Pudra deyip geçmeyin...

:-) Kadınlar Kulübü dışında bir yere üyeliğim yok. Çok ilginç bir tesadüf olmuş gerçekten :)))
kk da hesabimi açıp bildirimlerde pudra deyip geçmeyin yazısını görünce sokkk oldum resmen
çünkü gündüz bir bayanla bu konulardan birisiyle ilgili bir tartışma yaşadım nette
şimdi burda da görünce ne pudraymis arkadaş hem de aynı gün üç kere dedim
:halay::halay::halay:

Petrol türevi birşeyin ciltle teması ne kadar doğru olabilir ki ?
En güzeli kullanmamak.

Deneyecegim bilgiler ogrendim :) tesekkurler Mune Mune abba :)

Yataga pudra dokmek hic saglikli degil bence. Astimi tetikler. Ben pudra kokulu tuvalet kagidiyla bile tıkanıyorum mesela.

Pudrali deodarantlarinda saglikli olmafigi soylenir yıllardır. Ter gozeneklerini tikayarak terlemeyi engellemek iyi degil cunku. Ayaktada surekli pudra iyi olmayabilir ayni mantikla.

Bence yuzdeki parlama icin kullanmaya devam :))
Aynen katılıyorum bende sadece yves rocher kullanıyorum onda hiçbir katkı Yok

Kipriklere kesin deniyicem:KK68:teşekkürler​

Oğluma hiç pudra kullanmadım ama ben özellikle lise döneminde sık sık maskesini yaptım, şimdi de fondöten yerine kozmetik pudra tercih ediyorum, kardeşimde askerde hep ayakkabısına döküyodu

Çoğu anne bebeklerinin hassas cildi için kullanmıştır sanırım, peki pudranın başka nerelerde kullanıldığını biliyor musunuz?

Makyaj yaptığınızda yüzünüzdeki o sinir bozan parlaklığı alması için pudra kullanabilirsiniz.
Yaz aylarında terleme ve ter kokusu probleminiz için pudra tam bir kurtarıcı, sürün ve ter kokusundan kurtulun:KK66:

Cildimizdeki sivilceler sinir bozucu olabiliyor, 1 yemek kaşığı pudraya 1 tatlı kaşığı limon suyunu ekleyip maske yapıyoruz ve bu maskeyi sivilceli bölgelere sürüyoruz.

Kirpikleriniz dolgun ve takma kirpik etkisi yapsın, görenler kirpiklerinize odaklansın mı istiyorsunuz, hemen bir kat rimel sonrası kirpiklerimize pudra sürüyoruz üstüne bir kat daha rimel sürüyoruz, kirpiklerimiz uzun dolgun görünüyor :KK66:

Pudra'nın marifetleri bunlarla da bitmiyor, kitaplığınızdaki bazı kitaplarınız nemlenmişse sayfalara pudra serpiyoruz, sayfaları açık bırakıp 5-10 dakika bekletiyoruz, sonra pudrayı temizleyip aynı işlemi bir kez daha tekrarlıyoruz.

Malum yaz geliyor, öfleye pöfleye yatıp sıcaktan bunalacağımız günler yakın, serin bir yatakta yatmak istiyorsanız bir miktar pudrayı yatağınıza dökün, 5-10 dakika sonra serinlemiş misler gibi kokan yatağınızda mışıl mışıl uyuyun.

Ayaklarınız terliyor ve ayakkabılarınız koku mu yapıyor yine pudramız devrede, ayakkabılarımızı hemen pudralıyoruz, o kötü koku, ayakkabıdaki nem yok olup gidiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/port...ral-icerik-ile-ter-kokusuna-cozum-130557.html
Pudra ile limonu yaparım kaç senidir. Çok etkili güzel ve cildiniz yumuşak oluyor anında büyük sivilceleriniz varsa hemen sönüyor tavsiye ederim

Sİvilce ve parlama konusunda pudra kadar etkili birşey görmedim. Hem herkesin alabileceği kadar uygun fiyat hemde zahmetsiz. Sür ve yıka. Kirpik konusunda da bayılıyorum çok dolgun yapıyor bu sayede rimeli fazla harcamamış oluyoruz.

Birşey daha eklemek istiyorum küçük dudaklar yüzümüze sürdüğümüz makyaj için kullanılan pudrayı dudağınıza sürün daha sonra ruju sürün dolgun gösteriyor....

Teşekkürdürler paylaşımın için Mune Mune
Ruj için dedinizi uygulamıştim birkere benim.dudaklarım dolgun normalde daha da oldu :KK66:) bide üstüne kalıcı ruj sürdünüz de daha hoş bir görünüm oluyor

Benim pudram içerik olarak katkısız sayıllır herkese tavsiye ediyorum sağlıklı ürünler kullanın kanserojen içeren herşeyden uzak durun

Ben birtek yuzume fondoten gorevı gorsun dıye pudra suruyorum o kadar
Onun dısında tamamen zararlı buluyorum

Ayak kokusu ıcın ayakkabıyı donusumlu gıymek ve kokan ayakkabıyı balkonda ıcıne poset cay koyarak cozdum

Yataga falan serpmek ınsanı hasta etmek için birebır bırını öldurmek ıstıyırsanız yatagına serpebılırsınız

Pudrarin zararlari bilimsel olarak kanitlanmis. drlar kullanmayin diye hele bebeklere kullanlar kullanmasin diye insanlari bilinlendirmek icin kac defa tv de bile ciktilar. Bebeklere zaten bilincli cogu kisi kullanmiyor. Pudradan artik zararli diye uzak duruyorken actiginiz topigi dogru bulmuyorum. Mune Mune

Pudra ile limonu yaparım kaç senidir. Çok etkili güzel ve cildiniz yumuşak oluyor anında büyük sivilceleriniz varsa hemen sönüyor tavsiye ederim
Sadece sivilce ixin mi bu maske siyah noktalara da etkisi var mi sivilce yokta burnmda siyah noktalar var

küçükken annem buzdolabının kapağının lastiklerine sürerdi birbirine yapısınca lastik esnemesin kolay ayrilsin diye:)
pudra deyince aklıma o gelir :110:

Bebeğinizin hiçbir ürününde bebek bezi de dahil pudra kullanmayın. Bebek o minicik tanecikleri soluyor ve ciğerlerinde yer ediniyor astım bronşit alerji artık ömür boyu tedavi olmak zorunda kalıyor

X