• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ya eski rimel fırçasıyla sürüyorum ben mesela, yakma olayı da kişiden kişye değişir aslında hassassa gözlerin cildin yakar, ama şunu söyliim benim aslında göz makyajı temizleme ürünlerine alerjim wardı, birçok şeyde gözlerim yanar mesela ama hint yağı yakmadı..bi de denemek istersen eğer her sürüşünde fırçayı yıka, malum yağ üstüne her türlü pisliği toplar..

meraba bende saç dökülmesi problemi yaşıyorum hamileyim ondan olsa gerek bu entele bitkisini nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

ay caniim sen enteleyi kulanmaa senin sorun hamilelikten kaynaklanyo. Demir hapi al hamilelikte cok düsüyo buda sac döklmesine yol aciyo. doktorunla konus tekrar ama hamilelik sürcinde saclarn döklmesi cok normal hatta disler
bile cok daha kolay cürüyebiliyo. Bu nedenden aldn vitaminlerin iki katini alman gerekyo, cok kolay olmadi icin bunu hamilelik döneminde vitamin haplariyla örtersin.
Birde bu demir eksikligi sade hamilelerde olmyor bayanlarda ara sira ortaya cikan bi durum (regel döneminde düser mesla) bunu kan kontrolü ile baktrabilrsnz. Ben ara sira alirim demir hapi.

Enteleye dicemde bende enteleyi almayi düsünyodm saclarm cabuk uzamsi icin ama olmsuz yanitlarida okinca ürktüm simdi beslenmeme beyaz lahana ve turp gibi sebzeleri eklicem(saclari kuvvet veriyoms) vede burda okudum hint, badem, yilan, susam,.. gibi yaglari kullanacagm.
dün zeytin yagi ve sirke karisimi yaparak kafama masaj yaptim cok ii geldi gercekten, bugn saclarim oldundan cok daha az döküldü, tavsiye ederim..

2-3 günde bir ne karisimi olursa olsun basiniza masajla yedirirseniz cok faydali olacagndan eminim cünkü en önemlisi kan dolasiminizi hizlandryosnz ve buda sacinizin kökleri altndan daha cok kan akmasi demek buda sackökünüzün kandan daha cok besin almasi demeka.s
ii hatrlyorm dedem hergün basina masaj yapardi kremlerle (pek saci yoktu yaglanacak), ve adamin resmen saclari cikmaya basladi:)
yani ben masaj masaj masaj derim:dance:
[/SIZE][/SIZE]

slm arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor bende bugün aktardan hint yağı ve badem yağı aldım kullanmaya başladım. (50 ml bir sise) sprey başlıklı siseye bu iki yağı karıştırdım. kullandığım sampuanada camterebentin karıstırdımm.. yağları sac diplerine sürülüp masaj yapın,strecle sarıp iki saat bekletin. temizligide kolay..
ben birde içten bakım yapıyorum. soguk süte bir tatlı kasığı toz maya karıstırıp içiyorum günde bir bardak dökülmesi durdu..
yinede bunlardan önce doktora görünüp dökülmenin sebeplerini ögrenin..baska rahatsızlıkların belirtisi olabilir.
herkese saglıklı günler..........

bir bardak süte bi kasik toz maya hosmush denemek lazm hemenmi duryo dökülmesi, sende ne kadar sürdü?
pekmezde benden tavsiye olsun hergün bir kasik pekmez yiyin! Ve sabah kahvalti yapmadan önce ilik bir bardak suyun icine iki tatlikasigi sirke ve bir tatlikasigi bal, tadi cok güzel ve yararlari saymakla bitmez. sirkeyi cok kullanmaya bakin salatada vesayre ben pek kullanmazdm bi kitapcik aldm sirke hakknda her derde devamish diyorm. icinde bulunan riboflavinler vucudumuza giren dis etkinlere karsi cok önemli.
buraya pek uymicak ama sunalri da sizinle paylasmak istiyorm:
)dislerin beyazlamsi icin: bir bardak suyun icine biraz sirke biraz su ve agzni bu karsimla calkalayin hem mikroplari öldryor hemde beyazlatyor
1)yumurtalari kaynatrken suda suyun icine biraz sirke koyarsnz yumurta catlasada beyazi tasmaz
2)caydanlikta olusan kirceleri götrmek icin bir gece caydanlign icinde sirkeyi bekletin kireci kesinlikle dökyor.
3)deodorant yerine kullanilabilr: banyodan sonra koltunuzun altini sirkeyle silerseniz koltuk alti kokusu olusmaz

