En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Olabilir canım uzatmaya gerek yok:)
Yeni kategoride yok musun yoksa kaçıyor musun

Belki yeni kategori poğaçalar olur diye poğaça yapayım dedim elim hamurdayken Ani misafir geldi, hızlıca evi toparla işi bitir, biraz önce gittiler anca girebildim.
Ellerine sağlık afiyet şifa olsunO zaman yarın senden de tarif ismi bekliyorumMadem bu kadar meraklısın

Olabilir canım uzatmaya gerek yok:)
Yeni kategoride yok musun yoksa kaçıyor musun
Kategori uygun olursa varım abla kurabiye pasta olursa biraz zor çünkü hiç becerim yok sulu yemek vs zeytinyağlı yöresel hamur işi olursa katilirim ins

Sen bana aldırma canım sorun yok
Bah dovecem seni: (

He yooooo ne diyorum sesim geliyor mu
Senin örtünün bahsedilen şey ile ne alakası var

Neyse ben alınmış olabilirim ama sıkıntı yok

Geldiğim andan beri şakalaşma muhabbet var bende buna güvenerek espri yaptım asagilamadim bunu belirtmek istedim sadece bundan sonra istemeyenler muhatap olmam olur biter

Tamam canım, ben yanlış anlamış olabilirim. Normalde şakaya alinmam, kendim de yaparım. Biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. K. Bakma

Ama kimse senin örtüne birşey dememiş niye öyle düşündünCidden çok uyumlu olmuş:)

Teşekkür ederim canım

Kategori uygun olursa varım abla kurabiye pasta olursa biraz zor çünkü hiç becerim yok sulu yemek vs zeytinyağlı yöresel hamur işi olursa katilirim ins
Aslında en kolayı kurabiye,pasta,poğaça,börek:)Tarifle herşey yapılabilir:)Hayırlısı canım
Gözümün önünden ayrılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…