- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Geldim kız nolduuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim kız nolduuuu
Sen ver gazı ver gazı sonra nasıl bu hale geldiBu yarışma nasıl bu hale geldi
daha önce bu nana arkadasin yanilmiyorsam tabi lirasali boregi sebebiyle gelmistim bu sefer ki baska ama zehirli ok atti resmen Youlost16Tamam öyle yapalım:)
Sen daha önce buralara gelmiş miydin yoksa yeni mi düştün
Güzel gaz veririmSen ver gazı ver gazı sonra nasıl bu hale geldi
Oooo çok olmuş gelmeyeli:)daha önce bu nana arkadasin yanilmiyorsam tabi lirasali boregi sebebiyle gelmistim bu sefer ki baska ama zehirli ok atti resmen Youlost16
Yok ya ben en güzel yerinde şarjım bittiYoulost16 kız bizden korkudan nick mi değiştirmeye gittin? Korkma gel çok dövmeyiz
Olay sunumda canım bence basit zor yok:)Abla benimki basit kaldı yapmasam mi ki
Bisküvi pastası daha basitti gerçi
Bejik tarifi hiç isteyen oldu mi merak ettim
yarismalara oy kullaniyordum da sohbete ugramiyordum. bunu gorunce istemsiz yaziverdimOooo çok olmuş gelmeyeli:)
Daha sık gel sana neler neler ikram ederizAma yemek yok ekrana ekmek banacaksın
Ekşi maya litfenOooo çok olmuş gelmeyeli:)
Daha sık gel sana neler neler ikram ederizAma yemek yok ekrana ekmek banacaksın
Bilsem daha önce davet ederdimyarismalara oy kullaniyordum da sohbete ugramiyordum. bunu gorunce istemsiz yaziverdim
Aldım gazımı geldim pastayı yapamadım ama bunu lacıramazdımGüzel gaz veririm
Ahahahaayarismalara oy kullaniyordum da sohbete ugramiyordum. bunu gorunce istemsiz yaziverdim
O zaman oylar beşe katlanırdıEkşi maya litfen
AAma Youlost16 ateşten aldıktan sonra iki dilim ekşi maya atacaktin üzerine varya pamuk gibi olup kavurmanin yağını bir cekecekti ki üffff beeee
A
Ya ben görüyo musun abla Nevresteyarismalara oy kullaniyordum da sohbete ugramiyordum. bunu gorunce istemsiz yaziverdim
Sadece oylar mi kilolar da katlanıyorO zaman oylar beşe katlanırdı
Sayende millet başımıza üşüşecekYa ben görüyo musun abla Nevreste
Ekşi mayayı yemeğe mi katacaktımEkşi maya litfen
AAma Youlost16 ateşten aldıktan sonra iki dilim ekşi maya atacaktin üzerine varya pamuk gibi olup kavurmanin yağını bir cekecekti ki üffff beeee
A
Ahahahah napalım ekrana ekmek banarlar artıkSayende millet başımıza üşüşecek
Onlar katlanmış zatenSadece oylar mi kilolar da katlanıyor