Kırmızı kanama yaşayanlar ?

Merhaba kızlar. 4 haftalık hamileyim. Dün kahverengi leke ardından duru su gibi kanama gelmeye başladı azar azar. Acile gittik progestan jel ve hap içmeye devam diyerek gönderdiler. Sancım yok ama hala azar azar lekelenme geliyor. Salı kontrolüm var. Merak ettiğim şu, bu kanamalar düşük değilse nedir? Östrojen fazlası mı, kese oluşması mı, yerleşme kanaması mı? Daha önce düşük tecrübem var ve kesinlikle böyle değildi. Korkunç bir sancı ve kanama yaşadım. Düşük değilse nedir bu?

Arkadaşlar bende kanamalı ve riskli bir gebelik süreci yaşıyorum. Şakır şakır kanamam oluyor pıhtılı şekilde bunu 3 defa yaşadım. 3 kez de hafif düzeyde yaşadım kanama. 12.haftadan bu yana 6 haftadır devam ediyor haftada 1 kez resmen yaşıyorum bu durumu. Psikolojikmen çöktüm. 1 aydır yatıyorum yinede tam bitti derken yine kanama oluyor hatta doktorum kanama alanı kapanmış demişti geçen hafta ama bu kontrolden 3 gün sonra uykumda kanamam olmuş. Uyanınca şoka girdim apar topar hastaneye gittik. Artık dayanamıyorum. Sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum. Millet diyordu 3 ay tehlikeli ilk 3 ayı atlat gerisi kolay vallaha yalanmış. Benim kabusum 3 ay bitiminde başladı. Allahım bir çare nasip eyle yoksa dayanacak takatim kalmadı. Sizler nasıl baş ettiniz?

Merhabalar konu eski ama abende suan aynı durumdayım yurtdışında yaşıyorum çok korkuyorum. 6+3’deyken dün bi kanamam oldu birden geldi ve kırmızı renkteydi. Sizinde böyle olmuş sonrasında ne oldu acaba şuan iyi mi bebeğiniz ?

Merhabalar konu eski ama abende suan aynı durumdayım yurtdışında yaşıyorum çok korkuyorum. 6+3’deyken dün bi kanamam oldu birden geldi ve kırmızı renkteydi. Sizinde böyle olmuş sonrasında ne oldu acaba şuan iyi mi bebeğiniz ?

benimde transferin 18 ci 912.85 çıktı 10 aralıkta kese için randevu verdi doktor lakin 22ci gününde akşam üstü hafif bir sancı kaşık ağrısıyla birlikte kan alan oldu tuvalete gittiğimde idrarla birlikte bi kanama farkettim peçete açık renkte kırmızı bir kanama oldu lakin klozette 3 park al kalınlığında bir kan pıhtışı gördüm ve korkuyla doktoru aradım korku ocak bişey yok dedi verdiğim kan bulandırıcının etkisi dedi ama o gündür bu gündür düşük mü yaptım acaba diye tedirginim bana kolay kolay düşecek bir yerde değil dedi ama gel gelelim o gündür bu gündür tedirginim kısmetse cuma günü neticeyi al cam ama kanamam çabuk kesildi bi anda geldi ve gitti işte o parça kafamı karıştırdı anlaşılan o ki kese ve kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek işallah herşey yolundadır

benimde transferin 18 ci 912.85 çıktı 10 aralıkta kese için randevu verdi doktor lakin 22ci gününde akşam üstü hafif bir sancı kaşık ağrısıyla birlikte kan alan oldu tuvalete gittiğimde idrarla birlikte bi kanama farkettim peçete açık renkte kırmızı bir kanama oldu lakin klozette 3 park al kalınlığında bir kan pıhtışı gördüm ve korkuyla doktoru aradım korku ocak bişey yok dedi verdiğim kan bulandırıcının etkisi dedi ama o gündür bu gündür düşük mü yaptım acaba diye tedirginim bana kolay kolay düşecek bir yerde değil dedi ama gel gelelim o gündür bu gündür tedirginim kısmetse cuma günü neticeyi al cam ama kanamam çabuk kesildi bi anda geldi ve gitti işte o parça kafamı karıştırdı anlaşılan o ki kese ve kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek işallah herşey yolundadır
Kalp atisini duydunuz mu? bende 5 bucuk haftalik hamileyim kanamam oldu kirmizi 1 gün sürdü.bende kan sulandirici kullaniyorum.

Hayır canim ben 5 ay boyunca neredeyse bicok gun gordum. İlk kanamam 5+3 te basladi hamileligimi ogrendim eve donerken kanamam baslamisti zaten. Doktorum yakindan takip etti hep Allah razı olsun ama nedenini bilemeyiz dedi. Bunu bilmek için rahmi açıp bakmak gerekir demisti. Bende uzun sürdü ya hematom kanama alani yani. Tek caresi zorunlu seyler olmadikca kalkmamak ben boyle yendim bide igne ve ilaclar tabi.
Nasildi kanaman dersen arada eski bi kan gibi daha koyu kahve arada aktif bi kanama kırmızı regl gibi.
Ne zaman istersen istedigini sorabilirsin canim benim hamilelik zamanimda ben cok yanit alamamistim kimseden 😕
Ama ben kim yazsa ayrintili anlatıyorum yasayan bilir cok zor çünkü. Doktorun yat dinlen falan dedi mi? Bak benim bi arkadasimla ayni durumdaydik ona doktor yat dinlen dememisti bana demisti. Ben 5. Ayda kurtuldum kanama alanından onunki 9 ay sürdü. Ama tabi her gebelik farklidir
Merhaba bebeğiniz sağ Salim doğdu mu ben de aynı durumdayım sürekli kanamam var

X