Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kirpiklerim şu ara dökülüyor diye bademyağı sürüyodum valla ben bi fark göremedim 2 hafta falan kullandım ..

canım sarımsağı bütün olarakmı atıyosun parçalaramı ayırıyosun?

kirpiklerim şu ara dökülüyor diye bademyağı sürüyodum valla ben bi fark göremedim 2 hafta falan kullandım ..
canım daha çok kullanman lazım 2hafta az bi süre bişileri görmek için..inşallah güzel olur dökülmen olmaz yaa kıvırıcı kullanıyosan uzak dur derim o da yapıyo olabilir..
canım sarımsağı bütün olarakmı atıyosun parçalaramı ayırıyosun?

canım benim yağ karışımım aynı bi rimel şişesi gibi fırçası filanda var hatta sürümü kolay oluyo ama ağzı küçük olduğundan küçük küçük bölüp atmak durumunda kaldım zaten bütün atmanın faydası olmaz mesela saçım için de hazırladığım zeytinyağına ortadan bölüp atıyorum suyu lazım sarımsağın bize

KİRPİKLERİNİZİ UZATMAYA NE DERSİNİZ?
Kirpiklerinizin daha kalın ve daha uzun olmasını istemezmisiniz.Kendinizinde evde hazırlayabileceğiniz özel yağ karışımlarının tariflerini vereceğim şimdide;

MALZEMELER:
Tatlıbadem Yağı
Susam Yağı
Hint Yağı
Kakao Yağı(Katı)
Haşhaş Yağı
Ceviz Yağı
Menekşe Yağı

Hazırlanışı:Katı olan kakao yağını sıcak suda veya sıcak bir ortamda eritin.Diğer yağlarla beraber aynı oranda karıştırın.Ve kulak çöpü ile kirpiklerinize dipten uca doğru gözlerinize kaçırmadan iyice sürün 1 saat kadar bekletin.Daha sonra isterseniz durulayabilirsiniz.

bende hint yağı kullanıyorum yeni aldım aktardan almıştım çabuk uzuyor sanki yaf ama benim kaşlarım bi ara çok inceydiler küstüler galiba

kızlar aktara alizade için gittim hiçbiyerde bulamadım.başka bir bakım yağı söylediler kullanan herkeste çok memnunmuş falan diye bir şekilde sattı bana:) aldım 2 gündür kullanıyorum bakalım herhangi bi gelişme olursa yazarım.

kirpiğin bir uzama sınırı var çünkü.nasıl anlatsam 1mm ya da 2mm gibi. öyle cmlerce uzamıyor saç kaş gibi. o yüzden. kopanın çıkması da güzel bir şey gürleşmesi de bence

Haklısın,sonuçta her dokunun belirli bir uzama sınırı var.Ki kirpikler normalde de saç gibi bıraksan sonsuza dek uzayacak bir yapıda değil.Belirli bi yerde durur hep.Yine dökülmeler var bende de özellikle dip taraftaki kirpiklerde.badem yağından şaşmayım yine de dediğin gibi dökülenin çıkması da güzel bişey.

ben genegerçek yağını sonunda azerbaycandan getirttim forumda biri çok uzatıyor demişti o günden beri meraktaydım bizim bildiğimiz hint yağıymış kıvamı biraz daha akışkan o kadar deneyeyim uzatırsa yazarım

