• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
canım biberiye yağını hiç denemedim bilemiyorum iyce bi araştırmak lazım ama saça iyi gelen bişe her zaman kirpiğe uygulanamaz bence mesela sinameki ilk bi iki sefer (ilk başlayanlarda) dökülme yapabiliyo ama sonrasında saça alışıp nasıl güzel sonuç verdiğini biliyoruz ama bölle bişeyi kirpiğe denemek riskli geliyor bana şimdi o biberiye yağıda ööle olabilir sen gene sarımsağa vs devam et sonuç verecektir mutlaka ki tek başına z.yağı kullananlar bile var hem biberiye yağı bölgesel incelme açısından bilinip kullanılıyor genelde..aklım yatmadı :44: bu arada müsait bi zamanımda hemen foto eklicem canım şuan elimde çekebileceğim bişi yok ama 1 2güne eklerim:34:

bölgesel inceltici olarak kulanildigini bende duydum ama bu biberiye yagini ben kan dolasimi icin almistim saca cok iyi geldigi icin ama kokusundan evdekiler rahatsiz oldugu icin kullanaamadim bu kavanozu yaparkene zaten sarimsakta kokuyor diye döktüm icine daha bi agir kokusu oldu :D ama dedigin dogru kirpikler sactan baska birde gözle temas ediyor zararda gelebilir en iyisi yapmim cok sagol :) fotorafini mutlaka beklyiorum

canım ben alizadenin kaş kirpik losyonunu kullanıyorum yarısına yaklaşıncada içine sarımsak attım yanıyorum ama özenle kullanıyorum faydasını gördüm sarımsağı yabana atmak olmazdı zaten..bu şişe bitince ara vericem biraz daha sonra yine devam edicem..içinde hint susam ve bikaç yağ daha var ürün şu tatlımEki Görüntüle 600250

belirgin bir şekilde uzattımı canım?

evet canım bugünlerde dahada çok uzadığını hissediyorum.bu yağın içine sarımsak atınca daha iyi geldi ha bide kozmikbakım günlerinide yakalamaya çalıştım.. merak edenler vardı şimdi foto eklicem

eklede bakalım canım.bende bir ara badem ve hint yağı karışımı kullandım ama öyle çok çok bişey farketmedi gerçi çok uzun kullanmadım 20 gün kadar falan küçük küçük çıkmaya başlamıştı aslında.bu işe yarıyorsa bunu deneyelim :)

işte benim kirpiklerim merak edenlere son hali..önceki hali diğer pcde kalmış kızlar onuda karşılaştırmalı olarak eklicem geçmiş sayfalarda var ama zor olur bulmak :1: $16012013527.jpg $16012013540.jpg $16012013532.jpg $16012013528.jpg $16012013542.jpg

işte benim kirpiklerim merak edenlere son hali..önceki hali diğer pcde kalmış kızlar onuda karşılaştırmalı olarak eklicem geçmiş sayfalarda var ama zor olur bulmak :1:Eki Görüntüle 606862 Eki Görüntüle 606867 Eki Görüntüle 606864 Eki Görüntüle 606863 Eki Görüntüle 606868

önceki hali nasıldı canım onuda görelim aradaki fark nedir onu bilelim en azından.ayrıca güzelmiş kirpiklerin canım normaldede çok kısa değil heralde kirpiklerin öylemi?

önceki hali nasıldı canım onuda görelim aradaki fark nedir onu bilelim en azından.ayrıca güzelmiş kirpiklerin canım normaldede çok kısa değil heralde kirpiklerin öylemi?
yok canım kısa değildi ama son zamanlarda kıvırıcıdan dolayı dökülmeler olmuştu bide bu kadar uzun değildi zaten ama dediğim gibi önceki halinin fotosu var burda eklemiştim ama onu bulmak zor olur diğer bilgisayarda kaldı resim bulursam eklim onuda ama yaradı diyorum ben denemeye değer kesinlikle..

önceki hali 9.sayfada canım ordan bakabilirsin çok uzamamış gibi gelebilir ama ben farkettim uzadığını sarımsak her derde deva yaa :1:

xayx ne sayesinde uzamıştı kirpiklerin?
canım alizadenin kaş ve kirpik losyonunu kullanıyodum sarımsak sürüyodum ekstradan dur dedim içine atiim bari ayrı ayrı uğraşana kadar :1: ama çok faydasını gördüm sarımsak aynı dk etki ediyo resmen ben ööle gördüm yani..ha yanmıyormuyum hemde ne biçim yanıyo gözlerim ama biraz dayanmaya çalışıyorum bikaç gün üstüste yapıp 3 4gün yapmıyorum sonra tekrar..

gözlerim çok hassastır,yakıyorsa sarımsağı hiç denemeyim ben yoksa ben kesin kör olurum :1: bu arada alizadenin kaş ve kirpik losyonu uzattı mı sence kirpiklerini?Benim kirpiklerimin gürlüğünden şikayetim yok da daha uzun ve kıvrık görünmelerini istiyorum.daha uzun olsun da kıvrığı zaten olur uzayınca...

gözlerim çok hassastır,yakıyorsa sarımsağı hiç denemeyim ben yoksa ben kesin kör olurum :1: bu arada alizadenin kaş ve kirpik losyonu uzattı mı sence kirpiklerini?Benim kirpiklerimin gürlüğünden şikayetim yok da daha uzun ve kıvrık görünmelerini istiyorum.daha uzun olsun da kıvrığı zaten olur uzayınca...

canım açıkçası iyi geldi çoğaldı kirpiklerim dökülmüştü tam ortadan bikaçtane ama istikrarlı kullanmak lazım bu arada kıvırığını aman diyeyim kıvırıcıyla yapma beni mahveden o oldu bi kat rimel sürdükten sonra fırçanı dik tutarak kirpiklerini kaldırmaya çalış ve tekrar bi kat sür kıvrık duruyo o zaman bu da benden sana küçük bi tüyo böölece o pahalı rimellere para vermeyede gerek yok :1: ama şaka bi yana öbür türlüsünden uzak dur derim kıvıracak kirpik kalmıyor sonra..sarımsakda gerçekten fena yakıyor göze kaçınca o zaman hiç deneme canım

aslında hiçbiri de uzama sağlamadı bende ne kadar kullansam da,sadece gürleştirdiler,dökülenleri çıkardılar...

kirpiğin bir uzama sınırı var çünkü.nasıl anlatsam 1mm ya da 2mm gibi. öyle cmlerce uzamıyor saç kaş gibi. o yüzden. kopanın çıkması da güzel bir şey gürleşmesi de bence

Back