- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
- Konu Sahibi kardelenes
- #1.841
canım biberiye yağını hiç denemedim bilemiyorum iyce bi araştırmak lazım ama saça iyi gelen bişe her zaman kirpiğe uygulanamaz bence mesela sinameki ilk bi iki sefer (ilk başlayanlarda) dökülme yapabiliyo ama sonrasında saça alışıp nasıl güzel sonuç verdiğini biliyoruz ama bölle bişeyi kirpiğe denemek riskli geliyor bana şimdi o biberiye yağıda ööle olabilir sen gene sarımsağa vs devam et sonuç verecektir mutlaka ki tek başına z.yağı kullananlar bile var hem biberiye yağı bölgesel incelme açısından bilinip kullanılıyor genelde..aklım yatmadı :44: bu arada müsait bi zamanımda hemen foto eklicem canım şuan elimde çekebileceğim bişi yok ama 1 2güne eklerim
bölgesel inceltici olarak kulanildigini bende duydum ama bu biberiye yagini ben kan dolasimi icin almistim saca cok iyi geldigi icin ama kokusundan evdekiler rahatsiz oldugu icin kullanaamadim bu kavanozu yaparkene zaten sarimsakta kokuyor diye döktüm icine daha bi agir kokusu oldu ama dedigin dogru kirpikler sactan baska birde gözle temas ediyor zararda gelebilir en iyisi yapmim cok sagol :) fotorafini mutlaka beklyiorum