Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş konuyla alakası yok ama epilatör kullanıyor musun?Epilatör kullanıyorsak,tüylerin alınacağı bölgeye de sürersek işe yarıyor
Sadece sivilce için canımSadece sivilce ixin mi bu maske siyah noktalara da etkisi var mi sivilce yokta burnmda siyah noktalar var
ne işe yarıyorBen sadece koltuk altimi banyo sonralari duzenli pudralrm onun haricinde kullanmam ama kirpiklerime deniycm
evet ,epilatör kullanıyorumKardeş konuyla alakası yok ama epilatör kullanıyor musun?
Teri engelliyor daha temiz hissediyorum ben. Bide epilasyondan öncede kullanıyorum ayrıca yüzüme agda yaptrmadan öncede cilde verilen zararı daha aza indiriyorne işe yarıyor
Evet beni de tikar pudra.. ayni sekilde bebekler icinde hic onerilmiyor cunku minicik cigeri o pudra tozlarini kaldirmayabilirler.. pudra yerine pisik onleyici kremler veya pisik olduysa pisik kremleri var.. pudra asla kullanmam..Yataga pudra dokmek hic saglikli degil bence. Astimi tetikler. Ben pudra kokulu tuvalet kagidiyla bile tıkanıyorum mesela.
Pudrali deodarantlarinda saglikli olmafigi soylenir yıllardır. Ter gozeneklerini tikayarak terlemeyi engellemek iyi degil cunku. Ayaktada surekli pudra iyi olmayabilir ayni mantikla.
Bence yuzdeki parlama icin kullanmaya devam :))