Kırmızı kanama yaşayanlar ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
29
5+4 hamileyim. Kahverengiden kırmızıya dönen tuvalette su gibi akan kırmızı kanamam var. Progestan iğne ve hap kullanıyorum her gün. Doktor kese yukarda yapısında bozulma yok dedi ama bu kanama beni çok korkutuyor. Bebeğimi kaybedecekmiyim ? iğne ve ilaçlarımı düzenli alıyorum çok su içiyorum acaba ondan mı oldu bilemedim bu kanama neden oluyor anlamadım

Yok, 5 ve 6. Haftada normal sayılır. %85 kadınların çoğunda olur bu kanama. Ama günlerdir hatta haftalardır sürüyorsa, yoğunluk aşır>ysa, tekrar doktora gidilmeli.

Merhaba bende 4 haftalık hamileyim. Bugün ilk önce kahverengi leke şeklinde gelen bı kanama oldu. 2 saat sonrada peçeteyle sildigimde bı kanama oldu. Doktora sordum. Verdiği ilacı 2 doz yerine 1 doza indirdi. Siz daha sonra ne yaşadınız ? Normal mi bunlar

Merhaba ben de 6+3 de yaşadım kanama. Gerçekten çok kötü bir psikolojiye neden oluyor. Doktor bana da keseden değil dedi. İğne ve ilaç ben de kullandım. Yarın kalp atışını duyacağım. Umarım sıkıntı olmaz.
Doktor bana sırt üstü uzan demişti. Kesinlikle öyle yap. Kanaman artarsa muhakkak git. Bana öyle demişti doktor. Bir de düşükte ağrı ve ateş oluyormuş.

9. Haftada öyle bir kanama yaşadım ki bebegım gitti dedim. Ama çok şükür rabbime 28 haftalık oluyoruz yarın. Eğer yicek ekmeği içecek suyu varsa geliyor minikler. İlaçlar kullandım 5 aylık olana kadar. Sürekli yattım halada hiç bir iş yapmıyorum 1 litre bile kaldirmiyorum. İnsallah hayırlısı olsun Allah buyuk

Bu arada benim kesemde asagidaydi eşiyle beraber 11 haftada kahverengi kanama oldu. Ama geçti sukur bol su c vitamini.indlalah hayırlısı olsun

Kızlar yiyecek ekmegi varsa isterse benim gibi 5 ay kanama yasayin yinede kucaginiza aliyorsunuz. Oyle bikac gun falan degil ciddi bir kanamam oldu sürekli. Tam 5 ay yerimden kalkmam yasaktı yemek ve wc dışında. Ama cok sukur simdi 2.5 yasinda

Bence değil canım. Ben kaybettim bebeğimi. Kalp atışı için gittik meğer kese gitmiş bile. Benm ilaçlarımı hiç düşürmediker aksine arttırdılar. Her gün dontora gittim hep kesem duruyodu 3 gün gitmedim sadece gelme dediler. Kalp atışına gel dediler bi gittim bebek gitmiş. Zorla ilaçla ağrıyla kalan keseyi düşürdüm evde yoksa kürtaj olmak zorunda kalcaktım. Allahtan ona gerek kalmadı. Şimdi bekliyorum. Doğal hamike kalmayacağım artık yumurtalarım kalitesiz olduğu için yine aynı şeyler olabilir dedi doktor. Aşılama yaptırcam aralık gibi büyük ihtimal. Ama o tramvayı hala atlatamıyorum bebeğime çok üzülüyorım rabbim kimseue yaşatmasın

Kanamanız nasildi acaba; miktar ve renk olarak? Ben 6. Haftamda epey bir kanama yasadim, baya yogundu. Simdi anca anca kesildi. Cuma gunu komtrolum var ama huzursuzum.

Ilk kanamaniz ne zaman basladi acaba? Cok yogun bir kanama miydi? Benim hemen hemen 6 gün suren bir kanamam oldu bunun 2 günü baya yogundu digerleri ise normal duzeyde. Suan 6+3' üm ve kanamam cok hafifledi. 2 gün önce kanamam yogunlasinca doktora gittim. Normal hersey dedi. Ama yine de cok huzursuzum. Doktorunuz kanamaniz icin ne dedi? Neden olurmuş?

5 ay boyunca aylik periyodlar halinde mi gordunuz acaba?

Hayır canim ben 5 ay boyunca neredeyse bicok gun gordum. İlk kanamam 5+3 te basladi hamileligimi ogrendim eve donerken kanamam baslamisti zaten. Doktorum yakindan takip etti hep Allah razı olsun ama nedenini bilemeyiz dedi. Bunu bilmek için rahmi açıp bakmak gerekir demisti. Bende uzun sürdü ya hematom kanama alani yani. Tek caresi zorunlu seyler olmadikca kalkmamak ben boyle yendim bide igne ve ilaclar tabi.
Nasildi kanaman dersen arada eski bi kan gibi daha koyu kahve arada aktif bi kanama kırmızı regl gibi.
Ne zaman istersen istedigini sorabilirsin canim benim hamilelik zamanimda ben cok yanit alamamistim kimseden
Ama ben kim yazsa ayrintili anlatıyorum yasayan bilir cok zor çünkü. Doktorun yat dinlen falan dedi mi? Bak benim bi arkadasimla ayni durumdaydik ona doktor yat dinlen dememisti bana demisti. Ben 5. Ayda kurtuldum kanama alanından onunki 9 ay sürdü. Ama tabi her gebelik farklidir

