• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bikaç sefer ööle yapmıştım direk sarımsağı küçük darbelerle kirpik diplerime sürüyodum canım ama alizadenin kaş ve kirpik serumu var bende yağ karışımı onun içine bitane attım ööle kullanıyorum rimel gibi fırçası var rahat oluyor sürümü..valla ne yalan söliim canım çıkıyo bazen acısından ama yılmıyorum sonuç için gözümün temizlendiğini hisseder oldum :1: makyajımı çok iyi temizlememe rağmen bazen gözüm aktıkça çıkıyo bişiler..bu arada kıvırıcı asla kullanmıcam bidaha kesinlikle koparıyor yada farketmiyoruz ama döküyor kirpikleri

o serumu bende denemek isterdim fakat buralarda bulamam onu aktar olmadigindan aczanede böyle seyleri satmaz burda :( ben en iyisi hint badem yagina devam edeyim eski rimelimi ice yikadim ben bütün boya gidene kadar 1.5 saat banyodaydim :D onun icine badem ve hint yagini ekledim onuda cok zor yaptim ama yaptim normal rimel sürüyormus gibi cikarip sürüyorum :D

selam...
4 aydır lumigan kullanıyorum .bende yan etkisi olmadı kirpiklerim de bayagı uzadı ...
görenler takma diye mi soruyor
müsait zamanda resim eklerim:17:
muhakkak bekliyoruz canım:34:
o serumu bende denemek isterdim fakat buralarda bulamam onu aktar olmadigindan aczanede böyle seyleri satmaz burda :( ben en iyisi hint badem yagina devam edeyim eski rimelimi ice yikadim ben bütün boya gidene kadar 1.5 saat banyodaydim :D onun icine badem ve hint yagini ekledim onuda cok zor yaptim ama yaptim normal rimel sürüyormus gibi cikarip sürüyorum :D
olsun canım benm kullandığımda üç aşağı beş yukarı aynı şey zaten..ekstra bi ara susam yağıyla zeytinyağı eklersin tamam olur zaten en önemlilerini kullanıyosn inş işine yarar canım..

muhakkak bekliyoruz canım:34:

olsun canım benm kullandığımda üç aşağı beş yukarı aynı şey zaten..ekstra bi ara susam yağıyla zeytinyağı eklersin tamam olur zaten en önemlilerini kullanıyosn inş işine yarar canım..

yani o serumun icerigi badem hint susam ve zeytinyagindanmi olusuyor ? :53:

lumigan kullanım sonrası kirpiklerim
$foto936.jpg

ben bu göz damlasını eczacıya sordum, göze dıştan bile sürülse sonucta göz bu damlayı emer dedi, yan etkileri de çok, göz tansiyonun zaten yokmuş, kirpik için gözden mi olacaksın dıye vermedi. benden söylemesi...

bu göz tansiyonu için verilen bir ilaç. göz tansiyonu da körlüğe yol açıyormuş. böyle rahatsızlıgı olmayan birinin ayrıca yan etkılerı cok olan böyle bir ilacı estetik amaçlı kullanması ne kadar dogru. göz bu sonucta... uzun vadede ne yan etkileri olur kim bilir... internetten araştırıp bakın inanmazsanız...

hey maşşşşşaaallaaaahhh
ben korkuyorum gözün rengi matlaşıo dıolar
hiç yan etkisi olmadı mı
canım nie özelden yazdık burdan yazsaydın yaa bizde okusaydıııkk:52::52::32:

teşekkür ederim:17::17:
yan etkisi çok fazla .....
ama nette ki resimleri görünce anasını satayım deniyecegim dedim....
bende yan etkis olmadı buda benim şansımdı sanırım...
bende göz rengim koyulaşır diye korktum .. ama degişiklik yok şükür:ssz:
özeldeki bilgiler ilaçla ilgili konular canım
sormak istedikleriniz sorun elimden gelgigince cevaplarım:21:

Son düzenleme:
ooofff yaa neden hep güzel şeyler zararlı olur ki :97::1: acaba içindekiler neler canım ya ilacın içeriğini öğrensek tek tek onları araştırırız uzamayı sağlayan nedir onu kullanırız sölemen mümkün mü

Back