- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.901
Ben badem yağı ve hint yağını karıştırıp her gece yatmadan önce kulak pamuğu ile kirpiklerime sürüyorum. Uygulayalı yaklaşık 1 hafta oldu gözle görülür bir uzama var ve çok güzel görünüyor kirpiklerim. Hatta alt kirpiklerim fazla uzun oldu kesmeyi düşünüyorum
Şakamı yapıyosun:) 1 haftada hemde ilginç doğrusu. Peki markası nedir kullandığın yağın normal bir aktardanmı aldınız?
Hayır neden şaka yapayım ki. Evet kısa bir süre ama düzenli olarak yaptığım için olabilir bir haftada etkisini gördüm.
Dediğim gibi alt kirpiklerimin bazı yerleri fazla uzadı diye keseceğim bile. Mesela benim kirpik olmayan yerlerimde bile yeni kıllar çıktı.
Evet normal bir aktardan aldım üstünde badem yağı hint yağı yazıyor öyle markası falan yok. İkisi de 50 ml 5 ve 7 tl ye almıştım.
Ben kirpiklerimin uzun olmasını değilde dolgun görünmesini istiyorum. Şuan uzun ama dolgun olur mu bilemiyorum kullanmaya devam
O bademyağını kirpiklerime sürdüm ama gözüm yandı ayrıca birsüre görme zorluğu yaşadım bence dikkat etmek lazım :çok üzgünüm: Kaş kirpik yaparken göz çıkarmamak lazım :1yes2: Buarada ısıtılmış fındıkta düzenli olarak kirpiklere sürüldüğünde uzatıyormuş.
tatlım tatlı badem yağı yanma vb yapmıyor gözlerde, sen acı badem yağı kullandın herhalde diye düşünüyorum çünkü aynı hatayı bn de yapmıştım:):2:
bende arifoğlunun kaş ve kirpik için yağı var rimel şeklinde baya memnun kaldım
Mavala! Düzenli kullanımıyla mucizeler mümkün! Herkes kirpiklerimi takma sanıyor.
mavala adlı ürün serum mu nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?