• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlarr:52:
ben dün sarımsağın ucunu kesip çıkan suyu kirpik diplerime sürdüm dün 1. günümdü
gözüme değdirmediğim için pek yanmadı liner ceker gibi çektim internette okudum 3 hafta sonunda inanılmaz fayda ediyormuş
sabahta beyaz sabunla yıkadım koku moku kalmadı
benımle birlikte yapıcak olan var mıııııııı:52::52::52:
hadi başlayalımm:42:

kızlarr:52:
ben dün sarımsağın ucunu kesip çıkan suyu kirpik diplerime sürdüm dün 1. günümdü
gözüme değdirmediğim için pek yanmadı liner ceker gibi çektim internette okudum 3 hafta sonunda inanılmaz fayda ediyormuş
sabahta beyaz sabunla yıkadım koku moku kalmadı
benımle birlikte yapıcak olan var mıııııııı:52::52::52:
hadi başlayalımm:42:

beeeeeeeeennn :52: geçen saçım için zeytinyağı içinde sarımsak bekletmiştim zeytinyağını saçıma uyguladım sonra dr dedim madem sarımsak saç çıkarıyo kirpikde çıkarır o sarımsakları da aldım kirpiklerime sürdüm valla bi kereden bile accık bişiler var hatta bi süredir kirpik serumu kullanıyodm acaba hangisi etki etti diye düşünüyorm şimdi :26: neyse ben artık haftada 1 2defa yapıcam bunu..eee KaramelizE napıyorz ne kadar süre yapıyoruz :7:

ayy çook sewındım canım
tamam ben bi kere yaptım daha 3 hafta yapıcazzzz:52:
beraberiz yılmak yokk:32:
ay canım inşalla uzatalım şu kirpikleri çok uğraştım yağlarla eoseyle hiç tepki vermedi benm kirpikler ya:31:

ayy çook sewındım canım
tamam ben bi kere yaptım daha 3 hafta yapıcazzzz:52:
beraberiz yılmak yokk:32:
ay canım inşalla uzatalım şu kirpikleri çok uğraştım yağlarla eoseyle hiç tepki vermedi benm kirpikler ya:31:

tmm canım sen şimdiye kadar 1kere yaptın demi bende ööleyim bndan sonra haftada 3olacak şekilde başlayalım 1ay sonra foto filan da ekleriz eski yeni diye iyi old yol arkadaşı olrz ne güzel..inş çok güzel sonuç alırız ben bu kirpikten istiyom $Protez-Kirpik.jpg :90:

tmm canım sen şimdiye kadar 1kere yaptın demi bende ööleyim bndan sonra haftada 3olacak şekilde başlayalım 1ay sonra foto filan da ekleriz eski yeni diye iyi old yol arkadaşı olrz ne güzel..inş çok güzel sonuç alırız ben bu kirpikten istiyom Eki Görüntüle 582342 :90:

:52::52::52:ayyyyyyyy o kirpik ne güzel öyleeee
bende ondan istiyorum
aslında lumigan diye bı ılaç var dırek kırpıklerı böle yapıo ama cesaret edemıyorum işte cunku glocom hastalığı için allah korusun bide gözümüzden olmayalım
ha birde herrgün yapıcaz canım bak haberin olsun 21 gün yapıp bir hafta ara veririz inşalla güzel sonuç alırız
megan fox gibi kirpiklerimiz olsa ya valla:1:
:54:

nasıl heycanladıysam artık sen ne demişin ben ne anlamışım :90: neyse canım ölümüne kankayız :7: :1: eeose işe yaramadı demi çokda fiyatlı ben merak ediyodum ama almadım bildiğim bişi olsa alırdım ama kıyamadım açıkçası:26:

:52::52::52:ayyyyyyyy o kirpik ne güzel öyleeee
bende ondan istiyorum
aslında lumigan diye bı ılaç var dırek kırpıklerı böle yapıo ama cesaret edemıyorum işte cunku glocom hastalığı için allah korusun bide gözümüzden olmayalım
ha birde herrgün yapıcaz canım bak haberin olsun 21 gün yapıp bir hafta ara veririz inşalla güzel sonuç alırız
megan fox gibi kirpiklerimiz olsa ya valla:1:
:54:

aaaa evet evet ööle yapalım daha iyi olur :46: 5dkmızı ayıramıcakmıyız sanki..tmm şekerim bugün ikinciyi yapalım hadi bismillah :)
saatlerimizi ayarlayalım bugün ayın 20si :90: 10 ocakta bitirelim tatlım inş çok güzel olur yaa

