Kırmızı mutfak nasıl olur?

Kardeşimle ben çok istemiştik kırmızı olsun diye ama anneme garip gelmişti istemedi.Onun istediği renkte yaptırdık,yarın öbür gün evlenicez ona kalacak diye.Ama gördüm bir kaç yerde süper duruyor ışıl ışıl..

ya arkadaşlar çokkkk büyük oldu bunlarrrr görüntüde dağıldı kırmızı parlak daha güzelll mutfakda biraz dağınık kusura bakmayın artık

kızlar en son resim mutfakdaki yemek masam üstünü albüm gibi düzenledim oğluşlarımın ve yeğenimin resimlerini yerleştirdimmm
fakat resimler büyük olduğu için herhalde görüntü ve renkler çok dağıldı burda gözüktüğünden çok daha cıvıl cıvıldırr

beloşum bayıldım valla mutfağına özellikle resimli masana ben çocukları çok seviyorum benim evinde her yerinde çocuk resimlerine rastlarsın

BENDE yaptırırken çok düşündüm acabalarım vardı ama hiç pişman değilim çok asil duruyor

cok sagolun kızlar ya gercekten cok guzel duruyor. daha konusamadım benımkıyle bakalım nasıl karsılıycak. ona da tuhaf gelıyodu kırmızı ama sen ıstıyosan yaptıralım dıyodu. ben de pısman olmatan korkuyordum ama anladııgm kadarıyla kımse pısman olmamıs

bugün gelirken bi mağaza da gördüm kırmızı mutfak
cok güzel duruyorduu
bayıldım

benım de ıs yerımın orda var bı tane ona bayılıyorum. gelıp gecerken gozum takılıp kalıyo ona

ay cok güzel görünüyor ya ben de evlenince kırmızı mutfak istiyorummm :))
ama tezgahınızı filan siyah yaptırmayın, gerçi yaptıranlar var resim koyanlar arasında onlar ne der bilmiyorum ama bizim mutfağın tezgahları davlumbazı siyah ve tozu kiri hiç bitmiyor, eve gelen temizlikci kadın bile bana "sen sakın mutfağını siyah yaptırma böyle" demişti, gri filan güzel olur ama siyah yapmayın derim ben rahatlık için

selam... aklına koyduysan kesinlikle yaptır kırmızı mükemmelhihoyyyt

ben de kırmızı istiyordum fakat mutfağım arka cephede karanlık ve küçük .. kırmızı genş alanda gösteriyor kendini..görüntü kirliliği yapimim die vazgeçtim...bi gün daha büyük evim olursa kesinlikle kırmızı mutfak dolabım olacak hihoyyyt

hatta görünce aşık olduğum dolabın resmini eklim sana ..

[/IMG]

Son düzenleme:
kesinlikle çok güzel duran bir renk

bende mutfakta kırmızı beyaz ya da elma yeşili ile beyaza bayılıyorum

sana teşhirimizde yapılı duran kırmızı beyaz kombineli mutfağımızı göstereyim, üzerinde benim çektiğimde tezgah yoktu ama şu an beyaz ve kırmızı çimstone yapılı durumda

canim benim mutfagoimda kirmizi inanki cok güzel ben cok seviyorum ve almnyadayim her gelen benim mutfagima hayran kaldi adres alip aynisini9 yaptrmak istediler ve ben türkiyeden bütün mutfak aksesuarlarimi kirmizi getrmistim yani tencerelerimi baharat takimlarimi yemek taklimlarimi bardaklarimi catal bicaklarimi hepsini perdemi bile kirmizi gtrdim ve kirmizi mutfak harika oldum yapmaydysan yap kirrmizi tamam canim.,..

ay buna bayıldım yaaaa:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…