A
avrill
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelenes
tiramisu hint yağı kirpikleri uzatır badem yağı gürleştirir bence badem yağını dene gece uyurken sür sabahta dokunma yada istersen birdaha sür o sana kalmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim saçlarım aşırı kıvırcık ve kesinlikle hızlı uzamaz ben şampuanıma zeytin yağı,çam terebentin yağı,limon yağı,acı ve tatlı badem yağı,hint yağı karıştırıyorum 6 aydır olanlara bende inanamıyorum bazen ama 6 ayda saçlarım 20 cm uzadı.çok mutluyum deneyin derim bu arad şampuan olarak içinde badem sütü ve bal bulunan şampuanlardan tercih ediyorum duruda var bu şampuandan deneyin memnun kalıcaksınız özel bi çaba gerektirmiyor normal şekilde saçınızı yıkıyorsunuz.
hint yağı badem yağı kirpiklere ii geliyor biliyorm ama köklere değdiremeyince uçlarda işe yarar mı onu bilmiyorum dediim gibi dibine değince göz kızarıyo sulanıyo baya rahatsızlık veriyo:uhm:tiramisu hint yağı kirpikleri uzatır badem yağı gürleştirir bence badem yağını dene gece uyurken sür sabahta dokunma yada istersen birdaha sür o sana kalmış
kızlar benim saçlarım aşırı kıvırcık ve kesinlikle hızlı uzamaz ben şampuanıma zeytin yağı,çam terebentin yağı,limon yağı,acı ve tatlı badem yağı,hint yağı karıştırıyorum 6 aydır olanlara bende inanamıyorum bazen ama 6 ayda saçlarım 20 cm uzadı.çok mutluyum deneyin derim bu arad şampuan olarak içinde badem sütü ve bal bulunan şampuanlardan tercih ediyorum duruda var bu şampuandan deneyin memnun kalıcaksınız özel bi çaba gerektirmiyor normal şekilde saçınızı yıkıyorsunuz.
merhaba kızlar sizlere saçlarınız için bir karışım önermek istiyorum orta boy şampuanınızın içersine (kendi şişesinin kapağı ile)bir kapak çamterebentin ,bir kapak fındık yağı,bir kapak bademyağı ve eczaneden alacağınız e vitamini içeren ampulu kırıyorsunuz şampuanınızın içerisne koyduğunuz bu karışımları iyice çalkalayın ve saçlarınızı bu karışım ile yıkayın bu karışım şampuanınızın içerisindeki kimyasal karışımların zararlarını en aza indirip aynız zamanda saçınıza gerekli bakımı yapar bu bahsettiğim karışımları aktardan alabilirsiniz deneyin salarınız canlansın kuvvetlensin çabuk uzasın uzman olarak tavsiyemdir:1yes2:
kızlar hep benim yağ karışımımı sormuşsuz ben aktara gidip saçlarımın uzaması için yağ karışımı yaparmısınız dedim oda bana o yağ karışımını verdi bu arada o maskeyi hatırlamıyorum ama böyle bazı eczanelerde görürseünüz ten rengi bişey