daha neler neler:) eger ilgisini ceken varsa detayli bilgilendririm.

VE Bu riboflavin dedimz nardada cok var ve nar kanseri engeliyo. Amerikada bir deneyde iki fareyi kanser hastaligi ile bulastryolar. birine normal su digerine nar suyu veriyolar. VE su icen faredeki kanser hizli bir sekilde ilerlerken ölümle sonuclaniyo, nar suyu icen faredeki kanser geriliyor ve cok yavaslayor!

saybl cnm benim saçlarıma yağ karışımının bi zararı olmadı ve şu an saçlarım çok güzel benim saçlarım fön ve boya gibi şeylerden yıpranmıştı kusura bakma biraz geç cevap yazabildim kıslar hepinis öpüldünüz...

mırnavv senin sorunuda hemen yanıtlıyım bana söylemişti içinde neler olduğunu ama ben şuan yağı kullanmayı bıraktığım için hatırlamıyorum bugün aklıma geldi yine yağı kullancam içinde yılan yağı,hint yağı gibi yağlar vardı bende tam hatırlamıyorum canım ama uzatıyo gerçekten saçı emin olabilirsin ben faydasını gördüm birde biraz psikolojik birşey gerçekten saçlarınızın gerçekten uzayacağına inanırsanız ve sabırla beklerseniz bigün hayalinizdeki uzun saç aynaya baktığınızda karşınızda olacaktır...

selam kızlar.ben bugün lokman hekimlerin hepsinide dolaştım.hiçbirinde entele bulamadım.en son girdiğim yer bit otunu entele diye gösterdi bana.acaba bit otu ve entele aynı şey mi?bilmiyorum ama kafam iyice karıştı.ama araştırmalarıma devam edicem.

selam kızlar.ben bugün lokman hekimlerin hepsinide dolaştım.hiçbirinde entele bulamadım.en son girdiğim yer bit otunu entele diye gösterdi bana.acaba bit otu ve entele aynı şey mi?bilmiyorum ama kafam iyice karıştı.ama araştırmalarıma devam edicem.

evet canim ayni sey ;) bu arada isminin bit otu olmasi eskiden basta olusan bitlere karsi kulandklari icin halk arasinda bit otu denilmish:)

canım aynı diyorsun ama benim araştırdığım bilimsel sitelerde hiç ikisini aynı demiyorlar tamamen birbiribden farklı bitki türleriymiş.eskiden abim alırdı enteleyi kök şeklinde bi bitkiydi.hindistandan geldiği için ve zehirli olduğu için ülkemizde yasaklandığı için artık bulunmuyor.bulanlar ve faydasını gördüğünü iddia edenler acaba ne kullanıyorlar yada nereden buldular mrk edyrum.

