• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
nazarıks kaslara sarımsak bırebır mutlaka dene faydasını gorursunuz....
butun arkadaslar lutfen bana yardım edınn...saclarım asırı derecede 4 aya yakındır dokuluyo ne kullandıysam dokulmesıdurmuyo ne olur bana bırseyler soyleyınnn....bu yuzden psıkolojım bıle bozulmaya basladı....

longhaır o yagları tam olarak yazarmısın...ben yılanyagı badem yagı ve hınt yaghı aldım ama aynı sekılde dokulmeye devam edıyorrr.

nazarıks kaslara sarımsak bırebır mutlaka dene faydasını gorursunuz....
butun arkadaslar lutfen bana yardım edınn...saclarım asırı derecede 4 aya yakındır dokuluyo ne kullandıysam dokulmesıdurmuyo ne olur bana bırseyler soyleyınnn....bu yuzden psıkolojım bıle bozulmaya basladı....

isirgan otunu yada sampuanini denedinizmi denemekte fayda var tskler

evet ısırgan otu iyi gelebilir diye duymuştum ben de . benim de saçlarım 2 yıldır sürekli dökülüyo .geçen gün bi karışım aldım aktardan içinde bir çok bitki yağı var. birkaç denemeden sonra sonuçları sizle paylaşırım,umarım işe yarar

ben o yağları daa öncede kullanmıştım daa sora içine bide sarımsak yağı kattım yane yılan sarımsak badem susam bide elidorun saç bakım yağının bi miktarını kattım.benim saçlarımın dökülmesini çok asalltı ama asıl etkili olan sarımsak yağı bence

sagolun arkadaslar hemen alacam bu sarımsak yagını...ğekı sadece onumu surecem yoksa yagların ıcınemı karıstıracam

slm kızlar saç konusundaki tüm yazılanları okudum:bbo: entele dışındakileri uyguluyorum 2 hafta oldu saçlarım daha kolay şekil alıyor ve hızlı uzuyor umarım bööle devam eder:içelim:

arkadaslar az önce Derya Baykal'da verilen formül :

1 kaşık kakao yağı ve 1 kaşık hint yağı benmari usulü eritilir bu karışım 15 gün boyunca kirpiklere sürülür ve kirpikler uzar :)

arkadaslar az önce Derya Baykal'da verilen formül :

1 kaşık kakao yağı ve 1 kaşık hint yağı benmari usulü eritilir bu karışım 15 gün boyunca kirpiklere sürülür ve kirpikler uzar :)

yalnız bu ne kaşığı çay mı tatlı mı yemek mi :uhm: bide günde kaç defa uygulanacak ve her sürüşte mi aynı miktar ısıtılıp sürülecek :sm_confused: çok soru oldu ama :tomato:

ya ben saçımı yaktım gibi bişey oldu böyle diplerinde bi sürü kırık var hep saçlarım anten anten oluyo kızlar napabilirim uçlarıda çok inceldi uçlarını kestircem ama diplerini napıcam :uhm:

canım saçlarına hemen bakım yapmaya başla.yağ karışımları falan sür badem yağı sarımsak yağı zeytin yağı we susam yağı falan..we uzun süre saçlarını düzleştirme yane saç düzleştirme aleti kullanma ben ütü yapıodum 2 senedir yapmıom ama saçlarım hala kendine gelemedi:1no2:

yalnız bu ne kaşığı çay mı tatlı mı yemek mi :uhm: bide günde kaç defa uygulanacak ve her sürüşte mi aynı miktar ısıtılıp sürülecek :sm_confused: çok soru oldu ama :tomato:

kusura bakmayın onu eklemeyi unutmusum

15 gün boyunca geceleri elinizle sürebilirmişsiniz ya da kulak temizleme cubukalrıyla kremsi oluyormus zaten gece krem kirpiklerimizdeyken uyuycaz

tatlı kaşığıydı yanlış hayırlamıyorsam

evet evet bende dinledim derya baykalı uzatıyormuş gayet güzel bir fikir.ben hint ağını kullanıyordum yinede uzadı ben fark edebiliyorum.demekki bu tarifi uygulasak daha etkili.

kizlar bu hint yagin geceden surup saclarimiza sabah yikaya bilirmiyz ayrica kac gunde bir yapiyorsunuz soylermisiniz lutfen tsler

ya long hircım ya benide çok korkuttun yaa ama benim saçalrım banyodan çıkınca kötü görünmüyo yani biraz pek değil ama dipleri çok kötü yani bişi olurmu ama dediklerini kullancam galiba diplerdeki kırıklara çare yok dimi :(

benim saç diplerimde bi sorun yok ama uçlarım mahvolmuştu..yaklaşık 1 senedir haftada 2-3kez bakım yapmama rağmen deli gibi kırılıolar..ben çok pişmanım saçlarmı o kadar yıprattııma

slm kızlar ben bu hint yağını saçlarıma uyguladım ama saçlarımı dökmeye başladı bi daha kullanmayı düşünmüyorum yaa bana yardım edin lütfen ben saçlarımı uzatmak istiyorum fakat hemen kırıldıkları için uzatamıyorum lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyo bu kırıklar için...........

bende çok pişmanım saçımı yaktığım için :( ama artık düz sadece aşırı kabarmaya başladı ve dipleri tel tel çıkıyo longhair ya sen hangi ürünleri kullandın saçını düzeltmek için en çok faydası dokunanları yazabilirmisin kızlar aynı soruyu hepinize soruyorum

Back