- 15 Aralık 2012
- 25
- 2
- 88
- Konu Sahibi kardelenes
- #1.981
göz tansiyon ilacılumiganda ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göz tansiyon ilacılumiganda ne
Canım bir doktor mu önerdi bu damlayı?bende çok rahatsızım kirpiklerimin kısalığından,kullansam mı diye düşünüyorumBende lumigan göz damlasiyla uzun olsn kirpikler imi daha da uzattim kesinliklr tavsiyem 2 ay duzenli kullanimda sonuc aldim samur fircayla eyeliner gibi kirpik diplerine sürdüm kivrik siyah ve dolgun uzun oluyor farkettiyseniz göz tansiyonu hastalarinin kirpikleri hep uzundur sebebi bu ikacin yan etkisi uzatip siyah kivrik yapmak icinde yazar zaten besleyici bi madde oldugunu dusunuyorum icinde kesinlikle denemelisiniz benim 2 ay sonraki halimi goren herkes adini soruyor ilacin kimileri bilmeden kirpiklerime iltifat ediyor inanin sayısını hatirlamiyorum benden sonra ilaci alanların duzenki kullsnim gerekli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benimde bazen kirpiklerimde şiddetli kaşıntı oluyor ve kirpiğimi çekmeden geçmiyor,seninki de öyle bişey mi?bende çok zayıflattım kirpiklerimiKızlar ACİL YARDIM..Bende dürtü kontrol bozukluğu var, şöyle ki bazı zamanlar oluyor ki elim kirpiklerime gidiyor,bir bakmışım otuz kırk kirpiği yolmuşum.Ve üç gün önce iki gözümü de tamamen kirpiksiz bırakmayı başardım..En çabuk kirpik çıkaran şey nedir?Varolan kirpiği uzatan anlamında değil de sıfırdan çıkaran,yani dökülen kirpikleri tekrar çıkarmada en hızlı olan nedir???Bu halimle zaylı gibiyim resmen
Canım benimde bazen kirpiklerimde şiddetli kaşıntı oluyor ve kirpiğimi çekmeden geçmiyor,seninki de öyle bişey mi?bende çok zayıflattım kirpiklerimi
Ayyy ne güzel dedin keşke öyle olsakasinmasi yeni kirpiklerin ciktigina isaret canim
kirpigi cekme ki emegin amacina ulassin
İnanılmaz derecede kirpiklerim çıkıyor ve nerdeyse eskisi kadar uzadı eeose de kullanıyorum yarın bir hafta olacak ama Hint ve badem yağı acayip işe yaradı kaşında çıkmayan yer bile kapandı kesinlikle kullanın kızlar.eeoseden ziyade yağların etkisi bu.çok mutluyum:))
DoLL_ kirpiklerin şu anda ne durumda?Geçtiğimiz cuma a101 de tatlı badem yağı görünce aldım. Boş şeffaf rimel kutusuna koyup bir kaç damla da çam terebentin yağı ekledim.o günden beri sabah akşam sürüyorum bugün resmi çekince farkettim. İlk resmi aldığım gün çekmiştim 2. Resmi az önce. Yüzümdeki ben'e olan mesafeden farkettim uzadığını. Bu kadar çabuk etki eder mi bu? Eki Görüntüle 1756740