• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ya bende tüm yazılan bilgileri okuyarak içinde susamyagı,bademyagı,hint yagı ve yılanyagı bulunan bi karışım yaptım ve yaklasık 1 aydır 2günde bir saclarıma sürüyorum.ama bi faydasını göremedim.saclarım hala cok az ve dümdüz.biraz gürleşseler cok güzel olcak ama olmuyo.baska naapmalıyım?acaba benmi yanlış kullanıyorum.saclarıma sürüp 1-1,5 saat bekletip yıkıyorum saclarımı.bi yardım edin,baska naapmam lasım?bıktım bu saclarımdan.gürleşmesini ve uzamasını istiyorum...

selamm arkadaşlarr!! bu pazar yani okullar açılmadan oncekı gun kahkullerımı duselltırmek ıcın tavsıye üzerine bi kuafore gittim veee berbat etti bıraktıı yaaa :( kısacık olduuuu kahkullerımm sacımıda ılgınc bı kat attı yanii anlayacagınız berbat otesı durumda saçlarım. bu yuzden sacmı uzatmak ıstıom sayfaları okudum bır suru seyler onermısssınız ama benım kafam karıstı hangısı daha yaralı olur acaba?bn sadece uzatmak ıstıyorum parlaklık yumusaklık okdar onemlı dııl .yılan yagı bana daha yararlı olur gıbı geldı ama sızce napsam???

selam kızlar tüm yazdıklarınızı okudum fakat şimdi de
ne yapacağımı şaşırdım kiprikleri uzatmak için
hint yağımı badem yağımı her ikisi demi
lütfen

selam kızlar.benimde saçlar pek zayıf ve deli gibi dökülüyor.bişeyler denemedim ama hint yağı yılan yağı ve entele hakkındaki yorumları okudukça kafam karıştı .açıkçası hangisini kullanmam gerektiğini bilmiyorum.birkaç aya kadar düğünüm olacak ve saçlarımın bir an önce uzamasını istyrm.önerilerinizi bekliyorum.tşkkrler......

yazılanların hepsini okudum.bende suan saçlarımı uzatmaya calışıyorum.Badem yağı iyi gelir dediler aldım badem yağı kullanıyorum.Hİnt yağı ve yılan yağını hiç duymamıştım.bugün eczneden hint yağınıda alıp ikisini karıştırıp denicem.umarım işe yarar :)

birde avrill arkadaşımıza bişi sormak istiyorum.bir karışım kullandığını ve çok işe yaradığını sölemiş daha sonraki zamanlardada saçlarının çok kötü duruma geldiğini :S kullandığı karışımdan mı kaynaklanıyordu. yada başka yanlış bişimi yapmıştı acaba ? eğer okur ve cvp verebilirsen sevinirim. :dance:

meraba bende saç dökülmesi problemi yaşıyorum hamileyim ondan olsa gerek bu entele bitkisini nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

entele bitkisinin zararlı olduğunu duydum çok emin değilim ama kullanmaya cesaret edemedim doğrusu.Sende hamile oldunu sölemişsin.Karnında bir bebek varken böle bir riske girme derim.bir çok arkadaşımız kullanmış yararlarınıda görmüşler ama risk almamak en güseli.illada kullanıcam diyorsan aktarlara sorup alabilirsin 20 ytl gibi bi fiyatı var sanırım.

badem yağı ve hint yağını eczaneden ,entele otunu yılan yağını aktarladan alabilirsin.Hiç aktara gitmedim nerelerde aktar vardır bilemiyorum :) ama internettende sipariş edip kapına kadar getirtebilirsin :D

yesik 86 biraz geç cevap yazdım ama benim saçımı uzatan aktarda yaptırdığım karışımdı...

avril aktar sana içinde ne olduğunu söyledi mi? tahminim söylemez çünkü adam bundan para kazanıyor:) senin bi tahminin var mı yani kokusundan falan belki bişeylere benziyodur

evet hint yağını henüz 3 kere kirpiklerime uygulamış olmama rağmen rimelden zarar görmüş kirpiklerim kendisine geldi....Ki badem yağının faydası tartışılmaz bile...Hint yağı uzatıyor badem yağı gürleştiriyor!!Yani ikisini bir arada kullanın kızlar.:1hug:

Aktarlarda çok rahat bulabilirsiniz o yağları,hem artık her yerde bu tarz doğal ürünler satan dükkanlar var,istediğiniz her şeyin yağı da var,hint yağı işe yarar bence de,hintli kadınların saçı ne kadar uzun düşünsenize :)

kizlar ya ben almanyadan yaziyorum ama nerden bulucam bu dediklerinizi bilmiyorum buldum diyelim kullanilisi hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim valla!yani haftada kac kez nekadar süreyle falan. simdiden tesekkür ederim

Herkese merhabaa.s:. Aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Yazdıklarınız süper çok işime yarıyor. Teşekkür ederim paylaştıklarınız için. Bu arada benim de saç sorunum var :1no2:malesef... Saçlarım seyrek ve çok ince telli bu nedenle bu yıl saçlarımı sıfıra vurdurdum daha gür gelirler diye ama ne yazıkki istediğim gibi olmadı. Şİmdi de müthiş bir çabayla uzatmaya çalışıyorum.senağlama Saç uzatma formülünü benim için yazabilirseniz çok mutlu olurum. Cevaplarınızı bekliyorum. Görüşmek üzere. Hoşçakalın...a.s.

meraba arkadaşlar bi sorum olacak aktarlarda satılan saç bakım yağını kirpiklerede sürsek gözlere zarar verirmi birde ben bi zamanlar badem yağını kirpiklerime sürüyordum gözümde şalazyon denen kirpik altında arpacık gibi bişey çıktı sürekli yineledi 3 kez ameliyatla aldırdım en sonunda badem yağını kullanmadım bi daha çıkmadı doktor kirpik diplerin çok yağlanmış o yüzden çıkmış dedi bende badem yağına bağladım dikkatli olun derim kullanırken..:teytey:

Gözünüze bişi sürmeden dikkat edin bence,göz bu çok önemli,kirpik için üretilmeyen ürünlerin kirpiğe sürülmesi taraftarı deilim ben şahsen,bu yağlar almanyada satılıo mu hiç bi bilgim yok valla ama kesin satılıodur,wellness ürünleri satan bi dükkan bulursanız bi sorun derim,saça hint yağını haftada 2-3 kez flan sürebilirsiniz ne kadar bekleteceğiniz size bağlı,doktor bana ne kadar bekletirsen o kadar ii olur demişti,hatta benim gece yatarken sürüp sabah yıkayan arkadaşlarım var ama yastığa falan bulaşmasın derken çok zahmetli oluo öle,bence siz banyo yapmadan 2 saat kadar önce sürüp bekletirseniz faydasını görürsünüz,saç için susam,zeytin,yılan,hint,badem,çam terebentin,defne yağları çok iidir gerçekten,benim saçlarım belime kadar uzundur,bu yağların çok faydasını gördüm,ama tek şartı düzenli kullanmanız lazım

Back