• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
$20122012411.jpg $20122012419.jpg $20122012409.jpg biliyorum çekim berbat oldu ama kızlar büyüterek bakın resimleri bunlar benim kirpiklerim sizlerde ekleyin foto aşama aşama görürüz

Gözüme geldi ya :( hemen yıkadım .Siz nasıl sürüyorsunuz ? Göze deymemesi mümkün değil ki .:5: boş eyeliner fırçamda yok ,napsam bilemedim .

off canım acaip yanmıştır benım ilk değdiğinde gözüme beynim zonkladı acıdan
valla şansıma ben eye liner gibi birazcıkta yukardan sürüyorum değmedi çok çok az değdi ondada yanmadı zaten
ee nası sürcez ozaman bunu şimdi
üzüldüm cnm ya :50:
susam yağı aldım bide şimdi ben:32:

vaaaww cnm senınkıler baya uzun ve güzelmiş benımkiler senınkının yarısı kadar bile değil: (((:50:

kızlar gözünüzü deşmeden sürebildiniz mi sarmısağı:51:
ben sürdüm 2 . günümdü bugun 3 olcak

Gözüme geldi ya :( hemen yıkadım .Siz nasıl sürüyorsunuz ? Göze deymemesi mümkün değil ki .:5: boş eyeliner fırçamda yok ,napsam bilemedim .

benm kirpiklerim eskiden daha uzundu şimdide o yağla sanırım biraz toparlandı bu arada ben dün sarımsağı yapamadım bugün müsait zaman kolluyorum yapıcam aklımda..ben direk sürdüm valla azcık yanma oldu ama gözümü kapatıp bi yarım saat uzandım bekledim napiym :26: tam sürmek yerine aslında kirpiklere bi iki darbe gibi vursak daha iyi olur sanırım ama her halükarda kaçacak göze hiçbişe olmasa yaklaştırınca yakacak..neyse kızlar yapabildiğimiz kadar yapalım1 2de olsa inş işimize yarar...ay bu arada berbat oldu çekimim ya :90: neyse bidahakine daha güzel çekecem

lensmakyaj.com 'da lumigan diye bir ilaç vardı ama tehlikeliymiş, kullanınca kirpikler uzuyor ama karaciğer hastası ya da göz tansiyonu sahibi olabiliyorsunuz.

önce
Eki Görüntüle 584869
sonra
Eki Görüntüle 584867

Yine de kullanmamalı.
ayy harikaymış ama tabi olumsuzluğuda diz boyu neyse yağla sarımsaklada bu sonuç alınabilir birazcık geç de olsa..dıştan kirpiğim uzun görünecek diye içimizi köreltmenin alemi yok :1:

aaaa bişi buldum phsycian formula eyebooster die bişi 40 tl hem eyeliner hem de kirpik uzatıomuş acaba kullanan varmı ve acaba doğrumu yazdım:1:

Ben uyumadan önce badem yağı sürdüm kirpiklerime ama gözümü kaşımışım heralde uyurken. Her yerime bulaşmış vıcık vıcık yağ. Bir daha sürmedim...

Herkese mrb önce derma soft kullandım bende bi fayda görmedim. Ablamda eosse kullandı oda bi fayda görmedi

başlangıçta hintyağı öneririm ben ha tabi sarımsakda faydalı..ben şu karışımı kullanıyorum ve işe yaradığını gördüm $imagesCAUFWGYS.jpg alizade kaş ve kirpik serumu dene istersen canım..

kızlar zencefil cayı kirpik saç dökermi bilginiz varmı???

beninde kirpiklerimde biraz azalma oldu annem farkına vardı 2 hafta makyaj yapmadım halada rımel kalem kullanmıyorum duydum ki zencefil çayı çok içildiği zaman kirpik saç dökebiliyormuş hemen bıraktım tabi 1 aydır düzenli olarak hint yağı kullanıyorum şimdi eskisi gibi gürleşmeye başladı birazda uzama var düzenli olarak kullanın faydasını görürsünüz

Physicians formula eye booster serumunu kullanan var mı?Kirpikleri uzattığı söyleniyor ürünün özelliklerinde ama...

Back