Senin sunumda iddialı:)Gerek yok ki:)Eki Görüntüle 2305601 sunum da arka fona mantı koysaydim keşke Eki Görüntüle 2305601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sunumda iddialı:)Gerek yok ki:)Eki Görüntüle 2305601 sunum da arka fona mantı koysaydim keşke Eki Görüntüle 2305601
Öylemi diyosun mantilarim nasılSenin sunumda iddialı:)Gerek yok ki:)
Çok güzel ellerine sağlıkÖylemi diyosun mantilarim nasıl
Kk yanıltır dedin hevesimi kırdınOysa iyi şeyler söyledim:)
Şimdi şurada diğerlerinin hevesini kaçırmayalım oylamayı bekleyelim:)Kk yanıltır dedin hevesimi kırdın
Saol abla güzel iddali bir acuka tarifi arıyorumÇok güzel ellerine sağlık
Şimdi şurada diğerlerinin hevesini kaçırmayalım oylamayı bekleyelim:)
Ahahah tamam ablamŞimdi şurada diğerlerinin hevesini kaçırmayalım oylamayı bekleyelim:)
Hadi bakalım hodri meydan sunum ile çıkın yukarı:)
Buralar ne iddialı sunumlar gördüKutsal herkesi pert etti herkes dagildi
Bugün hep skandal dolu bir gün oldu her yoruma bu emojiyi koyasim varHadi bakalım hodri meydan sunum ile çıkın yukarı:)
Altta kalanin canı çıksın mi diyosunHadi bakalım hodri meydan sunum ile çıkın yukarı:)
Kutsal da birşey mi diyorsun yaniBuralar ne iddialı sunumlar gördü
Hayırdır başka ne olduBugün hep skandal dolu bir gün oldu her yoruma bu emojiyi koyasim var
Ben bilmem siz bilirsiniz benim tarifim bile yokAltta kalanin canı çıksın mi diyosun
Ah benim güzel burmam hakettiği değeri bulamadan gitti gittiBuralar ne iddialı sunumlar gördü
Aman karıştırmayın ben hepinizi beğeniyorum:)Kutsal da birşey mi diyorsun yani
Ay oyle deme yaKutsal herkesi pert etti herkes dagildi
Aynen ya ben ilk gördüğümde şok olmuştum:)Ah benim güzel burmam hakettiği değeri bulamadan gitti gitti