- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Bence geçmelisinTırnak pide de olur ekşi maya dan vaz mi geçsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence geçmelisinTırnak pide de olur ekşi maya dan vaz mi geçsem
Doğaya karşı yanında birde pısssttt olacak şöyle koca bardakta onun içine kaşıkla dokeceksin salata kasiklauacaksin yazarken ağzımın suyu aktıBence geçmelisin
anasını ağlatmışşın o neydi öyle. hayal miydi gercek miNe yapmısıııımmmm
Vur vur ellerine ellerineSopamı alıp geldim, nerdesin kız zalımmmmm gel hele Youlost16
Yemeğimi yapma hevesimi alıp götürdülerVur vur ellerine ellerine
Uzun zamandır böyleyiz canım yaklaşık 2 yıldır:)Ama gittikçe daha fena oluyoruzNevreste eskiden de mi böyleydi yoksa bu hatunlar gün geçtikçe daha mi fena oluyor
ZalımsınSana hiç yardım etmedim miBirde diyorlar ki şimdi ki yarışmalarda hile hurda yok
Kimisi tarifini para karşılığı değiştirmek istiyor
Editör sunumu beraber yapalım diyor ...
Eyvah eyvah
Olaylar olaylar
Bende onceki et yemekleri yarismasina baktim bu yarisma simdiden boyle fena yapmislar korkar oldum bu hatunlardanUzun zamandır böyleyiz canım yaklaşık 2 yıldır:)Ama gittikçe daha fena oluyoruz
O sebeple sende acele etme dönüşün muhteşem olsunBende onceki et yemekleri yarismasina baktim bu yarisma simdiden boyle fena yapmislar korkar oldum bu hatunlardan
şu tantuni de gelsinde bu yarismayi bitirin en iyisi
Yok ya daha neler neler gelecek bir bilsenşu tantuni de gelsinde bu yarismayi bitirin en iyisi
ama bu yaptiklari zalımlıkYok ya daha neler neler gelecek bir bilsen
Aynen çok zalımlarama bu yaptiklari zalımlık
Kim aldı acaba , hakkını vermezse döveriz onu daşu tantuni de gelsinde bu yarismayi bitirin en iyisi
1.5 kilo eti 2 kisi yimislerAynen çok zalımlar