- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.841
canım biberiye yağını hiç denemedim bilemiyorum iyce bi araştırmak lazım ama saça iyi gelen bişe her zaman kirpiğe uygulanamaz bence mesela sinameki ilk bi iki sefer (ilk başlayanlarda) dökülme yapabiliyo ama sonrasında saça alışıp nasıl güzel sonuç verdiğini biliyoruz ama bölle bişeyi kirpiğe denemek riskli geliyor bana şimdi o biberiye yağıda ööle olabilir sen gene sarımsağa vs devam et sonuç verecektir mutlaka ki tek başına z.yağı kullananlar bile var hem biberiye yağı bölgesel incelme açısından bilinip kullanılıyor genelde..aklım yatmadı :44: bu arada müsait bi zamanımda hemen foto eklicem canım şuan elimde çekebileceğim bişi yok ama 1 2güne eklerim
canım ben alizadenin kaş kirpik losyonunu kullanıyorum yarısına yaklaşıncada içine sarımsak attım yanıyorum ama özenle kullanıyorum faydasını gördüm sarımsağı yabana atmak olmazdı zaten..bu şişe bitince ara vericem biraz daha sonra yine devam edicem..içinde hint susam ve bikaç yağ daha var ürün şu tatlımEki Görüntüle 600250
belirgin bir şekilde uzattımı canım?
evet canım bugünlerde dahada çok uzadığını hissediyorum.bu yağın içine sarımsak atınca daha iyi geldi ha bide kozmikbakım günlerinide yakalamaya çalıştım.. merak edenler vardı şimdi foto eklicem
işte benim kirpiklerim merak edenlere son hali..önceki hali diğer pcde kalmış kızlar onuda karşılaştırmalı olarak eklicem geçmiş sayfalarda var ama zor olur bulmakEki Görüntüle 606862 Eki Görüntüle 606867 Eki Görüntüle 606864 Eki Görüntüle 606863 Eki Görüntüle 606868
yok canım kısa değildi ama son zamanlarda kıvırıcıdan dolayı dökülmeler olmuştu bide bu kadar uzun değildi zaten ama dediğim gibi önceki halinin fotosu var burda eklemiştim ama onu bulmak zor olur diğer bilgisayarda kaldı resim bulursam eklim onuda ama yaradı diyorum ben denemeye değer kesinlikle..önceki hali nasıldı canım onuda görelim aradaki fark nedir onu bilelim en azından.ayrıca güzelmiş kirpiklerin canım normaldede çok kısa değil heralde kirpiklerin öylemi?
önceki hali 9.sayfada canım ordan bakabilirsin çok uzamamış gibi gelebilir ama ben farkettim uzadığını sarımsak her derde deva yaa
bunlar canım ben son sayfayı ilk sayfam yaptığım için 9.sayfadaymış.. çekimler çok iyi değil tabi ama neyse mühim olan kirpikler
işte benim kirpiklerim merak edenlere son hali..önceki hali diğer pcde kalmış kızlar onuda karşılaştırmalı olarak eklicem geçmiş sayfalarda var ama zor olur bulmakEki Görüntüle 606862 Eki Görüntüle 606867 Eki Görüntüle 606864 Eki Görüntüle 606863 Eki Görüntüle 606868
canım rimel var ama uzunluğu da bu kadar zaten..benim kirpiklerim sarı gibi olduğundan görülsün diye rimel sürdümcanim bunlar rimel sürmüs gibi duruyor hakkaten rimel yokmu yoksa varmi ? benimkiler rimelli busekilde duruyor
canim bunlar rimel sürmüs gibi duruyor hakkaten rimel yokmu yoksa varmi ? benimkiler rimelli busekilde duruyor
canım alizadenin kaş ve kirpik losyonunu kullanıyodum sarımsak sürüyodum ekstradan dur dedim içine atiim bari ayrı ayrı uğraşana kadarxayx ne sayesinde uzamıştı kirpiklerin?
gözlerim çok hassastır,yakıyorsa sarımsağı hiç denemeyim ben yoksa ben kesin kör olurumbu arada alizadenin kaş ve kirpik losyonu uzattı mı sence kirpiklerini?Benim kirpiklerimin gürlüğünden şikayetim yok da daha uzun ve kıvrık görünmelerini istiyorum.daha uzun olsun da kıvrığı zaten olur uzayınca...
hintyağın varsa onunlada karıştırıp sürebilirsin canım yada zeytinyağıda iyi geliyomuş ööle duymuştumHaklısın...Neyse ben bildiğim yöntemlere devam edeyim bakayım badem yağı vs...
aslında hiçbiri de uzama sağlamadı bende ne kadar kullansam da,sadece gürleştirdiler,dökülenleri çıkardılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?