Dış gebelik sonrası yol haritası yardıma ihtiyacım var

ozgeolsun

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
250
117
18
36
Herkese merhaba benim ilk tüp bebek deneyimimdi beta hcg 4200 e kadar çok normal bir şekilde arttı ve kese görmeye gittiğimde maalesef kese yoktu dış gebelik olduğunu öğrendim sol tüpümde 6 haftalık çok sağlıklı kalp atışları olan bir bebeğim vardı. 😓 çok üzgünüm. Bebeğin Çok büyük olduğu ve zaten tutundugu tüpün artık bozulduğu için iğne tedavisi istemedim doktorlarımla ameliyata karar verdik çokta yerinde bir karardı tüpümle birlikte alındı böylelikle aynı tüpte bir daha dış gebelik riskini ortadan kaldırdık. 2 3 ay dinleneceğim sonrasında buradaki doktorumda bir tane 6. Gün early blast emriyom var sizce yeniden başka bir merkezde mi başlamalıyım yoksa 6. Gün emriyoma şans mı vermeliyim kafam çok karışık merkez olarakta henüz karar verdiğim bir yer yok o konuda da bir şeyler söylerseniz çok sevirim. Sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 🤍 ( sorun erkek infertilitesi)

Cok gecmis olsun, allah bir daha yasatmasin insallah🙏🏼 benim bir tane 6.gun sabahtan aksama blast olabilmis embriyom vardi ustelik kalitesi de bb, gec gelistigi icin pgt ye bile gondermesek mi demistik esimle, o embriyo pgt den saglikli transfer edilebilir geldi sonra🌸 o yuzden bence denemeden bilemezsiniz size evlat olup olmayacagini.. Ama derseniz ki baska emb yok, ileride kardes vs gibi dusuncelerimiz de var, bir tur daha opu olmaniz daha mantikli olabilir tabikii 🙏🏼 bu sizi en fazla bir iki ay daha geciktirir

Cok gecmis olsun, allah bir daha yasatmasin insallah🙏🏼 benim bir tane 6.gun sabahtan aksama blast olabilmis embriyom vardi ustelik kalitesi de bb, gec gelistigi icin pgt ye bile gondermesek mi demistik esimle, o embriyo pgt den saglikli transfer edilebilir geldi sonra🌸 o yuzden bence denemeden bilemezsiniz size evlat olup olmayacagini.. Ama derseniz ki baska emb yok, ileride kardes vs gibi dusuncelerimiz de var, bir tur daha opu olmaniz daha mantikli olabilir tabikii 🙏🏼 bu sizi en fazla bir iki ay daha geciktirir
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim peki 6. Gün emriyonuz tuttu mu transfer oldunuz mu? Açıkçası ne yaşı ne zamanı ne parayı düşünüyorum kafama takılan öncesinde transfer edilen 3. Gün emriyosuydu 3. Gün olmasına rağmen tüpte bile sağlıklı gelişti kendi jinekologumda tüp bebek doktorumda güçlü emriyomuş demek ki dediler e 3. Gün bile böyleyken daha çok tedbir alıp 6. Güne de bir şans mı versem. Zaten çok araştırdım 6. Günün tutup gelişme ihtimali 3 ten daha fazla. Tabi her şeyi Rabbim bilir biz sacede elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz doğru karar verip yolunda bulunuyoruz son söz onun.

Benim o embriyom donmus halde duruyor su an, baska bir embriyoyla hamile kaldim cok sukur🙏🏼🧿 ama altinci gun embriyosu da gayet saglikli cikabiliyor onu gormus oldum bizzat. Eger bir an evvel toparlanip tekrar transfer olmak istiyorsaniz ona bir sans verin derim 🌸 aklinizda soru isareti olarak kalmasindansa

Benim o embriyom donmus halde duruyor su an, baska bir embriyoyla hamile kaldim cok sukur🙏🏼🧿 ama altinci gun embriyosu da gayet saglikli cikabiliyor onu gormus oldum bizzat. Eger bir an evvel toparlanip tekrar transfer olmak istiyorsaniz ona bir sans verin derim 🌸 aklinizda soru isareti olarak kalmasindansa
Evet evevt bende öyle düşünüyorum💕 bu arada hayırlı uğurlu olsun beneğinizi sağlıkla alın kucağınıza nerde tedavi gördünüz acaba😇

Cok tesekkur ederim 🌸🙏🏼 hepimiz saglicakla anne olalim insallah
Doktorum ercan bastu, islemlerimi fulya acibademde yapti :)

Herkese merhaba benim ilk tüp bebek deneyimimdi beta hcg 4200 e kadar çok normal bir şekilde arttı ve kese görmeye gittiğimde maalesef kese yoktu dış gebelik olduğunu öğrendim sol tüpümde 6 haftalık çok sağlıklı kalp atışları olan bir bebeğim vardı. 😓 çok üzgünüm. Bebeğin Çok büyük olduğu ve zaten tutundugu tüpün artık bozulduğu için iğne tedavisi istemedim doktorlarımla ameliyata karar verdik çokta yerinde bir karardı tüpümle birlikte alındı böylelikle aynı tüpte bir daha dış gebelik riskini ortadan kaldırdık. 2 3 ay dinleneceğim sonrasında buradaki doktorumda bir tane 6. Gün early blast emriyom var sizce yeniden başka bir merkezde mi başlamalıyım yoksa 6. Gün emriyoma şans mı vermeliyim kafam çok karışık merkez olarakta henüz karar verdiğim bir yer yok o konuda da bir şeyler söylerseniz çok sevirim. Sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 🤍 ( sorun erkek infertilitesi

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 tekrar denemeniz inşallah güzel sonuçlar verir 🦋. Ama bence kesinlikle şans vermelisiniz .

Ben de Bülent traş veya bahçeci ebru Öztürk arasındayım ama Acıbadem’in labaratuvarlaro erkek infertilitesi için daha iyi gibi geliyor.
Biz de esimden oturu tup bebege basladik gibi oldu esasen, benim de cikolata kistim var dakat fena yumurtam toplanmamisti yine de☺️ en azindan benden beklenenden coktu :) ebru hanimla biz de gorusmustuk tatli biriydi fakat bahcecinin genel tutumu bize pek uymamisti

Biz de esimden oturu tup bebege basladik gibi oldu esasen, benim de cikolata kistim var dakat fena yumurtam toplanmamisti yine de☺️ en azindan benden beklenenden coktu :) ebru hanimla biz de gorusmustuk tatli biriydi fakat bahcecinin genel tutumu bize pek uymamisti
Evevt evet ben de Acıbadem tercih edeceğim gibi görünüyor bakarsınız gerek kalmaz inşallah 6. Gün emriyom bana bir sürpriz yapar ♥️🤲🏻

Back
X