• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
tiramisu hint yağı kirpikleri uzatır badem yağı gürleştirir bence badem yağını dene gece uyurken sür sabahta dokunma yada istersen birdaha sür o sana kalmış

kızlar benim saçlarım aşırı kıvırcık ve kesinlikle hızlı uzamaz ben şampuanıma zeytin yağı,çam terebentin yağı,limon yağı,acı ve tatlı badem yağı,hint yağı karıştırıyorum 6 aydır olanlara bende inanamıyorum bazen ama 6 ayda saçlarım 20 cm uzadı.çok mutluyum deneyin derim bu arad şampuan olarak içinde badem sütü ve bal bulunan şampuanlardan tercih ediyorum duruda var bu şampuandan deneyin memnun kalıcaksınız özel bi çaba gerektirmiyor normal şekilde saçınızı yıkıyorsunuz.

kızlar benim saçlarım aşırı kıvırcık ve kesinlikle hızlı uzamaz ben şampuanıma zeytin yağı,çam terebentin yağı,limon yağı,acı ve tatlı badem yağı,hint yağı karıştırıyorum 6 aydır olanlara bende inanamıyorum bazen ama 6 ayda saçlarım 20 cm uzadı.çok mutluyum deneyin derim bu arad şampuan olarak içinde badem sütü ve bal bulunan şampuanlardan tercih ediyorum duruda var bu şampuandan deneyin memnun kalıcaksınız özel bi çaba gerektirmiyor normal şekilde saçınızı yıkıyorsunuz.

Bu limon yağı falan nedir?Aktarlarda bulunur mu?Bende hemen uygulayacağım.Çok sağol.

:teytey::teytey:

tiramisu hint yağı kirpikleri uzatır badem yağı gürleştirir bence badem yağını dene gece uyurken sür sabahta dokunma yada istersen birdaha sür o sana kalmış
hint yağı badem yağı kirpiklere ii geliyor biliyorm ama köklere değdiremeyince uçlarda işe yarar mı onu bilmiyorum dediim gibi dibine değince göz kızarıyo sulanıyo baya rahatsızlık veriyo:uhm:

Kızlar, inanın çok şaşırdım. Ben yılan yağını yüz maskesinde kullanıyorum. Doğal botoks olduğunu söylüyorlar. İlk defa saçlarda kullanıldığını duyuyorum. Ya benim yüzümde tüğler çoalırsa? Şaşırdım valla. Bu arada Bursada aktarlarda yılan yağının fiyatı 10 ytl. İnternette satışa sunmuşlar fiyat 29 ytl. sakın aldanmayın. Ben bu konuyu araştıracağım, öğrendiklertimi sizlerle paylaşırım.

hint yağını ve badem yağını çokta köklerine sürmene gerek yok ama yinede biraz dibe doğru sür yinede uçlarada faydalı sonuç olarak kirpikleri besliyo sen bence biraz köklere ama çokta değil öyle sür

mukonur bu yağlardan ne kadar katıyorsun şampuana peki?

ALTTA YAZAN AVRİLİN KULLANDIĞI O MASKE NEDİR. BULAN VAR MI.

BİR DE ARKADAŞLAR BEN SAÇIM UZASIN DİYE HİNT YAĞI KULLANACAM AMA NASIL UYGULANIYOR. HAFTA DA KAÇ KERE VE NASIL

avrill

kızlar bu karışım saçımı 10 cm uzattı demiştim ya 1 ayda uzatıo ben 3 günde 1 fln sürdüm spr bişi acayip uzatıo bide bunların hepsinden etkili bişey vr ben onu kullanarak saçlarımı 3 ayda belime kdr uzatmıştım bazı eczanelerde satılıo böle maske adını bilmiyorum ama çok uzatıyo

hint yagını bende denedım benim kırpıklerım cok uzun zaten uzattıgını pek farkedemedım de siyahlasıyor ve belırgınlestı kırpıklerım. yalnız dıkkat edın yatarken surun ve surdugunuz zaman gozlerınızı acmayın ıcıne kacıp şişlik yapabılıyor. zararsız gecıyor sonra ama şiş gozukmesını ıstemeyız herhalde a.s

Avrilin bir ayda 10 cm uzatan karışımında neler var arkadaşlar?Bilen varsa yazsın.Kirpik ve kaşlarıma hint yağı ile tatlı badem yağını sürmeyi düşünüyorum.Seyrek olan kaş ve kirpiklerde sıklaşma yapıyormu?

bu hintyağı kirpiklerime hiç yaramadı belirsizdi hala öyle kısaydı hala öyle kaç haftalardır bi gelişme yok rımel yakışmaz bana bari doğal uzayıp gürleşip koyulaşsaydı.yok ya doğal makyaj yaptırcam.

