- 11 Kasım 2023
- 672
- 1.371
- 29
Canım Allahım sabır versin kaybın için evlatlarını Rabbim sizlere bağışlasın elbette ki senin suçun değil öyle hissetmen annelikten ama lütfen kendini suçlama , sen elinden geleni yapmışsın , Hayati riskin var demişler yine de devam etmişsin kuzun için .Ben spiralle hamile kaldım öğrendiğimde 9 hastalıktı 3 farklı doktora gittim hepsi spiral çekilirse bebek düşer dedi spiralle de devam edersen hayati tehliken olur enfeksiyon olur bebek erken doğabilir düşebilir dedi doktorlar rahmin bile alınabilir dedi ve ben spiralli bebeğe zarar gelmesin diye çektirmedim yüce rabbime bıraktım devam ettim gebeliğime 13 haftalıkken kanamam oldu düşük tehlikem vardı progestan iğne ve hap kullandım daha sonra başka bir doktor magnezyum da verdi ama magnezyumu pek düzenli kullanmadım yiyeceklerden almaya çalıştım normal hayatıma devam ettim çünkü 2 çocuğum daha var ama kendimi çok yormadım 19 haftalıkken kanamalar durdu ve ben ilaçları bıraktım 20 haftalıkken çok kötü bir ağrı ve kanamayla hastaneye gittim benim de hayati tehlikem vardı doktor plesanta erken ayrılmış suyun azalmış dedi hemen sezeryana alacağız dedi doktor ama bebek yaşamaz dedi ben özel hastanede bir doktora daha gittim çünkü bebeğimin ölmesini istemiyordum özel hastanedeki doktor sezeryana gerek yok düşebilir de düşmeyebilir de dedi iğne ve ilaç yazdı gönderdi eve geldim hep yattım ilaçlarımı kullandım 22 haftalıkken kanamam bitmişti ama sancım oldu hastaneye gittik bebek ölmüştü patoloji raporunda su kesesi ve plesanta enfeksiyon kapmış o yüzen ölmüş bebeğim ben dikkat etmediğim için mi ilaçlarımı kanama bitti diye bıraktığım için mi öldü bebeğim ben dikkat etsem de ilaçlarımı doğru içseydimde mi ölecekti yani bebeğim kaderin de ölmek mi vardı her ne olursa olsun ölecek miydi kafayı yemek üzereyim düşünmekten benim yüzümden mi öldü diye bana yardımcı olun lütfen sürekli düşünüyorum her şeyden elimi ayağımı çektim çok mutsuzum ben bebeğimin öleceğine hiç inanmadım .