Slm kısslarr.bu otu buyuk aktarlarda bulabılırsınız.evet herkes yasaklandı dıyor ama halada harıl harıl satılıyor.zehırlı oldugunu alırken aktarda soyluyor kullanırken kafa derınızde sıvılce yara vs.olmıyacak o takdırde kullanın eger elde yara var ıse yada cızık naylon eldıvenle deneyın tabıı karısımı uygularken de dıkkatlı olmak lazım.goze kacmamalı ve bazı cıltler cok hassas oldugu ıcın derınız bıle kızarabılır.o yuzden hemen sılın derınızle uzun temasda bulunmayın .bende 3 haftadır entele kullanıyorum ama ole bı anda mucıze beklemek olmaz tabıı. alıcak olursanız assagı lınkde nasıl bı ot oldugunun resmı var oka.s

http://www.kadinlarkulubu.com/entele...ht=sevgice1981

a.s.

mırnavv senin sorunuda hemen yanıtlıyım bana söylemişti içinde neler olduğunu ama ben şuan yağı kullanmayı bıraktığım için hatırlamıyorum bugün aklıma geldi yine yağı kullancam içinde yılan yağı,hint yağı gibi yağlar vardı bende tam hatırlamıyorum canım ama uzatıyo gerçekten saçı emin olabilirsin ben faydasını gördüm birde biraz psikolojik birşey gerçekten saçlarınızın gerçekten uzayacağına inanırsanız ve sabırla beklerseniz bigün hayalinizdeki uzun saç aynaya baktığınızda karşınızda olacaktır...

gerçekten öyle canım bak şimdi gaza geldim kendimi rapunzel gibi hayal ediyorum:dance: yılan yağını kullanan herkes tavsiye ediyor, bi de gördüğüm kadarıyla 1-2 tane yağ kullanmak yerine 6-7 tane yağı alıp karıştırmak daha iyi sonuç veriyor

6-7 yağ gerçekten daha iyi oluyo ama bu defada saçın yoruluo yinede ben dün yaptım 2 saat falan beklettim yıkadım bu yağlara saça aynı zamanda bakımda yapıyo ben tavsiye ederim bi aktara yaptırın bu yağdan benje bu arada içinde neler oluğu ile biraz daha ayrıntılı bilgi isterseniz benim önceden yazdığım yazılara bi tıklayın oralarda yazmıştım

selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum..yazdıklarınız çok aydınlatıcı şeyler sağolun.Dün nette gezinirken saç uzatan bir bitki daha olduğunu okudum.ZENCEFİL!! taze zencefili suda kaynatıp saçınıza suyu ile masaj yapıyormuşsunuz 2 saat bekletip yıkıyormuşsunuz bu da uzatıyormuş.Hint yağı ve entele bana çok mantıklı geldi hafta sonu eminönüne gidip alacağım..sağolun kızlar

kıslar saç uzatmayla ilgisi yok ama bişey söylemek istiyorum elidorun onarıcı bakım maskesi saçlarmı düz yaptı sadece yıkadığımda kabarıyo briyantin sürüyorum onun içinde ama çok güzel bişey çok yararlı tavsiye ederim...

pucca91 benim kullandığım yağ karışımını kullanabilirsin canım saç dkülmesinede ve saçla ilgili biçok şeye iyi gelio bu yağ karışımı

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.yazdığınız bilgiler çok aydınlatıcı sağolun.ama bende bugün hint yağı aldım ve sürdüm.ama ben hala kaç günde bir uygulanıyor bilmiyorum.saçları çok önem veriyorum ama uzamayan,kıvırcık,sert ve kabaran bir saça sahibim.bilmiyorumki bu yağlar benim saçımdada işe yararmı?bide arkadaşlar badem yağını kirpiklerime sürüyorum bence faydası var.biten rimel kutumu yıkadım ve içine yağ doldurdum şimdi gözümede kaçmıyo;)

kızlar benim kirpiklerim neden bilmiyorum ama patır patır dökülüyor gözümü ovuştururken bile 3-4 tane geliyor elime. hint yağını denedim ama hem çok kötü kokuyor hem de çok rahatsız bi his veriyo gözü sulandırıyo, gözümün akı kan çanağı oluyo. uçlara sürüp dibe değdirmeyince sanki işe yaramazmış gibi geliyo kökü beslemedikten sora..kirpik için başka bi yöntem bilen varsa çok mutlu olucam ben :utangac:

Back