- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.881
2-3 hafta daha sabredecek halim yok benim açıkçası :))sen karışımı söylesen de beraber denesek ne güzel olurdu valla..bende devam ediyorum tüm karışımlara üstüne düştüğümüz için belkide yavaş ilerliyor gibi geliyor psikolojik olarak,aman işe yarasında geç olsun güç olmasın..
Ben bunu yaptım, kulak pamuğu ile hemen kirpik diplerimie azcık azık sürdüm kirpiklerim 3-5er döküldü, yemin ediyorum 3-5 dküldü bırak gürleşmeyi, çıkmasını kirpik kalmadı bende.
Siz nasıl uyguladınız, kirpiklerinizde hep mi kaldı yoksa bir süre kaldıktan sonra yağı temizlediniz mi?
Karışım derken canım ?:) Tatlı badem yağı ve hint yağını kullanıyorum
Bu iki yağı karıştırıp kulak pamuğu ile kirpiklerine sür ben her gün gece sürüyorum öyle uyuyorum sabah da normal olarak yüzümü yıkıyorum :) istersen gündüz de kullanabilirsin akşam yıkayabilrsin yani bunun bi zararı yok canım sende niye öyle oldu şaşırım sen nasıl uyguladın ?
Canım ben de sizin gibi yaptım, kulak pamuğunu karışıma batırıp eyeliner çeker gibi kirpik diplerime sürdüm, yatmadan önce sürüp öyle yağlı şekilde yattım. Ama çok döküldü, hazır yağ karışımında da döküldü. Bunda da. İnan kendi hallerinde kaldıklarında daha çabuk uzuyor. Bilemedim :26:
yaa kizlar peki bu HINT YAGInin almanca karsiligi nedir??? Ricinus Öl olabilirmi??
Aktara gittim sordum yok dedi de :))) nerden bulcam ben bu yagi gurbet eldepPp
Kizlar hint yaginizin markasi falan var mi ?? Ben mesela internetten siparis ettim bitane "DABUR AMLA HAir OIL" .. taniyan varmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?