- 13 Temmuz 2012
- 788
- 41
- 118
- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.861
evet canım bugünlerde dahada çok uzadığını hissediyorum.bu yağın içine sarımsak atınca daha iyi geldi ha bide kozmikbakım günlerinide yakalamaya çalıştım.. merak edenler vardı şimdi foto eklicem
canım daha çok kullanman lazım 2hafta az bi süre bişileri görmek için..inşallah güzel olur dökülmen olmaz yaa kıvırıcı kullanıyosan uzak dur derim o da yapıyo olabilir..kirpiklerim şu ara dökülüyor diye bademyağı sürüyodum valla ben bi fark göremedim 2 hafta falan kullandım ..
canım sarımsağı bütün olarakmı atıyosun parçalaramı ayırıyosun?
kirpiğin bir uzama sınırı var çünkü.nasıl anlatsam 1mm ya da 2mm gibi. öyle cmlerce uzamıyor saç kaş gibi. o yüzden. kopanın çıkması da güzel bir şey gürleşmesi de bence
Bn her gece badem yada hint yagi surdugum halde bi degisiklik goremedim
Merhaba arkadaşlar,bundan önce ki konuda da saçın uzaması için yorum yapmıştım aynı şekilde onu da denemiştim.Evet gelelim kirpik için.Hint yağı ve tatlı bağdem yağını boş bir maskara kutunuzun içine karıştırıp dökün kulak pamuğuyla kirpik diplerinize ve uçlarına hergün sürün.2-3 hafta sonra etkisini ve nasıl uzadığını göreceksiniz ben çok memnunum.Ve ayrıca kirpik çoğaltmak ve gürleştirip uzaması için bir işlemim daha var onu da denicem umarım onunda faydasını görürüm burada paylaşırım.Sevgiler kızlar :)
Eoose kullanmaya başladım 1 hafta önce sonuçlar fena değil :) 2 hafta tamamlanınca tekrar yazacağım
ne zor kaş azlığı
Merhaba arkadaşlar,bundan önce ki konuda da saçın uzaması için yorum yapmıştım aynı şekilde onu da denemiştim.Evet gelelim kirpik için.Hint yağı ve tatlı bağdem yağını boş bir maskara kutunuzun içine karıştırıp dökün kulak pamuğuyla kirpik diplerinize ve uçlarına hergün sürün.2-3 hafta sonra etkisini ve nasıl uzadığını göreceksiniz ben çok memnunum.Ve ayrıca kirpik çoğaltmak ve gürleştirip uzaması için bir işlemim daha var onu da denicem umarım onunda faydasını görürüm burada paylaşırım.Sevgiler kızlar :)
Ben bunu yaptım, kulak pamuğu ile hemen kirpik diplerimie azcık azık sürdüm kirpiklerim 3-5er döküldü, yemin ediyorum 3-5 dküldü bırak gürleşmeyi, çıkmasını kirpik kalmadı bende.
Siz nasıl uyguladınız, kirpiklerinizde hep mi kaldı yoksa bir süre kaldıktan sonra yağı temizlediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?