- Konu Sahibi kardelenes
slm avrill ben yılan yağını kullandım diğer yağlarla birlikte saçlarım hem uzadı 1 cm haftada hem de yumuşacık ve parlak oldu:teytey::teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saçlarınızın 2 ayda 12 cm uzatabilirsinis..yurtdışında bulunan bi ilaç war..ama türkiyeye yollamıyorlar..ben çok zorluklarla getirttim deneyip sizlere sonucunu yazacağım..
www.florisene.com sitenin adı..
kızlar bu kakao yağını kullanan var mı aranızda?eşim dün akşam aldı küçük şişede çikolata gibi kokuyodu üzerini okumadan sürdüm biraz yanma oldu sonra dedi ki aktar iki çeşiti var demiş bide baktım üzerine esans yazıyor :bbo: bugünde diğerini getirdi oda açık satılıyormuş böyle katı aynı margarin gibi rengide beyaz doğrusu bu mu acaba :uhm:
-badem yağı
-zeytin yağı
-biberiye yağı
-susam yağı
-hint yağı
-menekşe yağı
-ceviz yağı
-fındık yağı
ben bu yağları ahtardan aldım ve karıştırdım. haftada bir gun en az 30 dk masaj yaparak saç diplerime yediriyorum ve 4 saat bekliyorum.hem saçlarım besleniyor hemde inanılmaz hızla uzayıp parlaklık kazanıyor.denemenizi tavsiye ederim.sarımsak yağı yıkansa bile çok kötü kokuyor o yüzden karışıma koymuyorum.saç kremi asla kullanmam içinde sülfat oldugu için saçı aslında çok yıpratıyor.
pirinç,kepek ekmeği,kırmızı et,nohut,fasulye,yumurta,süt gibi besinleri daha çok tüketirseniz daha güçlü saçlarınız olur:sm_cool: