Kırmızı mutfak nasıl olur?

bende mrk ettım dogrusu. ya ben de cok ıstıyorum kırmızı olmasını da. inşallah yaparlar dedıgımı.

kırmızı grı cok asil duruyor ya. beyazda guzel ama gri mukemmel. zaten ankastre olacak onlarda grı super olur ya:) bu konuya egılelım:):)

ben yaptır kesin harika duruyor bayılıyorum....
bende kırmızı yaptırmak istiorum kendi evim olursa birgün bayılıyorum yaaa...
yerler siyah veya gir...
dolaplar kırmızı beyaz...
ankastreler gri...
mermerit siyah veya füme...
harika duruyor bence....

nüket durunun programındaki mutfak dolaplarına da bayılıyorum onunda rengi harika... ona da bakabilirsin canım...

kırmızı ve pembe tonlarını uydurursan o da züper duruyor öle bişeyde kullanabilirsin...

mavi dolaplarda harika duruyor...
ama benim favorim kırmızıııı

pekı kızlar kırmızın ve beyazın temızlıgı nasıl oluyor leke falan bellı edıyor mu kahveler gıbı :)

kırmızı yaptırmaya karar verdık zatenyerimseniben yaşasınsositososito. ben emın olamıyodum ama askım dedıkı yaptırıcam nasıl olursa artık dedı. benım ıcımde kalacagını dusundugu ıcın ıstıyo sanırım. ama emınım cok guzel olacak:dance:

benimde kırmızı mutfağımmm arkadaşlar çok memnunum sadece dolaplar mat değil parlak silmesi zor oluyo parmak izi yapıo isterseniz mat yaptırın
[/IMG]

bende mat ıstıyodum zaten ama bakalım artık nasıl yaptırırsa. uzaktayım ben gıdıp bakma sansım yok. sansıma artık.

bence kirmizi güzel seçim, esim bana izin vermedi, begenmediginden degil, abimlerin mutfagi kirmizi oldugu için bizimkinin degisik olmasini istedi
bu aralar çok moda oldu kirmizi, ben mutfagimi yapamayinca, salonumu kirmizi yaptim:teytey:
Hygena - Cuisine
burda zoom a tiklayarak bakabilirsiniz

bunlarda benden..beyaz kırmızı ve siyah kombinesine bayılıyorum yeni evimde kullanmak üzere arşiv oluşturdum onlardan birkaç kare ..beğenirsin umarım...
ageshack.us/thpix.php]
[/URL]

ben kırmızıyı mutfakta tercih etmiyorum,ben ağaç dolap kapaklarını daha çok
beğeniyorum,ahşap mutfakları yani..
modern mutfak ama ahşap olanlar wardr ya..
ama kırmızı da hoş duruyor..bu tamamen zewk meselesi..
düşünen arkadaşlar bence içlerinden geleni yapmalı...
mutfakta çok wakit geçiyor çünkü,
ruhunu rahatlatır insanın sewdiği gibi olması..

İstediğim tek şey kırmızı mutfak ve süper duruyorr ..

hic tavsiye etmem canim benim mutfagim kirmizi hergun silmek zorunda kaliyorum cunku cok iz oluyo ve bi muddet sonra sikiliyosun renginden...

Valla bende Kırmızı mutfağa bayılıyorum...Ev almayı düşünüyoruz ama bu güne kadar gezdiğim evlerde 1 tanesinin bile mutfağı kırmızı değildi Kredi ile ev almayı düşünen biri olarak mutfak dolaplarını ilk etapta değiştirmemiz imkansız ama ilerde nasip olursa kırmıız mutfak istiyorum bende,daha canlı,daha hareketli,çabuk yorulmaz insan :)))

benımkıde kırmızı gri şimdi olsa yıne kırmızı yaptırrdm ama sıyh yada beyaz kullanırdım beraberınde ayrıca parmak izi çok oluo evet ama en azından kırlı yerı gozukup sılebılıosun ahşaplarda temizlik bana daha zor gb gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…