Kırmızı kanama yaşayanlar ?

Yani soyle yogun bi sekilde regl kanamasi gibi oluyodu bende. Bazen azaliyordu sadece. Aynen ara ara azalip sonra cogaliyordu. Rengide buna bagli olarak degisiyordu.
Sadece adet zamanınızda mı oluyordu? Bende 4+4 hamileyim. Kahverengiyle bordo arası bir renkte sadece peçeteye geliyor. Neden olduğunu anlayamıyorum. Ayın 26 sında çağırdılar kese için.Sürekli yatarak mı dinlenmeliyim?

Hayir canim sadece regl degil hep oldu. Valla bence kanamann durmasi dinlenmeye cok bagli bide ilaçları tabiki

Hayir canim sadece regl degil hep oldu. Valla bence kanamann durmasi dinlenmeye cok bagli bide ilaçları tabiki
Dinlendigim yattigim zmanlarda da oluyor benim kanamalarim nedenki ya cok kotu birsey insanı hem korkutuyor hem stresse sokuyor

Dinlendigim yattigim zmanlarda da oluyor benim kanamalarim nedenki ya cok kotu birsey insanı hem korkutuyor hem stresse sokuyor
Ben 5 ay boyunca dinlendim hic kalkmadim canim birak evi pislik gotursun bebeginden onemli degil.bende de hep devam etti maalesef yattigim halde. Doktor esime sey demisti bu kiz hadi ben iyilestim kalkayim evi supureyim demeyecek. Yurumeyecek hic. Bu sekilde gecirdim inan ama sonucu guzel oldu Yatmaktan her yerim agriyordu

Kızlar size bir sorum olacaktı benim 5+4 ken muayeneye gittiğimde keseyi ve yolk sac görmüştük 2 gün sonra kanamam oldu bebek düşmüş kese görünmüyor dediler aradan 1 hafta geçti keseye benzeyen bir şey var dedi doktor kanama alanına benzemiyordu sonra kanım kahverengiye döndü derken 2 gündür yine kanamam var doktor bebek kesin düşmüş de diyemiyor içimdekinin ne olduğunu da anlayamıyor keseye benzeyen bir şey var ama içi gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı

canım söylediğim kolay değil ama önce sakin ol. Ben 6+5te birden bire ağrı sızı yokken kanama yaşadım hızlıca dra gittik kalp atışını duyduk yine kese dışındaydı kanama düşük tehlikesi var dinlen dedi. Bir sıkıntısı yok, iğne ve ilaçlarını düzenli al ihmal etme sonrasında da bol bol istirahat eT. Allah büyüktür içini ferah tut.

Rabbim bize de nasip etsinn insallah simdi hastaneye gidicem cok kan geliyo dua edin nolur

Bebek düşmüştür ama parça kalmıstır belki. Agrin sızın olmuyor mu hiç?

Bebek düşmüştür ama parça kalmıstır belki. Agrin sızın olmuyor mu hiç?
Akşamları çok ağrım oluyor kasıklarımdan.ama geçen haftada böyleydim bir hafta sonra aynı kanama tekrar başladı ama büyük bir parça hiç düşürmedim doktor keseye benzeyen şey var içi gözükmüyor diyor şaştım kaldım

Bebeğin düşüp kesenin kalma ihtimali var mıdır ikisi beraber mi düşer başına gelen var mı

Kendiniz evde düşündüyseniz; yani kurtaj olmadiysaniz boyle bir ihtimal var tabi ki. Benim evde kendi kendime dusurmek yerine kurtaj olmayi secmemin sebebi buydu. Bi konu acmistim hatta bununla ilgili (evde dusurmek istiyorum diye) konuma; evde dusurursem icerde parca, kese vb seyler kalabilecegi bu parca yuzunden sonradan kurtaj olmam gerektigi, (basina boyle seyler gelenler tarafindan) onerilmisti. Ben de o kadar sanci cekip dusurup sonra sirf bu sebepten dolayi kurtaj olmayayim madem diye direkt kurtaji secmistim. Yani senin anlayacagin boyle bir ihtimal cok yuksek. Zaten 6+4 olman gerekiyor suan bu ,amanlarda bebek dusmemis olsaydi kalp atisina kadar gozukurdu. Alttan mi bakti doktorun? Bence baska bir doktora daha gorun, kesin teshisi koysunlar. Eger dedogim gibi bir sey yasanmissa hemen mudahale esilip alinmasi gerekiyor diye biliyorum. Bi kac doktor gez bunun icin lutfen sonra rahmine bir zarari olmasin icinde kalan bu kesenin.