uzun gür ve kıvrık olan kirpiklerime aç gözlülükten olsa gerek ipek kirpik yaptırdım,işte daha uzun daha güzel olsun diye..evet olduda ben sadece 1.5 hafta tahammül edebildim ve kendi çabalarımla çıkardım o sert rahatsız kılları kirpiklerimden..sonuç,%80 kayıp,uzunlu kısalı kirpikler,belli bölgelerde tavuk gözü görüntüsü rimelle bile yok yok yanii..ağla ağla şiştim valla.o geceden beri yani 6 gündür tatlı badem yağını ve hint yağını karıştırıp sürüyorum.aktardan kaş kirpik serumu aldım karışık yağlı olandan onuda sürüyorum.hatta vazelin bile sürüyorum.tabi hepsini aynı anda yapmıyorum.ha birde eeose serum sipariş ettim oda gelir bi kaç saate.
diyeceğim şu,sakın size ait olmayacak kirpikler için boşuna para verip olandan da olmayın..badem yağı v hint yağı boş olan yerlerde ufak ufak incede olsa tüyler çıkardı şimdi..hafif uzamada var rimelle farkediyorum.zaten açık renk kirpiklerim,rimelsiz fark edilmiyor.gözü yakmaması içinde araya peçete koyup sürüyorum işe yarıyor.tabii daha devam edicem bu karışıma inanıyorum,işe yarayacak..
eeose serumla ilgili gelişmeleride yazarım,ki eminim benim durumumda olan bir çok arkadaş vardır..kalın sağlıcakla..sonuç alırsam resimde ekleyeceğim.

Merhaba arkadaşlar,bundan önce ki konuda da saçın uzaması için yorum yapmıştım aynı şekilde onu da denemiştim.Evet gelelim kirpik için.Hint yağı ve tatlı bağdem yağını boş bir maskara kutunuzun içine karıştırıp dökün kulak pamuğuyla kirpik diplerinize ve uçlarına hergün sürün.2-3 hafta sonra etkisini ve nasıl uzadığını göreceksiniz ben çok memnunum.Ve ayrıca kirpik çoğaltmak ve gürleştirip uzaması için bir işlemim daha var onu da denicem umarım onunda faydasını görürüm burada paylaşırım.Sevgiler kızlar :)

2-3 hafta daha sabredecek halim yok benim açıkçası :))sen karışımı söylesen de beraber denesek ne güzel olurdu valla..bende devam ediyorum tüm karışımlara üstüne düştüğümüz için belkide yavaş ilerliyor gibi geliyor psikolojik olarak,aman işe yarasında geç olsun güç olmasın..

Eoose kullanmaya başladım 1 hafta önce sonuçlar fena değil :) 2 hafta tamamlanınca tekrar yazacağım
ne zor kaş azlığı

kaşına mı kullanıyosun canım kirpiğine mi foto ekler misin bizde bari gelişmeyi görelim ben eoose konusunda kararsızım

İnanılmaz derecede kirpiklerim çıkıyor ve nerdeyse eskisi kadar uzadı eeose de kullanıyorum yarın bir hafta olacak ama Hint ve badem yağı acayip işe yaradı kaşında çıkmayan yer bile kapandı kesinlikle kullanın kızlar.eeoseden ziyade yağların etkisi bu.çok mutluyum:))

Ben bunu yaptım, kulak pamuğu ile hemen kirpik diplerimie azcık azık sürdüm kirpiklerim 3-5er döküldü, yemin ediyorum 3-5 dküldü bırak gürleşmeyi, çıkmasını kirpik kalmadı bende.

Siz nasıl uyguladınız, kirpiklerinizde hep mi kaldı yoksa bir süre kaldıktan sonra yağı temizlediniz mi?

Bundan memnun olan da var olmayanda çok var,nedenini anlamış değilim açıkçası..bende gerçekten işe yaradı..ama şöylede bir şey var,kirpikler ömürlerini 100 gün gibi bir sürede tamamlayıp dökülüyormuş,30-45 gün arasında çıkması tamamlanıyormuş...belkide o döneme denk gelmiştir ve sen yağlara bağlamışsındır.buda olabilir.ben hazır olan karışımlardan rimel gibi kirpiklerime sürdüm.önceleri sadece akşam sürüyordum ama şuan eeose serum da kullandığım için sabahları yağları sürüyorum,geceye kadar kalıyor.sonra temizleyip serumu sürüyorum.ben 6 günde yeni çıkan kirpikleri gördüm,boylarıda çok uzadı.ve çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…