• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar kirpiklerinize yağ sürme konusunda dikkatli davranın
özellikle uzakdoğu kökenli yağlar göz doktorları tarafından zararlı bulunuyor
ayrıca hint yağı gözlerde konjonktivite yani gözün kızarması, şişmesi ve mikrop kapmasına neden oluyor. eğer gözünüzde bulanmaya yol açıyorsa kullanımı kesin, içerisindeki asit nedeniyle gözün ph sını bozup bulanık görme belirtileri başlıyor ve retinayı tahriş ediyor. Gözümüz dünyaya açılan penceremiz, kirpiklerinize yaptığınız bakımda hassas olun. Tatlı badem yağı gözün içine kaçırılmadığı sürece, göz doktorları tarafından kullanılabilir bulunuyor.
Daha güzel ve sağlıklı günlere..

hint yağını tek başınamı kullanıyosun.ne kadar saçında bekliyo.haftada kaç kez.bunlarıda bir ara yazarsan deneyebilirim.kardelens lütfen en kısa zamanda yaz.tşk

arkadaşlar yılan yağınıda deneyin.saçlarınız iki hafta sonra değişiyo.haftada iki kez yeterli:sm_cool:

kızlar şampuanınıza çam terebentin koyup karıştırın oda iii geliyor.hem güzel kokuyo,hem dökülmeyi önlüyooooooo

hint yağı kirpiklerimi koulaştırdı:):):) rimelli gibin duruo hemde daha iki defa kullandım:)

hint yağı kirpiklerimi koulaştırdı:):):) rimelli gibin duruo hemde daha iki defa kullandım:)

yaw ben kaşlarımı kirpiklerimi uzatmak için kullanacaktım ama kaşlarım ve kirpiklerim sarı. kirpiklerimin koyu olmasını istiyorum belli olmuyor ama kaşlarım çok koyu olmasın zamanında kaşlarımı azcık koyu olsun diye boyatmıştım iğrenç durdu doğal olmuyor. kirpiklerimi hem uzatıp hemde koyu yapabilirmiyim bu yağla? rengini nasıl koyulaştırdı bu yağ?

Benim kirpiklerim de zaten uzun ama uçları sarı olduğu için rimel sürmediğimde çok kısa görünüyor. Hint yağını 1 haftadır falan kullanıyorum. cidden uzadılar, dipleri de koyulaştı ama uçları hala sarı. bu hızla giderlerse uzunluklarıyla dünyayı istila edecekler ama belli olmayacaklar senağlama:1rolleyes:

hintyağı, bademyağı ve zeytinyağını karıştırıyorum (bazen de bunlara evigen ve bephantene ekliyorum) 2 haftadır toplamda 5 kez falan yaptım saçlarım kalınlaşmaya başladı:teytey: kızlar hiç elidorun falan yağlarıyla zaman kaybetmeyin kirpiklerime de deniycektim hint yağını ama gözlerim çok hassas olduğundan yemiyo:bbo:

kızlar bu hint yağını kirpiklerin diplerine mi sürcez yoksa uçlarına mı?yoksa her ikisine de mi?Bir de kirpikleri koyulaştırıyor ya saçları da koyulaştıurma ihtimali var mıdır ki?

arkadaşlar yılan yağınıda deneyin.saçlarınız iki hafta sonra değişiyo.haftada iki kez yeterli:sm_cool:
sen kaç hafta kullandın ben yılan yağı susam yağı hint yağı çörekotu yağı bi d badem yağı kaırşımı kullanıyorum daha dü,n başladım ama saçımın olabildiğince hızlı uzamasını istiyorum 15 günüm var hergün yağ ve enteleden yapıcam sence ne kadr uzar ??:sm_confused:

arkadaşlar bu yılan yağı uzatıyomu bilmiyorum ama dökülmeyi bıçak gibi kesiyor bu 3.kullanışım ama daha ilk kullandığımda aylardır dökülmesine çare bulamadığım saçlarım artık kesinlikle dökülmüyor.benim karışımımşu:biberiye yağı(saçuzatır)yılanyağı,hint yağı,badem yağı

ya peki ne kadr kullandn ne kadr uzadı hayal mi kuruyorumm merak ediyorum ayrıca bi entele sirke karışımm bi d yağ karışımm wr enteleyi mi kullansm daa çabk uzar yağ kaırşımımı mı?? (hint yağı,yılan yağı,çörek otu yağı, badem yağı,susam yağı)

valla hemen deniycem umarım işe yarar röfle yaptırdım ve kuaför hatası yaşadım saçlarım çok uzunken şimdi ensemde :(

bende tatile gittigimde saclarimi kestirdim. kuaför tam istedigim gibi 1.5-2 santim arasi kisaltzi. saclarim cok güzel olmustu. iyice kivriliyordu. ama 3 hafta icinde uclari ayrilmaya basladi. usturudan kestigindenmi yoksa cok fön cektirdigimdenmi bilmiyorum. bende bari tr deken bidaha kestirim dedim. baska bi adam vardi. sadece 2 ama sadece 2 santim kesin dedim ve modeli ayni kalsin dedim. ama adam cok fazla kesti. saclarim kabariyor ve güzel kivirciklarimin yerine acayip dalgalar var. acilen saclarimin uzamasini istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!! malesef daha bi iyi yöntem bulamadim.

slm arkadaşlar benimde saçlarım çok dökülüyor bende bugün aktardan hint yağı ve badem yağı aldım kullanmaya başladım. (50 ml bir sise) sprey başlıklı siseye bu iki yağı karıştırdım. kullandığım sampuanada camterebentin karıstırdımm.. yağları sac diplerine sürülüp masaj yapın,strecle sarıp iki saat bekletin. temizligide kolay..
ben birde içten bakım yapıyorum. soguk süte bir tatlı kasığı toz maya karıstırıp içiyorum günde bir bardak dökülmesi durdu..
yinede bunlardan önce doktora görünüp dökülmenin sebeplerini ögrenin..baska rahatsızlıkların belirtisi olabilir.
herkese saglıklı günler..........

Back