Kanamadan sonra cuma günü ultrasonda parça gözükmedi sadece küçük pıhtılar vardı bunlarda kendiliğinden düşer kürtaja belki gerek kalmayabilir demişti evet alttan bakıyor.bencede ben bugün başka bir doktora daha gidiyim artık zaten umudum yok yeterki yoksa yok desinler bana belirsizlik daha kötü

Son düzenleme:

Tabi canım git mutlaka. Parca kaldiysa en basindan beri kalmistir onu gorememesi doktorun ayibi adam akilli bakamamis demek ki. En azindan ona gore bi ilac verilir keseyi dusurmen kolaylastirilir. Eger bebek daha onceden gorulduyse simdi gorulmediyse bebek gitmistir zaten. Bir de soyle bir durum var; dusuk olunca ya da bebebk kese icinde olunce kesenin şekli bozuluyor. Doktor en azindan burdan bir yorum getirebilirdi diye dusunuyorum. Ne doktorlar var yahu, Allah bizi iyileriyle karsilastirsin valla. Cok gecmis olsun size de bir gelisme olunca burdan yazin lütfen, merak ettim ben de durumu.

Bugün Başka doktora gittim o rahmimin ortasındaki şey kaybolmuş temiz için dedi küçük parçalar var onu da kendiliğinden atarsın kürtaj olacak kadar büyük parçan yok dedi sökücü hap yazdı bunu kullan cumaya kadar sökülür dedi nasip değilmiş

Evet canım, herkesin başına gelebiyor malesef. En azindan icinde parca kalmamis, kurtaj olman gerekmeyecek. Agrin devam ediyo mu peki?

Evet canım, herkesin başına gelebiyor malesef. En azindan icinde parca kalmamis, kurtaj olman gerekmeyecek. Agrin devam ediyo mu peki?
Öyle düşük ağrısı Doğum ağrısı gibi olur derlerdi bana benim öyle olmadı ağrım var ama parol içince geçiyor şiddetli değil.meleğim bana zarar vermeden gitti ne bulantım var ne ağrım

Iyi bari, o çok kötü bir ağrı zaten ben 20 dk kadar cektim ordan biliyorum. Valla canim yapacak bir sey yok malesef, uzulmenin bize bir faydasi yok aksine zararı var. Dusuk sonrasi gebelik daha kolay olur diyolar. Insallah cok beklemeden yasariz o mucizeyi. Diger gebeliklerimiz agrisiz, kanamasiz, sorunsuz bir sekilde ilerler insallah. Sen beslenmene dikkat et, folik asitini al, ovulasyon gunlerini kacirma gerisi Allah'a kalmış.

Iyi akşamlar kızlar. Ben 5 bucuk aylık evliyim 2 aydır çocuk istiyoruz geçen ay olmadı. Ben hemen umutsuzluğa kapılan biriyim çok kafama takarım her şeyi bunu da kafama taktım çevremdekiler ilk denemede oluyor benim niye böyle diye. Geçen ay adet oldum ama 3 gün kanama şeklinde 3 gun kahverengi şeklinde oldu normalde de 6 gun sürer ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bu ay da normalde 20 sinde adet olacaktım ama 15 inde oldum her zamankinden daha az oluyor ve cok şiddetli ağrı çektim ağladım o derece. Normalde de agrım olur ama bu başkaydı. Bugün de çok az geldi yine 3 gun sürecek sanırım. Bebek istiyoruz ama bu şekilde adet görüyorum. Benim gibi adet kanaması olup hamile kalan var mı test ne zaman yapmalıyım

Ben tüp bebek hastasıydım bir de canım eşim de sorun var çok iğneler ilaçlar kullandım bu bebek için ne kadar mücadele ettim rabbim bilir karnım mosmordu iğnelerden böbreklerim ilaçlardan ağrıyordu çok istedim ama olmadı bu da benim bir imtihanımmış isyan asla edemem canı veren de Allah alan da .O ne zaman isterse o olur inşallh 2 ay sonra ikinci denemem var onda tutar ve sağlıklı olur rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin ☹

Adet düzensizliğinin sebebini bilmediğim için bir şey diyemem ben canım bence önce bir kadın Doğum uzmanına görün sebebi kist de olabilir başka bir şey de rahim filmi çektirip bi sıkıntın var mı diye baktırabilirsin ben 5 ay denedim doğal yoldan sonra neden olmuyor diye araştırırken hiç ummadığım bir şekilde eşimde sıkıntı çıktı hiç belli olmuyor bu işler eşinizle bi doktora görünmenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…