zaten ben de emınım yaptırsam begeneceklerıne ama... alısverıse gıttıgımde kırmızı mutfak gorunce bakıp kalıyorum. tabı hepsı de guzel olmuyo ama begendıklerımıde erkek arkadasıma gosteremedım. o baska sehırde cunku. hatta begendıgım bı yerden katalog almaya gıttım. kendı ımalatımız katalogumuz yok dedı. olsaydı gosterecektım msn den ona ama onu da yapamadım. internetten baktık ama onlarda benım begendıklerım gıbı degıl. napıcam bılmıyorum
yani kesinlikle pişman olmazsın benim en istediğim renkti ve eşimde izin verdi saolsun 3. yıla giriyoruz evleneli, bi kere bile demedim keşke diye kırmızı mutfak çok tatlı duruyo..
ben sana kendi mutfağımın resmini yolliyim istersen burdan..
merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var. mutfak dolabı rengıne bır turlu karar veremıyoruz. ben kırmızı istiyorum ama herkes kırmızı mutfak mı olur dıyo:1no2: başka renk olursa kırmızı içimde kalacak. sizce kırmızı yaptıralım mı? ya da başka ne renk yaptırabiliriz?
canım benim benim mutfağımda kırmızı arada beyaz kapaklarda var mutfak lavabomda siyah fırın ocak aspiratörrr ankastre yerede zemini siyah içimde kırmızı ve beyaz halkalar olan bir halı aldımm(buluncaya kadar canımm çıkmıştı şimdii doluuu)ve evime gelen herkes mutfağa bayılıyoo salona bile geçmeden mutfakda oturup gidiyolar kaydirigubbakcemile2
harika oluyoookaydirigubbakcemile5
herkesi boşverr ayrıca ,herkes kullanmıyacak o mutfağı tatlumm sen kullanacannnyerimseniben
ya göndermeye çalışıyorum ama olmuyo bizim pc de bi sorun var bluetooth la ilgili sanırım.. ama hiç pişman olmazsın emin ol..sevgiler..
ya kızlar bilgisayarı hallettim ama resim nasıl yollicam onu bilmiyorum.. yardımcı olursanız yollarım[/QUOTE
Bu adrese gir
gözat de resmi bul sonra
host it! var onu tıkla
sonra linkler çıkıcak birini al buraya yapıştır bu kadar umarın yardımcı olmuşumdur
çok basit
işte onu bende bulamadım malesefhatta benım bılgısayarda da ıkı tane var onları sıze gosterecektım ama ben de yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?