• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
sarımsak kullanmaya başladığım arkadaşlarım nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyo hiç nasıl gidiyo sarımsak sürme işi devam mı..ben alizadenin kaş kirpik losyonunu kullanıyodum sölemiştim bikaçtane yağ var içinde hint susam gibi önemli olanlar onun içine sarımsak attım bi arada gidiyo daha iyi..uzadı benim kirpikler valla beğeniyorumgidişatı..sizde durumlar nasıl..

Dün reklamını görmüştüm. "secret age kirpik serumu" ne kadar etkili bilemiyorum. Kullanan duyan var mı aranızda?

"Secret Age Kaş Kirpik Bakım Serumu içerisindeki peptit ve kırmızı yonca ekstraktı sayesinde daha gür kaşlara ve daha dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlar.
Günlük hayatta kaşlarımız ve kirpiklerimiz stres, yorgunluk, yanlış uygulama ve daha birçok nedenden dolayı dökülür. Secret Age Kaş Kirpik Bakım Serumu kaş ve kirpiklerinizi uzatmanın ve beslemenin yanı sıra dökülmesine de engel olur.
Bu harika ürün düzenli kullanımda 4 haftada gözle görülür bir etki bırakır. 8 haftalık kullanımda da kaş ve kirpiklerinizin çok daha dolgun ve uzun bir hale gelmesini sağlar." diyor.

kizlar hep hint yagi diyoruz ama bu hint yaglarindan farkli isimleri olabilir ben almanyada hint dükkanlarindan dabur amla adli yagi aliyorum hep hint yagi olarak biliyorum
ama tabi hint yagi yazmiyor üstünde sizinkinin adi ne ?

kizlar hep hint yagi diyoruz ama bu hint yaglarindan farkli isimleri olabilir ben almanyada hint dükkanlarindan dabur amla adli yagi aliyorum hep hint yagi olarak biliyorum
ama tabi hint yagi yazmiyor üstünde sizinkinin adi ne ?

ben belcikadan aldim eczaneden aliyorum hint yaginin almanca karsiligini soyle verir

ben belcikadan aldim eczaneden aliyorum hint yaginin almanca karsiligini soyle verir
Bnde hint yagi var canim hint dukkanlarindan aliorum demek istedigim cesitli hint yaglari var olabilir sizinkinin ustunde tek hint yagimi yazio yada dabur amlami yazior

Kaş ve kirpik bir kadın için önemli olan ayrıntılardır.Kim kaşlarının gür olmasını ve kirpiklerinin

uzun olmasını istemez ki.. Eskiden bayanların çoğu ince kaşı tercih ederlerdi, ancak

günümüzde kalın kaş moda olarak önümüze çıkmaktadır. Çoğu dizi ve film oyuncusu

bayanlar bile kaşlarını aldırmayıp kalın ve gür bir kaş elde ederek doğal durmasını

istemektedir. O zaman eğer kaşlarınız seyrek ve kirpikleriniz kısa ise size önereceğimiz

bitkisel çözümler tam sizlik !

- Kirpikleri Uzatmak İçin

1 bardak suyu kaynatın

1 kaşık hint yağı ve 1 kaşık kakao yağını ekleyip karıştırın.

Karışımı soğutup 15 gün boyunca, gözle temas etmeden kirpiklerinize uygulayın.

- Kirpik Dökülmelerini Önlemek İçin;

1 bardak ılık çaya 1 gram kinin katılmalı, kirpik diplerinden başlayarak kulak pamuğuyla

kirpiklere sürülmelidir.Her üç günde bir bu su değiştirilmeli çünkü su bayatlar.

**Soğan,turp, şalgam, teke gibi zengin gıdalar ve D vitaminli gıdalar balıkyağı, yumurta

balık sık sık yenmelidir bunlar kirpiklerimiizn sağlıklı kalarak dökülmemelerini önlerler.

- Kirpikleri Gürleştirmek İçin;

Hint yağı ve badem yağını eşit miktarlarda karıştırarak 1 ay boyunca akşamları yatmadan

önce, kirpik köklerinden başlayarak uçlara doğru sürün.

- Kirpiklerin Uzaması ve Kalınlaşması İçin Yöntemler;

* 5 tane ceviz ve fındık içini 1 çorba kaşığı kuyruk yağı ile eritin.Bir kaç damla parfüm damlatın

ve kirpiklerinize kulak pamuğu ile sürün.

* Bir kaşık badem yağı, bir kaşık buğday özü yağı ve bir kaşık soya özü yağına 4 er tane

ceviz ve fındık içi koyalım.Bu karışımı 15 dakika kadar ısıtın. Süzme işlemine geçtiğimizde

bir çay kaşığı lanolin karıştırın.Her gece yatmadan önce kulak pamuğuyla kirpiklerinizde

sürün.

*3 ölçek hint yağı ile bir ölçek kanyak karıştırılır.Kirpik diplerinden başlayarak kirpik

uçlarına doğru kirpik fırçası ile sürülür, göze temas etmemesine özen gösterin.

