• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
teşekkür ederim:17::17:
yan etkisi çok fazla .....
ama nette ki resimleri görünce anasını satayım deniyecegim dedim....
bende yan etkis olmadı buda benim şansımdı sanırım...
bende göz rengim koyulaşır diye korktum .. ama degişiklik yok şükür:ssz:
özeldeki bilgiler ilaçla ilgili konular canım
sormak istedikleriniz sorun elimden gelgigince cevaplarım:21:

cnm sakın kullnma :50:cunku o kırpıklerı cok guzel gurlesen bayan ( nettekı bı bayan tanımıyorum kırpık uzamk ıcın bı sayfada gormustum buradan )daha sonrada eskı halıne dondu dıy ede yazmıstı sanrıım orayı gormedız
bence dogal yollardan uzatmaya bakın derım

Son düzenleme:
lumigan kullanım sonrası kirpiklerim
Eki Görüntüle 599418

görünce şok oldum valla hergün mü sürüyosun ya da günde kaç kez kullanıyosun ??? kirpiklerin önceden de bu kadar gürmüydü yani sadece uzatıyor mu yoksa gürleşmesine de yardımcı oldu mu?? hiç böyle bişey kullanmayı düşünmemiştim ama ilk fırsatta eczaneye sorup almayı düşünüyorum :27:

glokom hastalığı için kullanılıyormuş bu ilaç yani göz tansiyonu. yan etkisi kirpik uzatmasıymış... göz tansiyon damlası ??? biraz tırstım sonra kirpiklerim uzasın falan diye sağlam gözden olmayalım :S bir atasözününde dediği gibi ' kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ' :))

lumigan kullanım sonrası kirpiklerim
Eki Görüntüle 599418

Canım,kirpikler çok güzel olmuş açıkcası ama yan etkileri fazla ve biraz ürkütücü olan birşeyi estetik amaçlı kullanmak ne derece doğrudur bilemedim yani :44: İyice araştırmak lazım diye düşünüyorum... Umarım bir sorunla karşılaşmazsın :34:

glokom hastalığı için kullanılıyormuş bu ilaç yani göz tansiyonu. yan etkisi kirpik uzatmasıymış... göz tansiyon damlası ??? biraz tırstım sonra kirpiklerim uzasın falan diye sağlam gözden olmayalım :S bir atasözününde dediği gibi ' kaş yapalım derken göz çıkarmayalım ' :))

evet panter arkadaş yazmış zaten yan etkileri çok diye :34:atasözün çuk oturmuş :34:

cnm sakın kullnma :50:cunku o kırpıklerı cok guzel gurlesen bayan ( nettekı bı bayan tanımıyorum kırpık uzamk ıcın bı sayfada gormustum buradan )daha sonrada eskı halıne dondu dıy ede yazmıstı sanrıım orayı gormedız
bence dogal yollardan uzatmaya bakın derım

aynen canım sana katılıyorum kullandığım yağ karışımı ve sarımsak da en fazla 1aya o sonucu verecek bana inş..zaten sarımsak nasıl bişise anlık hissettiriyor insana gürleşmeyi uzamayı filan..aman diyelim kirpik upuzun olsada göz olmadıktan sonra bi işe yaramaz dikkat kızlar..

ilacın yan etkilerini okudum..
yani körü körüne kullanmadım ...
burdan hiç bir arkadaşa da tavsiye edip kullan demedim...
hatta özelden yazdıgım ark. yan etkilerini üzerine basa basa söyledim..
ben sadece sonucunu paylaştım:ssz:

aynen canım sana katılıyorum kullandığım yağ karışımı ve sarımsak da en fazla 1aya o sonucu verecek bana inş..zaten sarımsak nasıl bişise anlık hissettiriyor insana gürleşmeyi uzamayı filan..aman diyelim kirpik upuzun olsada göz olmadıktan sonra bi işe yaramaz dikkat kızlar..