merhaba kızlar sizlere saçlarınız için bir karışım önermek istiyorum orta boy şampuanınızın içersine (kendi şişesinin kapağı ile)bir kapak çamterebentin ,bir kapak fındık yağı,bir kapak bademyağı ve eczaneden alacağınız e vitamini içeren ampulu kırıyorsunuz şampuanınızın içerisne koyduğunuz bu karışımları iyice çalkalayın ve saçlarınızı bu karışım ile yıkayın bu karışım şampuanınızın içerisindeki kimyasal karışımların zararlarını en aza indirip aynız zamanda saçınıza gerekli bakımı yapar bu bahsettiğim karışımları aktardan alabilirsiniz deneyin salarınız canlansın kuvvetlensin çabuk uzasın uzman olarak tavsiyemdir:1yes2:

tşkler canım..

kızlar hep benim yağ karışımımı sormuşsuz ben aktara gidip saçlarımın uzaması için yağ karışımı yaparmısınız dedim oda bana o yağ karışımını verdi bu arada o maskeyi hatırlamıyorum ama böyle bazı eczanelerde görürseünüz ten rengi bişey

hint yağı ve badem yağı demek.denemek lazım.saçlara uygulandığındada işe yarıyormu?birde yıkayınca bu yağları nasıl arındırıyorsunuz kızlar.en zor aşaması sanırım yıkama.arınmaz da o yağfisfisfis

kızlar hep benim yağ karışımımı sormuşsuz ben aktara gidip saçlarımın uzaması için yağ karışımı yaparmısınız dedim oda bana o yağ karışımını verdi bu arada o maskeyi hatırlamıyorum ama böyle bazı eczanelerde görürseünüz ten rengi bişey

arkadaşım selam...
o beline kadar uzayan saçlarını borçlu olduğun aktara bi zahmet gitsende tam tarifini alsan yani içine neler katmış filan çok sevaba girersin hepimiz merak ediyoruz.ayrıca eczaneye ne diyeceğiz onunda bi ismi vardır illaki onu da sorarmısın?

kestane kebap acele cevap :D:dance:

arkadaşlar bende aktardan bi karışım aldım işe yarıyo ama uzama konusunda bişi diyemem benim saçlarım çok dökülüyodu.2 kullanmada azaldı dökülmem.ismini pazartesi yazarım size ama aKTARA GİDİP saç bakım yağı derseniz o size seçenekler sunacaktır ordan size uygun olanına bakarsınız alırsınız 5 ytl üstelik 10-15 yağ karışımı.

arkadaşlar saç parlaklıgı yeni bişiy duydum denedim we cok güzel parlıo,,sirke suyu sürüp 5_10dakka bekledikten sonra camaşır tuzuyla yıkayın cok işe yarıo tawsiye ederim biraz kötü kokuo ama parfüm sıkarsınız artık:)

bayanlar size bir sır vereyim kesinlikle denemeniz lazım özellikle izmirde yaşayan bayanlar.bunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.yurt dışından gelen bir karışım saçı siyah yapıyo ama saçı görmeniz lazım ben denedim aynaya bakmaya doyamıyorum karışım falan demiştimya fasa fiso.100 ytl ye yaptırdım ama harikasaçı uzatıyo parlatıyo dökülmesini önlüyor canlandırıyo ve özellikle dalgalı saçları düzleştiriyor.elektriklenme olayı sıfır sanki saçlarıma hergün fönb çekiyormuşium gibi oluyo.denemek isterseniz size adres veririm.kendim kullanmasaydım bu kadar anlatamazdım inanın bana.

slm arkadaşlar ben de bugün aranısa yeni katıldım tüm yasdıklarnısı okudum bnm sorunumda sizinkilerle aynı!ben tam 2 kes kuaförün azabına uğradım.belime kadar olan saçlarımı omuzlarıma kadar kısalttılar.tam 8 aydır saçlarımla uğraşıorum.ekmek mayasından entele otuna yumurtaya süte bıldırcınyumurtasından susam yaına badem yaına çam terebentinden zeytin yaına herşei kullandım ama saçlarım ayda 1-1.5 cmden fasla usamıo:1no2:son alarak aktardan bi karışım aldım.içinde tam 22 yaın karışımı var ve 8 ytl henüz 1 haftadır kullanıorm.umarım faydasını görürüm.eer saçlarımı çok usatırsa hemen size yasıcam.aktar saçları çok besler bu yağ beslenen saçta uzar dedi.umarım haklı çıkar
tekrar görüşmek üsere

Back