En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Renkli don da servis fikri için dedim.
Alinmasana kiz espiri yapiyoz surda takiliyoz birbrmize:)) ortun cok guzeldi :)

Sen kategori beklerken gerilmissin ama sakin ol:)) herkese yetecek kadar tarif vardir:)

Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)
İş bitmiyor canım:)
Ütü,çamaşır,bulaşık sürekli devir daim yapıyor:)Bir de şu kapılar bir kapansaydı:)

İş bitmiyor canım:)
Ütü,çamaşır,bulaşık sürekli devir daim yapıyor:)Bir de şu kapılar bir kapansaydı:)
Aynen oyle firsat buldukcs cok biriktirmeden yapcaz.. yikamasan olmaz yenek yapmasan olmaz: ( ne kapisi?

Renkli don da servis fikri için dedim.
Benim o kadar renkli bişey im olmadığı için basma don dedim kıyaslama yapmadım aşağılamada yok böyle herşeye alınacaksan daha alintilamam tşk ederim

Aynen oyle firsat buldukcs cok biriktirmeden yapcaz.. yikamasan olmaz yenek yapmasan olmaz: ( ne kapisi?
Aynen sürekli yapıyoruz:)
Balkon kapıları canım ya:)Hava sıcak her yer açık:)Kapansada ev temiz kalsa:)

Alinmasana kiz espiri yapiyoz surda takiliyoz birbrmize:)) ortun cok guzeldi :)

Sen kategori beklerken gerilmissin ama sakin ol:)) herkese yetecek kadar tarif vardir:)
Yo gergin değilim canım :KK66:

Beni ciddiye mi alıyorsunuz. Tabiki herkes istediğini yapabilir. Ben kazanmak için yarışmıyorum zaten. :KK54: eğlenmek için katılıyorum. Örtü ile falan alay konusu oluyor. Bir dahakine ozenmeyiz tek renk sereriz, olur biter :)

Beni ciddiye mi alıyorsunuz. Tabiki herkes istediğini yapabilir. Ben kazanmak için yarışmıyorum zaten. :KK54: eğlenmek için katılıyorum. Örtü ile falan alay konusu oluyor. Bir dahakine ozenmeyiz tek renk sereriz, olur biter :)
Senin örtünden bahsedilmemişo_OAksine ben senin örtüyü çok beğendim:)Çok ciddiyim:)Yani tarifine en uygun şeyi bulmuşsun:)Yöresel yemeklerde tekrar kullanabilirsin;)Tabi farklı örtersin:)

Bah dovecem seni: (

Benim o kadar renkli bişey im olmadığı için basma don dedim kıyaslama yapmadım aşağılamada yok böyle herşeye alınacaksan daha alintilamam tşk ederim
Şişşşt neler oluyor:KK4::KK4::KK4:
O zaman kendimize yeni örtüler alalım:)Ben bu kategori için düşünüyorum:KK45:

Don olur mu canım, nimet bu. :işsiz:

6 defa katıldım ve ilk defa renkli bi örtü serdim. Genelde düz renk sererim. Herkesin zevki ayrıdır. Sen bilirsin. :KK45:

Back