• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
avrıl ben denedım memnun kaldım ama her zmaan uygulamıyorum ...
bu arada hınt yagını suruyorum ama hıc bır faydasını gormedımm

kıslar bende kırbıklerıme hınt yagı uygukadım cok ıse yaradı walla takma kırpık gıbı aynı ılk 3 gunde farkı goruyorsununz benden tavsıye haman kullanın...

kızlar bende braun ES2 düzleştirici aldım bende çok uygulamayı düşünmüyorumda 3 gündür hergün uyguluyorum satan kadın saçı hiçbi şekilde yakmaz dedi bilmiyorum sizce yakarmı yıpratırmı kızlar yardım edin bu konuda lütfen saçıma bu konuda ekstra bakım yapmak için napabilirim hangi ürünleri kullanabilirim?

avrılcım sen bana daha oncekı mes yanar demıstın sende almıssın sımdı...
sanırım yanlıs anlasılma oldu....avıl benden sana tavsıye hergun duzlestırıcıyı kullanma...
en dayanıklı sac bıle dayanmaz...bu arada ben onu yapmadan once lorealın
fön çekme sütünü uyguluyorum...kesinlikle kırılmasına izin vermiyorr.
bu arada ben badem yagıu hınt yagı ve yılan yagı aldım nasıl uygulıcam yazarsanız sevınırım

seren23x ya bence yakıyodurda sen fark etmiyosundur bi sene sonra görüşelim bidee o zaman saçları kesin yanmış olur :( bendede öyle olmuştu çünkü
avrıl yazdıgında buydu canım....

Ya bir şey sorucam o yağ kirpiklere nasıl sürülüyo ya gözümüze kaçarsa nolucak ki ben mutlaka kaçırırım yani biliyom kendimi yapanlara helal olsun yani

arkadaşlar...o yağların hepsinin tek tek bulup karıştırması sorun olmuyor mu..
elidorun sıvı yağ şeklindeki besleyici bakım kürleri aynı işi görmezmi..
ondada 7 adet özün karışımı var...zeytinyağı, bademyağı, jojoba,hintyağı,suteresi, susam ve hindistan cevizi var

ne dersiniz ?

canım ben kullanıyorum elidor bakım kürü süper bişe valla önceden aktar gezerdim eve gel karıştır vs. o kadar işlem yaptıktan sonra uygulamaya üşeniyordum şimdi mis gibi alıyorum hazır olarak fıs fıslı hemde ziyan da olmuyor herkese öneririm canlarım:):teytey::teytey::enbuyukkk:

ben kirpiklerime uyguluyorum yaklaşık 2haftadır sarışın olduğum için belli olmuyordu dün rimel yaptım gerçekten uzamış halada devam ediyorum sürmeye deneyın derim.buarada ben gece yatmadan evvel kulak pamuğuyla sürüyorum

arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:

tatlım teşekkürler
deneyeceğim çünkü benim kirpiklerim hem çok sert hemde hiç kıvrılmıyor...neler denedim olmadı ama baklalım belki bnun faydası olur inşallah

kızlar bildiğiniz saçın yıpranmasını önleyen ve bakım yapan bi ürün varmı? songünlerde saçlarımı çok yıprattım :(

kızlar hepınıze kustum ask olsun valla
su yagları nasıl kullanacamı soylemedınız

http://www.kadinlarkulubu.com/lutfen-okuyun-cok-onemli-t25427/index.html?t=25427&highlight=talika

lütfen bu linke bakın ve öyle karar verin göz en önemli organlarımızdan birisi kıl,tüy için kaybetmeye deymiyecek kadar önemli ucuz yollara kaçalım derken maddi manevi daha büyük masraflar açmayalım başımıza...

uyarın için saol canım..benim anlamadığım nasıl oluyoda arkadaşların gözü yanıyo benim ki hiç yanmadı ayrıca gözüme kaçmadığından da eminim çünkü daha önce 6 gün falan badem yağı ile zeytin yağını karıştırıp kullandığımda 5 dakika falan bulanık görüyodum yani gözüme kaçtığını anlıyodum ama hint yağı daha katı olduğu için akmıyo yada benim başıma gelmedi..bide hint yağı içiliyormuş öyle yazıyo kutusunda :bbo:

Back