bı ara bu goz tansıyonu muhabbetı gecmıstı burdan bı ark lınk vermıstı ordakı bayanın kırpıklerı manyak uzundu ben oyle kırpık gormemıstım ama altına da yorumlara bıraz ara vedım ve eskı halıne geldıler demıs gercekten cok sakıncalı cesaret ıstıyo benım gozlerım cok hasas oldugu ıcın alıp kullnmaya cesaret edemedım ama kımyasal urunler gelıp gecıcı
cnm bende yaglarıma ara verdım hıtn yagı vs yagların karısımını uzun suredır kullnıyorum en son ıkı haftadır kulndım am degısıklık yoktu sanrıım artık kırpıkler bagısıklık kazandı uzamıo :52:
bende aktarlara sorucem kırpı ıcın karısım alıcam gurlesmesıne cok ıhtıyacım var :50:
cnm bu arada sen bılıyomusun bole bı karısım kullnıyomusun
ya da kullnanalar varsa bılgılerını yazabılırse memnun olurum :54::54::54::54:

bı ara bu goz tansıyonu muhabbetı gecmıstı burdan bı ark lınk vermıstı ordakı bayanın kırpıklerı manyak uzundu ben oyle kırpık gormemıstım ama altına da yorumlara bıraz ara vedım ve eskı halıne geldıler demıs gercekten cok sakıncalı cesaret ıstıyo benım gozlerım cok hasas oldugu ıcın alıp kullnmaya cesaret edemedım ama kımyasal urunler gelıp gecıcı
cnm bende yaglarıma ara verdım hıtn yagı vs yagların karısımını uzun suredır kullnıyorum en son ıkı haftadır kulndım am degısıklık yoktu sanrıım artık kırpıkler bagısıklık kazandı uzamıo :52:
bende aktarlara sorucem kırpı ıcın karısım alıcam gurlesmesıne cok ıhtıyacım var :50:
cnm bu arada sen bılıyomusun bole bı karısım kullnıyomusun
ya da kullnanalar varsa bılgılerını yazabılırse memnun olurum :54::54::54::54:
canım ben alizadenin kaş kirpik losyonunu kullanıyorum yarısına yaklaşıncada içine sarımsak attım yanıyorum ama özenle kullanıyorum faydasını gördüm sarımsağı yabana atmak olmazdı zaten..bu şişe bitince ara vericem biraz daha sonra yine devam edicem..içinde hint susam ve bikaç yağ daha var ürün şu tatlım $alizade-kas-ve-kirpik-losyonu__48976801_0.jpg

canım ben alizadenin kaş kirpik losyonunu kullanıyorum yarısına yaklaşıncada içine sarımsak attım yanıyorum ama özenle kullanıyorum faydasını gördüm sarımsağı yabana atmak olmazdı zaten..bu şişe bitince ara vericem biraz daha sonra yine devam edicem..içinde hint susam ve bikaç yağ daha var ürün şu tatlımEki Görüntüle 600250

anladım cnm ama ben hıtn ayglı bı urun dusunmuyoruma rtık cunku hakıkaten faydası olmamaya basladı :50:
ara verdıgım halde olmuyo artık sanırımkullnalı bayagı oldu o yuzden bagısıklık kazandı

anladım cnm ama ben hıtn ayglı bı urun dusunmuyoruma rtık cunku hakıkaten faydası olmamaya basladı :50:
ara verdıgım halde olmuyo artık sanırımkullnalı bayagı oldu o yuzden bagısıklık kazandı

eğer zeytinyağı sana iyi geliyosa onuda deneyebilirsin iyi geldiğini duymuştum..bu arada sarımsağı es geçme canım denemeni tavsiye ederim..:34:

merhaba kızlar sizlere saçlarınız için bir karışım önermek istiyorum orta boy şampuanınızın içersine (kendi şişesinin kapağı ile)bir kapak çamterebentin ,bir kapak fındık yağı,bir kapak bademyağı ve eczaneden alacağınız e vitamini içeren ampulu kırıyorsunuz şampuanınızın içerisne koyduğunuz bu karışımları iyice çalkalayın ve saçlarınızı bu karışım ile yıkayın bu karışım şampuanınızın içerisindeki kimyasal karışımların zararlarını en aza indirip aynız zamanda saçınıza gerekli bakımı yapar bu bahsettiğim karışımları aktardan alabilirsiniz deneyin salarınız canlansın kuvvetlensin çabuk uzasın uzman olarak tavsiyemdir:1yes2:

bu karışıma sarımsak ezsek nasıl olur vede miktarını arttırsak :52: zararı olur mu acaba :53: ? iyi etki etsin istiyorumda ? bide kirpikler için en etkili çözüm ne olur acaba :72:

kızlar bende badem yağı sürüyorum kaşlarma ve kirpiklerime.sabah akşam 3 gündür kullanıyorum umarım yararı olur.

