• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Bende badem yağını kullandım kirpiklerim için gerçekten işe yaradı ama bunu sadece ben farkediyorum:)

arkadaşlar ben de malesef kuaför zedelerdenip saclarım kalçama kadardı ve malesef sarısın olmak istedim sacımı yaktılar üstüne bu yüzden kestirmek zorunda kaldım tabi eşim sızlanmaya basladı eski sacların nerde neden uzamıyo diye ben de doktora aktara ve kim varsa bununla ilgilenen herseye gittim şimdi doktor bana vichy dercosu önerdi içinde aminexil olduğu için hem sacı besliyo hem uzatıyo hemde gercekten sampuanı cok güzel tavsiye ederim bide zinko denilen bi cinko hapı verdi sac dökülmelerinin nedeni cinko eksikliği olabilir diye tabi eski sacıma kavusmak için herseyi yapıyorum ve aktarlara gittim bana yılan yağını önerdi arastırdım yılan yağı arkadaslar ay normal sac 1- 1.5 cm uzarmıs yılan yağı ayda 4 cm uzatıyor gerceği bu kullananlar genelde kısın baslıyo ve yaza daha uzun saclı girmek için. kaş ve kirpik olayına gelince talika diye bi ürün var muhtesem sonuc verdiğini sölüyolar onu arastırıyorum bu aralar alıp denicem size haberdar ederim ama sampuan kullanıcaksanız vichy dercos aminexil 24 ya da 27 milyon ben cok faydasını gördüm

bu arada sacım için doktorun yaptığı bi karısımı kullanıyorum ama sizin yazdıklarınız da cok hosuma gitti hint yağını kullanıcamm hintlilerin sacı ondan güzel desenize :))))

kızlar bende bilmiyorum zararını ama bu sitede okumuştum.göze kaçtığı zaman yırtılmalara sebep oluyor diye.bende oyuzden talikayı araştırıyorum. hint yağını kullanıyorum ve çokda memnunum dökülen yerlerden çıkarttı ve uzatıyor (ama çok fazla değil )

benim kirpikler çok kısa ve bundan nefret ediyom,İnşallah işe yarar.ve teşekkür ediyorum:)

bence hint yağı ve badem yağı mucizeler yaratıyo arkadaşlar daha 4 gürdür kullanıyorum günde bi defa ve az miktarda gelişmeli eşim bile farketti ama bugün yani az önce ne kadar işe yaradığını görebilmek için rimel sürdüm sonuç muhteşem yani daha 4 gün önce 5 6 kat rimel sürdüğüm halde bu kadar uzun görünmüyodu şimdi rimele değdirdiğim anda farkı anladım harika oldular sizde deneyin farkı anlayın :dance: bu topici açıp bizimle paylaşan arkadaşa çok çok teşekkür ederim a.s.

:1hug:benim kirpiklerim zaten uzun ama dökülmeye başladı ve kısa geliyo bana artık rimel kullandığımda bile kısa oluyo bu kirpik kesme hakkında bilgisi olan varmı? biraz biraz kessem kirpiklerim gürleşip daha güzel uzarmı?

arkadaşlar ben 2-3haftadaır sarımsak yaı we yılanyaı karışımı kullanıorm.tabi daa bikaç şey war..ama saçlarım artık o kadar as dökülüo ki inanamassınıs..dökülme yarıyarıya azaldı.benim saçlarım öle çok fasla dökülmesdi ama şimdi o kadar as dökülüo ki..günde en fasla 10-15tel!saçı dökülmesi problemi yaşayan arkadaşlara şiddetle tawsiye ederim.1ama tabe saçı çok uzatmıo:(

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.bana yardım ederseniz sevinirim.
benim kirpiklerim çok kısa ve ince telli uzatmak ve gürleştirmek istiyorum bunun için hint yağı aldım nasıl kullanmam gerekiyo....
bide saçlarım çok geç uzuyo uzatıyım diyorum hemen kırılıyolar çok cansızlar ve parlak olmasını istiyorum ne yapmam lazım hint yağını onun için kullansam olur mu nasıl
cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
a.s.:nazar:

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.bana yardım ederseniz sevinirim.
benim kirpiklerim çok kısa ve ince telli uzatmak ve gürleştirmek istiyorum bunun için hint yağı aldım nasıl kullanmam gerekiyo....
bide saçlarım çok geç uzuyo uzatıyım diyorum hemen kırılıyolar çok cansızlar ve parlak olmasını istiyorum ne yapmam lazım hint yağını onun için kullansam olur mu nasıl
cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
a.s.:nazar:

kkulak pamuğuna batırıp nazik bir şekilde kirpik diplerine ve kirpiğine kaşına sürüyorsun gözüne kesinlikle kaçırma gözü bozduğunu okumuştum önceki sayfalarda...
:emir_bebek:

sevgili arkadaşlar konuyla belki alakası yo k ama bana yardımcı olabilecek birileri varmı acaba içinizde

benim kaşlarım seyrekleşti ve aşağı düşüyorlar :)

saçım için ne yapmam gerekiyo acep bilen var mııı aranızda? kırık ve mat canlansın istiyorum yaaa bende kirpiklerime sürerken bazen gözüme kaçıy0 korktum şimdi kör olurmuyum diye

Back