• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar bu arada karışımımın içindeki yağları da yasmak istiorum:tatlı badem yaı,susam yaı,çamterebentin esansı,hint yaı,zeytin yaı,menekşe,biberiye,mersin,cevis,lavanta,çörekotu yaı,okalüptüs yaı,hindistancevizi,adaçayı,kantron,fındık yaı,tarçın yaı,tatlı elma yaı,kekik,papatya,defne ve ısırgan yaı bulunuor.ben bu karışımdan çok umutluyum!adı bitkisel saç bakım yaı

arkadaşlar ben sürekli olarak netten saç uzatma yollarını araştırıorum yağlarla ilgili bilgiler ediniorum.ve öğrendiime göre saçı uzatan yağlar şunlar:hint yaı,yılan yaı,limon yaı,haşhaş yaı ve sarımsak yaı.ben en kısa zamanda aktara gidip bu yağların hepsini alıp karıştırıcam.denemekte fayda var bence..

hoşgeldin toprak61 ben saç dökülmesine zeytin yaı ve badem yaı karışımının ii geldiini duydum.saç derine iice masaj yaparak yedir streç filmle sar 2saat beklet.bu bende pek işe yaramadı ama herkesin bünyesi ayrı.bi dene bence

kızlar benim saçlarım aşırı kıvırcık ve kesinlikle hızlı uzamaz ben şampuanıma zeytin yağı,çam terebentin yağı,limon yağı,acı ve tatlı badem yağı,hint yağı karıştırıyorum 6 aydır olanlara bende inanamıyorum bazen ama 6 ayda saçlarım 20 cm uzadı.çok mutluyum deneyin derim bu arad şampuan olarak içinde badem sütü ve bal bulunan şampuanlardan tercih ediyorum duruda var bu şampuandan deneyin memnun kalıcaksınız özel bi çaba gerektirmiyor normal şekilde saçınızı yıkıyorsunuz.

Kızlar sizce bu yağlardan şampuana ne kadar katmak lazım.Arkadaşa sordum ama hala cevap vermiyor.Acilen yapmam lazım.Bir fikri olan varsa cevap versin lütfen.

ben bunu cevaplamak isterdim ama gerçekten çok yoğunum aktara gidiemiyorum ve saçlarımada son zamanlarda hiç bakamıyorum eczanede satılanın adını hatırlamıyorum çünkü 3 sene önce almıştım ve hatırlamıyorum sadece 10 YTL olduğunu hatırlıyorum o kadar bence siz gidin aktara bu yağdan yaptırın içindekileride sorun içindeki bazı şeyler yılan yağı,hint yağı,çörek otu fln hatırlamıyorum

bide kızlar size 2 tavsiyem var LOREAL ile çalışan kuaförlerde PROTEK VE HONEY die şeyler var bunlardan PROTEK sprey ve HONEY de maske saç bakım maskesi saçı çok güzel yapıyolar yıpranmış saçların bakımını tamamiyle sağlıyorlar ve yıpranmış saçın eski haline dönmesi için yardımcı oluyolar tavsiyemdir deneyin derim boya fön gibi faktörler saçı yıpratır bunlar saça iyi gelir

arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:

evet ise yarıyor gercekten. ben kullanıyorum hint yagınıyerimseniben

Kızlar sizce bu yağlardan şampuana ne kadar katmak lazım.Arkadaşa sordum ama hala cevap vermiyor.Acilen yapmam lazım.Bir fikri olan varsa cevap versin lütfen.

elidorun orta boy şampuanına ben o küçük yağ şişesine karışım yapıp kattım.ama şampuan temizleme özelliğini yitirmedi gıcır gıcır yapıyor hala:1ninca: küçük yağ şişesini ölçü alabilirsin

kızlar bence en güzeli bende kullanıyorum, Arifoğlu saç bakım yağı.heryerde bulabilirsiniz.eczane,kozmetik shop..vb. 3 ayrı tipten oluşuyor.

kuru ve yıpranmış saçlar için
normal saçlar için
yağlı saçlar için

ben normal kullanıyorum.dökülmeyi önlüyor,saçı besliyor ve gürleştiriyor.şiddetle tavsiye ederimsengözlerimebaksanab

merak etme sen+ben=biz ben bnm 8 aydır saçıma sürmediim kalmadı.öle bişi olsaydı ben bitlenirdim:)rahat ol.bitlenme falan söz konusu diil:)

long hair cnm yağ karışımının fiyatı 30 milyon o dediğim maskede 10 milyon

ya kızlar bu yağları kullanıyosunuz ama ilk başlarda dökülme oluyo mu?yani ben kullanmaya başladım saçım acayip şekilde döküldü.bende mi bir problem var anlamadım ki hepiniz iyi geldi demişsinizsenağlama

wala jewel bu yağlar saçı dökmes bildiim kadarıyla.saçı çok fasla besliolar çünkü mesela ben 8 aydır butür yağları kullanıorm ama kesinlikle saçım önceki döküldüünden fasla dökülmüo.tabe herkesin bünyesi farklı herkese farklı tesir edio

bende hint yağı kullanmaya başladım henüz çok yeniyim inşallah uzar zira 2 ayda 2 cm uzuyoo :( dün akşamda gittim aktardan çamterebentin ve fındık yağı alıp loreal elseve şampuanıma kattım ve saçlarımı yıkadım..umarım işe yarar bunlar..bir sitede de tek bir sayfada saç için yapılacaklar yazıyodu..

bir kutu bepanten
bir kutu bemix korozen
evigen( E vitamini)
yumurta sarısı

bunlardan oluşan bi karışım yapıp saçınızda 1 saat bekletiyormuşuz bunu haftafa bir yapmak gerekiyomuş....bunu da yapıcam..
Ayrıca dün aktarda saç için karşımlı bir yağ gösterdi aktar..içinde yılan yağı,hint yağı,badem yağı,çamterebentin,fındık yağı,susam yağı,ısırgan otu özü vs vs vardı..alamadım ama sonrada onu alıcam..yeni piyasaya çıkmış ve çok tüketiliyormuş haberiniz olsun minnacık bi şişe ama çook etkili bence

selam kızlar.. bende dün bi karışım aldım çamterebentin, badem yağı, zeytinyağı, limon yağı, hint yağı var içinde aktara söyledim uzatır mı diye oo topuklarına kadar saç uzatır dedi :) haftada 3 kere 1 saat bekletilerek uygulanıyomuş ilk defa dün denedim ayrıca fiyatıda uygun 25ytl aranıza yeni geldim ama şimdiden hepinizi seviyorum..

Back