• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
slm avrill ben yılan yağını kullandım diğer yağlarla birlikte saçlarım hem uzadı 1 cm haftada hem de yumuşacık ve parlak oldu:teytey::teytey:

slm,yılan yağı ve aktarın verdiği diğer karışımları haftada 2 defa kullanıyorum 2 haftada 1cm uzadı saçlarım gerçekten işe yarıyor!deneminiz benden tavsiye derim:teytey::teytey:

badem yağı göz yakmaz.büyük bi ihtimalle sen acı badem yağı almışsın canım.tatlı badem yağı alıp kullanırsan gözlerin yanmaz..

canım saçlarınızın 2 ayda 12 cm uzatabilirsinis..yurtdışında bulunan bi ilaç war..ama türkiyeye yollamıyorlar..ben çok zorluklarla getirttim deneyip sizlere sonucunu yazacağım..

slm arkadaslar aay butun yazilari okudum ne cokmus kafam karisti benimde saclarim cok dokuluyor hamileligimde iyice artti iyi bir bakim yapmam lazim

badem yagi ve hint yagini karistirip sac diplerine suruyoruz 1 saat bekletiyoruz sampuanimizin icine cam terebenti ekleyip karistirip onlan yikiyoruz :sonuc: sacimiz dokulmuyor, uzuyor, gurlesiyor,parliyor DOGRUMU? anlamisim acaba

valla ben 1 aydır sürüyorum bi faydasını göremedim inatla uzamak istemiyolar ama azimliyim uzayana kadar denicem test edip onaylanmış ya faydası olcaktır elbet.

saka gibi ama bende badem, hint, susam yagi ve enteleyi 3 haftadir 2-3 gun arayla kullaniyorum . ayrica shiseido hair intensive care mask ve gliss asia bakim kurunude kullaniyorum. hic bir faydasini gormedim ben mi cok sey bekliyorum anlamadim ya....

kızlar bu kakao yağını kullanan var mı aranızda?eşim dün akşam aldı küçük şişede çikolata gibi kokuyodu üzerini okumadan sürdüm biraz yanma oldu sonra dedi ki aktar iki çeşiti var demiş bide baktım üzerine esans yazıyor :bbo: bugünde diğerini getirdi oda açık satılıyormuş böyle katı aynı margarin gibi rengide beyaz doğrusu bu mu acaba :uhm:

kızlar bu kakao yağını kullanan var mı aranızda?eşim dün akşam aldı küçük şişede çikolata gibi kokuyodu üzerini okumadan sürdüm biraz yanma oldu sonra dedi ki aktar iki çeşiti var demiş bide baktım üzerine esans yazıyor :bbo: bugünde diğerini getirdi oda açık satılıyormuş böyle katı aynı margarin gibi rengide beyaz doğrusu bu mu acaba :uhm:

yağ ve esans farklıdır birbirinden esans uçucudur ve damıtım sonucu elde edilir, yağ ise preslenme sonucu elde edilir ve uçuculuğu yoktur...

arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz bende saçlarım çabuk uzasın ve parlasın istiyorum ne yapmam gerekiyo cevap verirseniz sevinirim

-badem yağı
-zeytin yağı
-biberiye yağı
-susam yağı
-hint yağı
-menekşe yağı
-ceviz yağı
-fındık yağı

ben bu yağları ahtardan aldım ve karıştırdım. haftada bir gun en az 30 dk masaj yaparak saç diplerime yediriyorum ve 4 saat bekliyorum.hem saçlarım besleniyor hemde inanılmaz hızla uzayıp parlaklık kazanıyor.denemenizi tavsiye ederim.sarımsak yağı yıkansa bile çok kötü kokuyor o yüzden karışıma koymuyorum.saç kremi asla kullanmam içinde sülfat oldugu için saçı aslında çok yıpratıyor.
pirinç,kepek ekmeği,kırmızı et,nohut,fasulye,yumurta,süt gibi besinleri daha çok tüketirseniz daha güçlü saçlarınız olur:sm_cool:

sağol cevap için teşekürler

Back