tatlım sen sarımsaktan uzama farkettin mi sarmısağı başlattım ama ben sonunu getiremedim kayısı cekırdeği kreine döndüm ne diosun sarmısak kesin mi çok yakıo oda yaww:52:

canım valla bende yanıyorum acısından ama sabrediyorum napim :1:çok yararını görüyorum bi keresinde geçenlerde gene aynı hataya düşüp kıvırıcı yaptım kirpiğime baktım daha önce dökülen kısımda yeni uzayan kirpiğimi gene almış götürmüş tam da ortada aksi ama sarımsak sürdüm diğer kirpiklerimde dahil hemen bi çoğalma bi uzama oluyor ben sevdim bi ara ara vericem ama artık bırakmam hiç bu yöntemi

bu göz tansiyonu için verilen bir ilaç. göz tansiyonu da körlüğe yol açıyormuş. böyle rahatsızlıgı olmayan birinin ayrıca yan etkılerı cok olan böyle bir ilacı estetik amaçlı kullanması ne kadar dogru. göz bu sonucta... uzun vadede ne yan etkileri olur kim bilir... internetten araştırıp bakın inanmazsanız...

Lütfen birtakım ilaçları kozmetik amaçlı kullanmayınız, kaldı ki ilaçlarda X'in Y'nin tavsiyesiyle değil, doktor önerisiyle kullanılmalıdır.
Kaş, kirpik uğruna sağlığınızı hiçe saymayınız...

canım valla bende yanıyorum acısından ama sabrediyorum napim :1:çok yararını görüyorum bi keresinde geçenlerde gene aynı hataya düşüp kıvırıcı yaptım kirpiğime baktım daha önce dökülen kısımda yeni uzayan kirpiğimi gene almış götürmüş tam da ortada aksi ama sarımsak sürdüm diğer kirpiklerimde dahil hemen bi çoğalma bi uzama oluyor ben sevdim bi ara ara vericem ama artık bırakmam hiç bu yöntemi

Canim kirpiklrinin õnceki ve simdiki halini foto olarak koyabilirmisin bnde hint ve badem yagini karistirip sûruyorum 6 gundur hic bisey farketmiyorum yapmadan once fotoda cektim ama bi degisiklik yok diyorum hani sana anlatmistim bi kavanoz hazirladim zeytinyagi dolu icine bi sise biberiye yagi döktum ve 15 dis sarimsak rendeledim her cuma sacima uyguluyorum diye biberiye yagi kan dolasimi yapar sarimsak uzatir ve zeytinyagi da besler diye acaba o kavanozdaki karisimimi sürsem kirpiklerime ? Nedrsin cok agir bi kokusu var ama onun

eğer zeytinyağı sana iyi geliyosa onuda deneyebilirsin iyi geldiğini duymuştum..bu arada sarımsağı es geçme canım denemeni tavsiye ederim..:34:

cnm zaten yag karısımıma ben sarımsagı da koymustum bekletmıstım bellı bı sure sonra cıkartmıstım
zeytınyagını bende duydum cnm ama sımdılık dınlendırıyorum kırpıklerımı
ınsallah yakın bı zamanda kırpık ıcın karısımalıcam aktardan alınca kullnıyım goruslerımı yazarım :34:

Canim kirpiklrinin õnceki ve simdiki halini foto olarak koyabilirmisin bnde hint ve badem yagini karistirip sûruyorum 6 gundur hic bisey farketmiyorum yapmadan once fotoda cektim ama bi degisiklik yok diyorum hani sana anlatmistim bi kavanoz hazirladim zeytinyagi dolu icine bi sise biberiye yagi döktum ve 15 dis sarimsak rendeledim her cuma sacima uyguluyorum diye biberiye yagi kan dolasimi yapar sarimsak uzatir ve zeytinyagi da besler diye acaba o kavanozdaki karisimimi sürsem kirpiklerime ? Nedrsin cok agir bi kokusu var ama onun

canım biberiye yağını hiç denemedim bilemiyorum iyce bi araştırmak lazım ama saça iyi gelen bişe her zaman kirpiğe uygulanamaz bence mesela sinameki ilk bi iki sefer (ilk başlayanlarda) dökülme yapabiliyo ama sonrasında saça alışıp nasıl güzel sonuç verdiğini biliyoruz ama bölle bişeyi kirpiğe denemek riskli geliyor bana şimdi o biberiye yağıda ööle olabilir sen gene sarımsağa vs devam et sonuç verecektir mutlaka ki tek başına z.yağı kullananlar bile var hem biberiye yağı bölgesel incelme açısından bilinip kullanılıyor genelde..aklım yatmadı :44: bu arada müsait bi zamanımda hemen foto eklicem canım şuan elimde çekebileceğim bişi yok ama 1 2güne eklerim:34:

Back