- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ben mangallar bekliyorum yapamasamda çok fena gomerim mideyeYok ya daha neler neler gelecek bir bilsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mangallar bekliyorum yapamasamda çok fena gomerim mideyeYok ya daha neler neler gelecek bir bilsen
belki kim aldi diyen almistirKim aldı acaba , hakkını vermezse döveriz onu da
Hihihihi ben alacagim he eti pisirmeyi bilem zor beceriyorumbelki kim aldi diyen almistir
Maşaallah onlara hiç kıskanmadık1.5 kilo eti 2 kisi yimisler
birer lokma o lavasi yagina suyuna bandirip verirdi insan beeMaşaallah onlara hiç kıskanmadık
1 kişiye verdim bakalım nasıl yapacak:)Ben mangallar bekliyorum yapamasana çok fena gomerim mideye
Gözümüz kaldıbirer lokma o lavasi yagina suyuna bandirip verirdi insan bee
HYır tutmaz tabiki bunun tadı bambaskaaaaDoğaya karşı yanında birde pısssttt olacak şöyle koca bardakta onun içine kaşıkla dokeceksin salata kasiklauacaksin yazarken ağzımın suyu aktı
Patates kızartması tutar mı ki yerini Göynük köfte ile beraber
afiyet olsun ne edek. ben daha fazla bakmiyorum biryerim falan siserse arkadasdan bilirimGözümüz kaldı
Tamam öyle yapalım:)afiyet olsun ne edek. ben daha fazla bakmiyorum biryerim falan siserse arkadasdan bilirim
muhabbete dedikodu ihtiras heyecan katayim dedimZalımsınSana hiç yardım etmedim mi
Vallaha gerçek ben yaptım çokta güzel yaptım eve geldik sadece yemek yemekten yorulmuşuz eşimle vallahaanasını ağlatmışşın o neydi öyle. hayal miydi gercek mi
Hepinize yani genel olarak sunum tüyoları veriyorum ondan hakkımı yemeyinmuhabbete dedikodu ihtiras heyecan katayim dedim
Hepimizin imdadına yetisiyorsun kk nin meleği
Buralar yanıyorVallaha gerçek ben yaptım çokta güzel yaptım eve geldik sadece yemek yemekten yorulmuşuz eşimle vallaha
Geldim kız nolduuuuSopamı alıp geldim, nerdesin kız zalımmmmm gel hele Youlost16
1.5 kilo mu idi gerçekten yanında ne yedin içtinHYır tutmaz tabiki bunun tadı bambaskaaaa
Gideyim biraz eğiteyim mademKilosu olan gidip baksın içinin yağları erir
Bakıp bakıp geliyorumGideyim biraz eğiteyim madem
İnanamıyoruuuumm nasıl kıyarsın bu marifetli ellereVur vur ellerine ellerine