Gece bunu uygulayın, sabah ise 1 su bardağı sıcak suyu kurumuş ceviz yaprağı

koyup 15 dakika sonra süzün, kirpikleri bu su ile temizleyin.

**** Kaş gürleştirmek için en güzel doğal yöntem sarımsak !

Sarımsağı ortadan ikiye bölün ve kaşlarınızın üstüne doğru

altlarına, yanlarına doğru iyice sürün, bunu her gün uygulayın.

** Kaşlarınıza, 1-2 avuç fındığı teflon tavada kavurun.Kavrulan fındıkları kaşlarınıza bastırarak

sürün, her akşam bunu uygulayın.

alıntı..

ben hint yağı ve badem yağını karıştırıp sürdüm bi 15 gün kadar hiç bi faydasını görmedim sarımsagında öyle valla istemediğim yerde kıl o biçim cıkar böyle cıkınca güzel görünecek yerlerde de (kaş kirpik) seyerektir of sini roluyorum

kızlar ben uzun zamandır galiba 2 haftadır falan(bana göre uzun:1:)
sarımsak sürdüm ve kayısı cekirdeği kremi kullandım
gercekten ilkkk kez bı uzama gördüm kirpiklerimde ama çok çok az tabi
böyle türkan soray kirpiği beklemeyin ama gerçekten cok kısa olan bi bölümü vardı orası uzamış
ama sakın ola kayısı cekirdeği kremini bıyık bölgesine değdirmeyin koyu ve cok hızlı cıkartıyo:53:

sarimsagi kaslara sürmeyi anladimda kirpiklerinize nasil sürüyorsunuz :53:
ben hint ve badem yagini zor sürüyorum rimel fircasiyla o bile gözümü yakiyor dikkatli uyguladigim halde :D sarimsakta nasil uyguluyorsunuzki :3:

benimde kirpiklerim böyle uzatmak istiyorum :) $hc.jpg $ztd.jpg

Son düzenleme:
kızlar ben uzun zamandır galiba 2 haftadır falan(bana göre uzun:1:)
sarımsak sürdüm ve kayısı cekirdeği kremi kullandım
gercekten ilkkk kez bı uzama gördüm kirpiklerimde ama çok çok az tabi
böyle türkan soray kirpiği beklemeyin ama gerçekten cok kısa olan bi bölümü vardı orası uzamış
ama sakın ola kayısı cekirdeği kremini bıyık bölgesine değdirmeyin koyu ve cok hızlı cıkartıyo:53:

Sarmısak mi uzattı ki :26: Acaba benim loreal kirpik bakım serumumun içine ,sarmısak rendelesem nasıl olur ?

Zeynep benim kirpiklerimin aynısı seninkiler .

Son düzenleme:
ya şöyle diim:
ben 4 gece sarımsak surduysem 10 gece kayısı cek. kremi sürdüm makyajımı falan onla siliyorum
ya farkedilcek derecede mi uzadı derseniz hayır ama daha 14 gündür falan kullanıorum ama kısacık bi bölge vardı orayı uzattı ki eoose bile uzatamadı orayı bence kayısı kremini alın deneyin zaten 7-9 lıra bişi ben sarmısaktan yandım kayısıya devam ediorum

Of bu yağlar ,göz altlarında beze oluştutur diye hiç denemek istemiyordum aslında :50: ama uzattı dediğin için alayım bari .
Bu arada serumun içine de sarmısak kesin rendelicem .
Böyle işe yaramadı bende .
35 tl çöpe gitti vallahi :50:

Son düzenleme:
Sarimsagi ortadan bölüp kirpiklerinemi tutuyorsun yani

bikaç sefer ööle yapmıştım direk sarımsağı küçük darbelerle kirpik diplerime sürüyodum canım ama alizadenin kaş ve kirpik serumu var bende yağ karışımı onun içine bitane attım ööle kullanıyorum rimel gibi fırçası var rahat oluyor sürümü..valla ne yalan söliim canım çıkıyo bazen acısından ama yılmıyorum sonuç için gözümün temizlendiğini hisseder oldum :1: makyajımı çok iyi temizlememe rağmen bazen gözüm aktıkça çıkıyo bişiler..bu arada kıvırıcı asla kullanmıcam bidaha kesinlikle koparıyor yada farketmiyoruz ama döküyor kirpikleri

selam...
4 aydır lumigan kullanıyorum .bende yan etkisi olmadı kirpiklerim de bayagı uzadı ...
görenler takma diye mi soruyor
müsait zamanda resim eklerim:17:

selam...
4 aydır lumigan kullanıyorum .bende yan etkisi olmadı kirpiklerim de bayagı uzadı ...
görenler takma diye mi soruyor
müsait zamanda resim eklerim:17:

ayy canım iyi cesaret etmişsinnnn lütfen resim ekle
bende yapmak istiyorum lumiganda cesaret edemedim hiç
ozaman senınkıler baya baya uzammıştır:52:
foto isterizzz:56:

Back