- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.216
- 698
Geçen sene ki et yemeklerinde rekor kirmistik ilk uarismam di hatırlıyor musun ablaSayende millet başımıza üşüşecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sene ki et yemeklerinde rekor kirmistik ilk uarismam di hatırlıyor musun ablaSayende millet başımıza üşüşecek
Bizim gibiAhahahah napalım ekrana ekmek banarlar artık
Aynen canım çok güzeldi:)Geçen sene ki et yemeklerinde rekor kirmistik ilk uarismam di hatırlıyor musun abla
şu nickinin altında yazan şey varya bu yaptığın aha ondan işteYa ben görüyo musun abla Nevreste
Eşimi ikna ettim spora eğer arkadaşta başlarsa spora gideceğim arkadaştan haber bekliyorumOnlar katlanmış zaten
Artık yemek yapmadan bırakmayız ona göreyarismalara oy kullaniyordum da sohbete ugramiyordum. bunu gorunce istemsiz yaziverdim
adam toplama başımıza halimize bakArtık yemek yapmadan bırakmayız ona göre
Tabi ki bu kuralımız:)5 mesajdan fazla yazanlar katılmak zorundaArtık yemek yapmadan bırakmayız ona göre
bende kalp var, sinir stres var heycana gelemem. yapilanlara bakmak daha keyifliArtık yemek yapmadan bırakmayız ona göre
Sen bize kalpsiz mi diyorsunbende kalp var, sinir stres var heycana gelemem. yapilanlara bakmak daha keyifli
Hayır üstüne koyacaksın dilim olarak ekmek yukusacik oluyor aynı ekmek le yiyeceksin o kavurmayi uffff efsane dene bir dhaa kijeEkşi mayayı yemeğe mi katacaktım
Yapmayan siteden atılsınTabi ki bu kuralımız:)5 mesajdan fazla yazanlar katılmak zorunda
Kesin öyle dedi artık bize mahcupSen bize kalpsiz mi diyorsun
O iş bendeYapmayan siteden atılsın
Aynen bırakmayızKesin öyle dedi artık bize mahcup
Artik katılması şart oldu
pastalardan sonra şu yaptiklariniza bakilirsa vallaha kalbiniz yok insan insana bunu yapar miSen bize kalpsiz mi diyorsun
Sende haklısınpastalardan sonra şu yaptiklariniza bakilirsa vallaha kalbiniz yok insan insana bunu yapar mi
Yarışmanın nasıl başlayıp bittiğini b8le anlamıyoruz sohbetten hatta alıştık tarifleri umutsuz olanlar oylamanın başlatığı ertesi gün yeni kategori için nevrosu sıkıştırıyoruzbende kalp var, sinir stres var heycana gelemem. yapilanlara bakmak daha keyifli
hem de sana bana değil admine diyor eyvah eyvah bir kapama şart oldu ne yapacak özelden yaz nevopastalardan sonra şu yaptiklariniza bakilirsa vallaha kalbiniz yok insan insana bunu yapar mi
Aynen öyleBende buna dahilimYarışmanın nasıl başlayıp bittiğini b8le anlamıyoruz sohbetten hatta alıştık tarifleri umutsuz olanlar oylamanın başlatığı ertesi gün yeni kategori için nevrosu sıkıştırıyoruz