E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
hint yağını ne ile kipriklerine sürüyorsunuz. yakma yapıyormu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba bende saç dökülmesi problemi yaşıyorum hamileyim ondan olsa gerek bu entele bitkisini nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
slm arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor bende bugün aktardan hint yağı ve badem yağı aldım kullanmaya başladım. (50 ml bir sise) sprey başlıklı siseye bu iki yağı karıştırdım. kullandığım sampuanada camterebentin karıstırdımm.. yağları sac diplerine sürülüp masaj yapın,strecle sarıp iki saat bekletin. temizligide kolay..
ben birde içten bakım yapıyorum. soguk süte bir tatlı kasığı toz maya karıstırıp içiyorum günde bir bardak dökülmesi durdu..
yinede bunlardan önce doktora görünüp dökülmenin sebeplerini ögrenin..baska rahatsızlıkların belirtisi olabilir.
herkese saglıklı günler..........
test ettim ama onaylayamadımCADIARZU
selam kızlar.ben bugün lokman hekimlerin hepsinide dolaştım.hiçbirinde entele bulamadım.en son girdiğim yer bit otunu entele diye gösterdi bana.acaba bit otu ve entele aynı şey mi?bilmiyorum ama kafam iyice karıştı.ama araştırmalarıma devam edicem.
mırnavv senin sorunuda hemen yanıtlıyım bana söylemişti içinde neler olduğunu ama ben şuan yağı kullanmayı bıraktığım için hatırlamıyorum bugün aklıma geldi yine yağı kullancam içinde yılan yağı,hint yağı gibi yağlar vardı bende tam hatırlamıyorum canım ama uzatıyo gerçekten saçı emin olabilirsin ben faydasını gördüm birde biraz psikolojik birşey gerçekten saçlarınızın gerçekten uzayacağına inanırsanız ve sabırla beklerseniz bigün hayalinizdeki uzun saç aynaya baktığınızda karşınızda olacaktır...