Kırmızı mutfak nasıl olur?

balum

kaan :) :)
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
8.061
2
156
40
Rize
merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var. mutfak dolabı rengıne bır turlu karar veremıyoruz. ben kırmızı istiyorum ama herkes kırmızı mutfak mı olur dıyo:1no2: başka renk olursa kırmızı içimde kalacak. sizce kırmızı yaptıralım mı? ya da başka ne renk yaptırabiliriz?

cnm süper oluyo benim mutfağım kırmızı ama inan hiç pişman değilim her gelen hayran kalıyo

yani kesinlikle pişman olmazsın benim en istediğim renkti ve eşimde izin verdi saolsun 3. yıla giriyoruz evleneli, bi kere bile demedim keşke diye kırmızı mutfak çok tatlı duruyo..

zaten ben de emınım yaptırsam begeneceklerıne ama... alısverıse gıttıgımde kırmızı mutfak gorunce bakıp kalıyorum. tabı hepsı de guzel olmuyo ama begendıklerımıde erkek arkadasıma gosteremedım. o baska sehırde cunku. hatta begendıgım bı yerden katalog almaya gıttım. kendı ımalatımız katalogumuz yok dedı. olsaydı gosterecektım msn den ona ama onu da yapamadım. internetten baktık ama onlarda benım begendıklerım gıbı degıl. napıcam bılmıyorum

ben sana kendi mutfağımın resmini yolliyim istersen burdan..

yani kesinlikle pişman olmazsın benim en istediğim renkti ve eşimde izin verdi saolsun 3. yıla giriyoruz evleneli, bi kere bile demedim keşke diye kırmızı mutfak çok tatlı duruyo..

evet ya cok tatlı duruyor. vıtrınlerde bakıyorum da içim gidiyobenneyaptımki

canım benim benim mutfağımda kırmızı arada beyaz kapaklarda var mutfak lavabomda siyah fırın ocak aspiratörrr ankastre yerede zemini siyah içimde kırmızı ve beyaz halkalar olan bir halı aldımm(buluncaya kadar canımm çıkmıştı şimdii doluuu)ve evime gelen herkes mutfağa bayılıyoo salona bile geçmeden mutfakda oturup gidiyolar kaydirigubbakcemile2
harika oluyoookaydirigubbakcemile5
herkesi boşverr ayrıca ,herkes kullanmıyacak o mutfağı tatlumm sen kullanacannnyerimseniben

ya göndermeye çalışıyorum ama olmuyo bizim pc de bi sorun var bluetooth la ilgili sanırım.. ama hiç pişman olmazsın emin ol..sevgiler..

evet haklısın ben kullanıcam. ama dıyodum kı sonra pısman olursam bana sen ıstedın dıcekler. cunku bı tek ısteyen benım. benım annemle onun annesıde tuhaf karsıladı. pısman olmazsın dıyosunuz yanı. heee dun bı halı magazasının onunden gecıyodum. orda vardı bı tane senın tarıf ettıgın gıbı bı halı. ben de hemen onu mutfakta dusunmustum.

ya kızlar bilgisayarı hallettim ama resim nasıl yollicam onu bilmiyorum.. yardımcı olursanız yollarım

evet grı de yakısıyo kırmızı ya. once beyaz dusunmustum ama grı de guzel.

resım telefonunda mı? önce bluetooth unu acman gerek telefonunnun. sonra resımı yollaya gırıp bluetooth la gonder yapman lazım.

onu hallettim ama sayfaya gönderemedim.. buraya resim nası yollanır onu maalesef bilmiyorum..

işte onu bende bulamadım malesef hatta benım bılgısayarda da ıkı tane var onları sıze gosterecektım ama ben de yapamadım

işte onu bende bulamadım malesef hatta benım bılgısayarda da ıkı tane var onları sıze gosterecektım ama ben de yapamadım

:roflol: aynen işte neyse.. ama sem içinden geleni yap derim sana eğer eşinde tamam diyosa kimsenin karışmasına izin verme... sonuçta o evde siz oturacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…