- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
- Konu Sahibi withoutyou
Mecitefendininkini aldım ben çok güzel kokuyor
Buydu son aldığım 20 tlKaç ml kaç tl alıyorsunuz ? Ben aktardan almadım hiç ama aldıklarım hep çok güzel kokuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecitefendininkini aldım ben çok güzel kokuyor
Buydu son aldığım 20 tlKaç ml kaç tl alıyorsunuz ? Ben aktardan almadım hiç ama aldıklarım hep çok güzel kokuyor
Buydu son aldığım 20 tl
Ben bi kere shiffa home almıştım aksu vitalin 150 ml 15 tl ye almıştım sonra watsons indiriminden 300 ml 29 a aldım aslında fiyatı 40 küsürdü.İkisinin de kokusu güzel bence.Buydu son aldığım 20 tl
Ay aktardan mı bulurum bunları.Fiyatları nasıl peki ?Katılıyorum hem zaten her şeye iyi geliyor neredeyse. Kabak çekirdeği yağı ve nane yağını tavsiye ederim büyük fark yaratıyor :)
Ay aktardan mı bulurum bunları.Fiyatları nasıl peki ?
kaç ml bunlar hatırlıyor musunuzBen bütün yağları aktardan alıyorum. Hindistan cevizi yağını 37 tl'ye, kabak çekirdeği yağını 15'e, nane yağını da 7 tl galiba o civara aldım
mecitefendiyi buyuk boymu aldiniz nette o boyuttakiler 25 lira cunku bitince netten alin benceBen bütün yağları aktardan alıyorum. Hindistan cevizi yağını 37 tl'ye, kabak çekirdeği yağını 15'e, nane yağını da 7 tl galiba o civara aldım
hic duymadim bu markayi nasil,etkisi pekiBuydu son aldığım 20 tl
ben aldim gratistekini cok cok memnunum oncesindede lifeco kullaniyordum ayni kalitede kokusu cok hafif hic dusunmeyin alin derim gratistekini.Ben bi kere shiffa home almıştım aksu vitalin 150 ml 15 tl ye almıştım sonra watsons indiriminden 300 ml 29 a aldım aslında fiyatı 40 küsürdü.İkisinin de kokusu güzel bence.
330 ya da 350 ml gratiste 29 tl ye var ben elimdeki bitince ona bakacağım yeni gelen bir ürün.Bir bakın isterseniz fiyatına göre gramajı iyi çünkü.
mecitefendiyi buyuk boymu aldiniz nette o boyuttakiler 25 lira cunku bitince netten alin bence
kaç ml bunlar hatırlıyor musunuz
bunu aci biberli kür için almıştım bugün ikinci yapışım olacak tek kullanmadım hiç 1 hafta sonra etkisini paylaşırım artıkhic duymadim bu markayi nasil,etkisi peki
Ciddi anlamda fark var ve de saç rengin boyun maşallah çok güzel boşuna kafana takma bir de bana bak (
Ciddi anlamda fark var ve de saç rengin boyun maşallah çok güzel boşuna kafana takma bir de bana bak (
nane ve kabak çekirdeğinde 6. günüm foto çekmemek için zor tutuyorum kendimi, 10. gününde çekicem, heyecanlıyım
Çekmiştim görmedin galibaHani fotoğraf :)
1 haftalıkHani fotoğraf :)
1 haftalık
Eveeet bu da iki haftalık yeni çektim naneyi bir hafta yapıp ara verdiğim dönem aybuss izole sevdabuzer Blackcatt1Bence baya fark etmiş :)