:1::1::1:
bende cok heycanlandım
ama sarımsağın suyuda cok zor cıkıyor yahuu:1:
ayyyy hade bakalım burdan takipleşirizz
off eose boşa para hiçbişi olmadı hint yağı badem yağıda denedim
başka ne var ki zaten
ama hiç birebir sarımsak sürmemiştim duyduğuma göre arpacık hastalığı olanlar sürdüğüde sürdükleri yerde kirpikleri uzuyomuş ayyyyyyyyy:52:

:1::1::1:
bende cok heycanlandım
ama sarımsağın suyuda cok zor cıkıyor yahuu:1:
ayyyy hade bakalım burdan takipleşirizz
off eose boşa para hiçbişi olmadı hint yağı badem yağıda denedim
başka ne var ki zaten
ama hiç birebir sarımsak sürmemiştim duyduğuma göre arpacık hastalığı olanlar sürdüğüde sürdükleri yerde kirpikleri uzuyomuş ayyyyyyyyy:52:

benim kullandığım yağ karışımı iyi geldi ama sarımsakla birlikte götürmeye çalışıcam inş daha fazla etkisi olur..

hımm güzelmiş ya bu olur çabucak ama imkansız olanlar biraz zaman alacak :1: bu arada çokda sık değilmiş kirpikleri uzun ama..bnmde eskiden ööle güzel uzunduki sanırım şu kıvırıcı mahvetti bide yerimde durmadım takma kirpik takmaya çalışırken sanırım kopardı ama yerine yenisi çıktı :90: bide önceden sol taraf daha seyrekti kısaydı şimdi almış başını gidiyo..ekleyebilirsen sende ekle foto bende ekliyim bugün yada yarın şekerim:10:

Megan'nın kirpikleri çok güzel .Senin kirpiklerin gür ,daha da gürleşmesine gerek yok bence .uzasa iyi olur tabi.

Benim ise ,cılız ve sarı ,sen gördün zaten .ahanda liv gibi :50: megan yanında sönük mü kaldı ne .haha :52:
liv-hair-96-medium-new.jpg

Ben saçları siyaha yakın bir renk yaptım ve kaşlarıda koyulaştırdım fakat kirpikler siritiyor şimdi .
Ben de mi size katılsam ,ne yapsam .

uzuyacak inş biz elimizden geleni yapalım canım dur ben resim ekliyim azmimize yardım olsun:90:
[]

Ben de bunlardan istiyorum .Üstekiler benim kirpiklerime benziyor :( çok açık renk ve seyrek .

ipek-kirpik-1.jpg

Son düzenleme:
katıl kuşuuum:13:
deneyelim 3 kişi olduk ozaman
ya benım seyrek değil evet amaa kısacık hatta yer yer inanılmaz kısa:31:
senınkıler benden daha uzundu
ozaman maritsacığım
akşam bir sarımsağı ucundan hfif kesiiip sıkıştırıp çıkan suyu kirpik dibine liner gibi sürüyoruz
amaannnn sakınnn haaa göze kaçırmayın sakınn cok cok cok yakar
ama ben faydası olcak diye düşünüyorum:52:

hımm güzelmiş ya bu olur çabucak ama imkansız olanlar biraz zaman alacak :1: bu arada çokda sık değilmiş kirpikleri uzun ama..bnmde eskiden ööle güzel uzunduki sanırım şu kıvırıcı mahvetti bide yerimde durmadım takma kirpik takmaya çalışırken sanırım kopardı ama yerine yenisi çıktı :90: bide önceden sol taraf daha seyrekti kısaydı şimdi almış başını gidiyo..ekleyebilirsen sende ekle foto bende ekliyim bugün yada yarın şekerim:10:

xayx ciğim nası çabucak olcak ki bu kadar kısayken...keşke olsa:31::31:

Back