Bana da doktorum bisey diyemiyor sadece ksnama varsa dusuk riski vardir diyor ve bu da bni korkutuyor. Benim de şoyle: 5+2iken gebelik testinden hamile oldugu ogrendim. 5+5de kahverengi kanamam baslayinca dr'ye gittim normal bir durum dedi keseyi gösterdi. 6 haftalikken kanamam fazlalasmaya (nornal adet kanamasinin ilk günü gibi) basladi. Yine dr.a gittim. Hatta muane sirami beklerken lavobaya girdigimde rengin kahveden koyu kirmiziya dondugunu gordum. Doktor alttan muane edip keseyi ve bebegi gordu, normal gozukuyor diyip 3 gun sonra kalp sesi icin gel dedi. Bu arada endol, progestan igne (haftada bir) verdi ve ditule devam etmemi soyledi. En son 6+5ken kanamam baya baya costu. Ben normalde kendimden hic bir adetimde o kadar kan aktigini bilmem. Ayrica renk bu sefer koyu kirmizidan acik kirmiziya dondu. Acikcasi yogunluktan ziyade rengi beni urkuttu. Cunku rengi acik kirmizi ve pembe olursa problem olabilur tarzi cumleler duymustum bazi gittigim doktorlardan. Nryse beni muane etti hersey gayet normal gozukuyor. Kese disinda rahminde pihtilar var bunlar kendini atacaklar dedi. Bebek tutunmus gozukuyor simdilik sikinti yok dedi hatta bize 5sn fln kalp sesini dinletti. Evde istirahat et, dinlen dedi. Tekrardan bir igne vermedi. Endolu gunde 2 den 3e cikar fitili de ayni şekil de dedi yolladi. Benim o gün (2 gün once oluyor bu olay) tüm gün boyunca foşur foşur pihtili kanamam oldu. Bu etesi gunde devam etti. Sadece bugun azaldi ve simdi hemen hemen lekelenmeye donustu yani rengi kahverengi ile siyah arasi bisey oldu. Kisacasi ben bu hafta kahve rengileride sayarsak 6 gün fln bi kanama yasadim. Cuma gunu kontrole gidicem ama bir yandan da korkuyorum ya bebek gittiyse diye. Bu surecte hic agrim sizim olmadi ama burdan okuduklarima gore dusuk icin illa agrinin olmasi sart degilmis. Bu yuzden merak ediyorum sizin de kanamalariniz benimkisi gibi kahveden baslayio bu sekilde mi seyir etmisti? Ilk ne zaman baslayip kac gun suemustu yogunlugu ne derecedeydi? Bunlari karsilastirma yaomak acisindan cok merak ediyorum acikcasi

Mesela 5 ay boyunca bir cok gun demissiniz ya; bir baslayip bir bitiyor muydu? Ara ara azalip cogaliyo muydu yoksa hep ayni miktat seklinde mi seyir ediyodu?

Kanamanız nasildi acaba; miktar ve renk olarak? Ben 6. Haftamda epey bir kanama yasadim, baya yogundu. Simdi anca anca kesildi. Cuma gunu komtrolum var ama huzursuzum.
Benimde öyleydi endişelendirmek istemem seni ama benmde baya kanamam oldu pıhtısız hemde ilk kahverengi su gibiydi sonra kahverengi tam olsu ertesi günde kıp kırmızı oldu baya hatta afedersin wc gittiğimde su gibi idrarla beraber kanama akıyodu. Doktora gittim her kanama değiştice duruyo kese yolunda herşey dediler gel kap atışı dinlicez 10 gün sonra dedi dayanamadım kanama kesilince 4 gün sonra gittim beklemedim 10’günğ bir baktılar ki bebek düşmüş kesesi kalmş sadece

He bir de hiç ağrım sancım olmadı progestan iğneyi her gün vurulmama rağmen birde ben hapını içiyordum günde 3 kere düşün hem haplat hem her gün iğnesi saatini geçirmedim iğnenin hep yattım ama gitti

Ya yanlis anlamayin ama dusecekse de dussun artik ya biktim bu korkudan. Dun azalmisti güya bugun yine artti nolacak bu is aklim sırrım ermedi yeminle. 9 ay bunu yaşamak istemiyorum şahsen ben. Simdiden yipratti beni ya!!!

Mesela 5 ay boyunca bir cok gun demissiniz ya; bir baslayip bir bitiyor muydu? Ara ara azalip cogaliyo muydu yoksa hep ayni miktat seklinde mi seyir ediyodu?
Yani soyle yogun bi sekilde regl kanamasi gibi oluyodu bende. Bazen azaliyordu sadece. Aynen ara ara azalip sonra cogaliyordu. Rengide buna bagli olarak degisiyordu.

Ya yanlis anlamayin ama dusecekse de dussun artik ya biktim bu korkudan. Dun azalmisti güya bugun yine artti nolacak bu is aklim sırrım ermedi yeminle. 9 ay bunu yaşamak istemiyorum şahsen ben. Simdiden yipratti beni ya!!!
Bence sizin sinirleriniz cok yipranmis daha simdiden boyleyseniz sonrasını dusunemedim. Kendinize gelin lütfen Bu durumu 9 ay yasayanlar var

5+3 te basladi ve 5 ay sürdü cok aralarda bikac gun gelmedigi oldu

5+3 te basladi ve 5 ay sürdü cok aralarda bikac gun gelmedigi oldu

Bu devamlı kan kaybının bir takviyesi yapilmadi mi size? Vücut neticede epeyce bir kan kaybi yaşıyor.

Bir de size hangi ilaclar verilmisti. Endol kullanmis miydiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…