hem de sana bana değil admine diyor eyvah eyvah bir kapama şart oldu ne yapacak özelden yaz nevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem de sana bana değil admine diyor eyvah eyvah bir kapama şart oldu ne yapacak özelden yaz nevo
Bu arada pastalarda kime oy verdin , bogurtlene oy vermediysen buraya yazmak mesaj başı 5 telapastalardan sonra şu yaptiklariniza bakilirsa vallaha kalbiniz yok insan insana bunu yapar mi
yedik valla hiç kalmadı1.5 kilo eti 2 kisi yimisler
gel kız vereyim ayıp ettinbirer lokma o lavasi yagina suyuna bandirip verirdi insan bee
ayyy abla bak onu da cok güzel yapardım beee1 kişiye verdim bakalım nasıl yapacak:)
aman hakkını helal etGözümüz kaldı
Ahahhaha abla ben baktım hatta yedim daha cok aldım galibaKilosu olan gidip baksın içinin yağları erir
Ahahahah şişmesin gel ikram edeyimafiyet olsun ne edek. ben daha fazla bakmiyorum biryerim falan siserse arkadasdan bilirim
sadece çay su cay da eritsin diye1.5 kilo mu idi gerçekten yanında ne yedin içtin
erit erit ben cok erittim yaGideyim biraz eğiteyim madem
Ahahahha gözünü alamadın değil miBakıp bakıp geliyorum
bu kadar sopaya bidahakine yemek için elimi bile kaldıramam
Ahahahha yapma yapmaAbla benimki basit kaldı yapmasam mi ki
Bisküvi pastası daha basitti gerçi
Bejik tarifi hiç isteyen oldu mi merak ettim
umarım yarışmada ters köşe olmamdaha önce bu nana arkadasin yanilmiyorsam tabi lirasali boregi sebebiyle gelmistim bu sefer ki baska ama zehirli ok atti resmen Youlost16
Bizim gibi
valla mütevazi olamayacağım oyle olduşu nickinin altında yazan şey varya bu yaptığın aha ondan işte
Burda oyle bi ekmek yok ki ya var da ben mi bilmiyorumHayır üstüne koyacaksın dilim olarak ekmek yukusacik oluyor aynı ekmek le yiyeceksin o kavurmayi uffff efsane dene bir dhaa kije
biri cilikli pastaydi digerini yapani hatirliyorum zipzip diye biriydi sanirimBu arada pastalarda kime oy verdin , bogurtlene oy vermediysen buraya yazmak mesaj başı 5 tela
Nananın pastası kimkibiri cilikli pastaydi digerini yapani hatirliyorum zipzip diye biriydi sanirim
oyle deme gı uzulurum heeNananın pastası kimki
Yine drama bağladım
Hiç beğenmedikyedik valla hiç kalmadı
gel kız vereyim ayıp ettin
ayyy abla bak onu da cok güzel yapardım beee
aman hakkını helal et
Ahahhaha abla ben baktım hatta yedim daha cok aldım galiba
Ahahahah şişmesin gel ikram edeyim
sadece çay su cay da eritsin diye
erit erit ben cok erittim ya
Ahahahha gözünü alamadın değil mi
bu kadar sopaya bidahakine yemek için elimi bile kaldıramam