadaslik istegi gonderiyorum kabul et :1:

Ok.:34: tabiji yazarım
Kaşlarım alınmasa da ince. Ama seyrek.kalem kullanıyorum mecburen:31:
Acaba onunda payına birsey düşer mi dedim:)

Ok.:34: tabiji yazarım
Kaşlarım alınmasa da ince. Ama seyrek.kalem kullanıyorum mecburen:31:
Acaba onunda payına birsey düşer mi dedim:)

valla yıllar once bi ünlü kaş icin kullanilan serumu kirpigine surup kirpikleri yanmisti yanilmiyosam ece erkendi..
cok ufak olmama ragmen aklimda kalan nadir anilardan.
o yuzden herhangi bisey demem sakincali buraya konu ac kk bayanlari malum :ssz:

Hint yağını bende emrak ettim kullanacam yakın amanda alacam. ama badem yağını da tavsiye ederim bi kaç ay kullandım uzattı gercekten. ama kirpiklerim bu ara cok dökülmeye başladı bu duurum beni cok korkutuyor:(

Arkadaşlar kirpiklerniz çok güzel uzun ve siyah olacak garanti.ganfort diye bir damla var ondan azdırabiliyorsunuz gözünüzü kapatıp damlatın kulak çucuuyla sürün bekleyin sonra diger gözünüze sürün.bekleyin açmayın.hergün uygulayın kirpikleriniz uzun kıvrık ve rimel sürmüş gibi olacak .rimel sürmeye gerek kalmayacak.

Hint yağı aldım kokmadı gerekirmiş ama yok koku falan sahtemi acaba eczaneden aldım varmı kullanıp bilen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ACİL YARDIM..Bende dürtü kontrol bozukluğu var, şöyle ki bazı zamanlar oluyor ki elim kirpiklerime gidiyor,bir bakmışım otuz kırk kirpiği yolmuşum.Ve üç gün önce iki gözümü de tamamen kirpiksiz bırakmayı başardım..En çabuk kirpik çıkaran şey nedir?Varolan kirpiği uzatan anlamında değil de sıfırdan çıkaran,yani dökülen kirpikleri tekrar çıkarmada en hızlı olan nedir???Bu halimle zaylı gibiyim resmen:(

Uzun Kirpikler İçin Doğal Çözüm:

Uzun kirpiklerinizin olmasını istiyor ve kirpiklerinizin sürekli dökülmesinden şikayet ediyorsanız doğal çözümlerle kirpiklerinizin uzamasını ve dökülmemesini sağlayabilirsiniz.

Uzun Kirpikler İçin Doğal Çözüm:

1 su bardağı su

1 çay kaşığı hint yağı

12 gr kakao yağı

1 bardak suyu kaynatın 1 çay kaşığı hint yağı ve kakaoyu ekleyip karıştırın. Sıcak su dolu başka bir kaba bu karışımın olduğu kabı oturtupkrem kıvamına gelinceye kadar ısıtın. Karışım soğuduktan sonra 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmadan kirpiklerinize sürün. Kirpik köklerinden uca doğru uygulayın.

Dökülen Kirpiklere Karşı Bitkisel Yağ Maskesi:

Yarım çay kaşığı hint yağı

Yarım çay kaşığı argan yağı

Yarım çay kaşığı zeytinyağı

Yarım çay kaşığı tatlı badem yağı

Bütün yağları bir kasede karıştırıp pamuklu kulak temizleyicisiyle bu yağa batırıp kirpiklerinize uygulayın. Gözünüze temas etmemesine dikkat edin.

Back