• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
eflanaz ben aktardan birer şişe alıorum onlardan we hepsini bir şişede karıştırıorum sora parmaklarımın uçlarına alıp saçıma masaj yaparak yediriorum.ben genelde en 2 saat bekletiodum ama artık en as 3 saat bekletiorum 6 saat beklettim bile oldu ne kadar çok bekletirsen o kdar ii die duymuştum çünkü..sana kolay gelsin

canım bu bir karışımı kaç defa kullanayorsun?yani sadece saç dibine mi sürüyorsun?

SLM ARKADAŞLAR. BEN DE SENİN GİBİ KUAFÖRÜMÜN AZİZLİĞİNE UĞRADIM. SÖZDE BİR İKİ SANTİM ALACAKTI UÇLARINDAN KUŞ GİBİ KALDIM :çok üzgünüm: AVRİLL 25YTL YE YAPTIRDIĞIN KARIŞIMI HANGİ AKTARDA NEREDE YAPTIRDIN? İYİ GELDİMİ?

BİR DE BU SAÇLARA ÖZEL VİTAMİN HAPLARI İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI? ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR İSİM BEKLİYORUM...

TEŞEKKÜRLER...

RAPUNZEL GİBİ HEM DE DAHA SAĞLIKLI SAÇLAR HEPİMİZE:nazar:

gecen gün eczaneye gittim ve sacı güclendirmek ve uzatmak için ne önerirsiniz dedim. vichy dercos sampuanı ve içten beslemesi için solgarın biotin vitaminini önerdi. içindeki vitaminler sac için özel hazırlanmıs. bugün 2. yutusum. 1 hata sonra etksini gösterir herhalde. sonucları yazarım kızlar...

kızlar bende 4 ay once bıoxsın kullandımm.faydası olsu ama o kadar degıl...daha sonra annem zeytınyagı ve sarımsak koyup karıstırdı..saclarıma surmeye basladık...faydasını gormeye basladım sızde deneyınnn...
bu arada sarımsagı goze surmeyın sakın...sadece onerım saca....
hepınızı optummm

kızlar bende 4 ay once bıoxsın kullandımm.faydası olsu ama o kadar degıl...daha sonra annem zeytınyagı ve sarımsak koyup karıstırdı..saclarıma surmeye basladık...faydasını gormeye basladım sızde deneyınnn...
bu arada sarımsagı goze surmeyın sakın...sadece onerım saca....
hepınızı optummm

sarımsak göze ne yapıo zararı mı var ben kaşıma koymuştum

gözünün içine girerse zararlı olabilir sonucta hiç bi sey yapmasa bile yakar. kasda sorun olmaz sanırım.

eet ben sadce saç diplerime sürüorum wala nekadar gidio bilmiorm kaç defa oluo bilmiom nekadar giderse yane parmaklarımla saçlarmın dibine masaj yaparak sürüorm

esrali esrali cnm ben bu karışımı ankarada ankamall varya orada migros deilde ankamall kısmında bi aktar var onda yaptırdım saçın uzaması için bi karışım yaparmısınız diosun yapıo hepinize sağlıklı uzun saçlar kıslarrr özelliklede sana esralıcım inşallah faydasını görürsün tatlım ben büyük faydasını gördüm hatta o günden sünra saçı katlı kestirdim sonrada tekrar ucundn almaya korkarak gitti o kuaförde çok kesti ama o kdr kısa olmamıştı şimdi uzatıorum ve çok hızlı güzel uzamaya başladı yağlardanmı bilmiorum yağları kullanmıyorum artık ama çok güzel uzuyo ve saçımdan gayet memnunum hem düz hemde uzuyo tam boyunda çok hoş duruyo inşallah hepiniz hayalini kurduğunuz saça ulaşırsınız...

arkadaşlar bu hint yağını saç diplerimize sürüp kaç saat bekletiyoruz bi de bütün bu yağları kariştırıp mı kullansam yoksa tek başına hint yağımı kullan sam saçlarım inanılmaz yıprandı.felaketttt saçlarım !!!

çam terebentin yağı saçlar için kullanılıyor diye biliyorum peki kaş ve kipriğe kullansak olur mu bilen biri var mı?

çam terebentinin kirpiklere ve kaşlara uygulandığını ben hiç duymadım ve şimdi şaşırdım bence sadece saç içindir...

y ben saçıma hiçbişey yapmıyorum normalde hiçbi şekilde uzatamayacağınız bi saç benimki hiçkimse uzatamamdı hiçbi öneri yağlar haricinde başarılı olamadı ama ben şimdi hiçbişy yapmıyorum saçıma çok güzel uzuyo ve her geçen gün güzelleşiyo arakadaşlarım farkında olmadığın ve sürdüğün bişey iyi geliyodur diyo ben banyoda kafama bi sürü şey sürdüğüm içinnn :D

selam kıslar bende hint ve badem yagı kullanıyorum hem sacıma hem kipriklerime fakat her yüzümü yıkadıgımda kipriklerim dökülüyo.Varmı aranızda bu yaglardan sonra böyle bi olay yasayan.Merak ettim ama uzadılar belli oluyor fakat niye dökülüyo anlamıs degilim. kararsızım devam edip etmemekte:((

hayalı canım ılk kez surdugun ıcın zayıf kırpıklerın dokulkmustur...bendede aynısı oldu ama sen kullanmaya devam et faydasını goreceksın

kızlar bu arada aklıma geldı benım saclarım hafıf dalgalı...dun sınbonun sac duzlestırıcısı nı aldım gercekten sacı fonlu gıbı yapıyor ve yakmıyor sızlerede tevsıye ederımm....

seren23x ya bence yakıyodurda sen fark etmiyosundur bi sene sonra görüşelim bidee o zaman saçları kesin yanmış olur :( bendede öyle olmuştu çünkü

kirpiklerime yaklaşık 10 gündür sürüyorum ama herhangi bir değişiklik yokdökülmede yok uzamada ama ben ısrarla sürüyorum bakalım belki tutar.

Back