Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)
Beni ciddiye mi alıyorsunuz. Tabiki herkes istediğini yapabilir. Ben kazanmak için yarışmıyorum zaten. eğlenmek için katılıyorum. Örtü ile falan alay konusu oluyor. Bir dahakine ozenmeyiz tek renk sereriz, olur biter :)
Beni ciddiye mi alıyorsunuz. Tabiki herkes istediğini yapabilir. Ben kazanmak için yarışmıyorum zaten. eğlenmek için katılıyorum. Örtü ile falan alay konusu oluyor. Bir dahakine ozenmeyiz tek renk sereriz, olur biter :)
Senin örtünden bahsedilmemişAksine ben senin örtüyü çok beğendim:)Çok ciddiyim:)Yani tarifine en uygun şeyi bulmuşsun:)Yöresel yemeklerde tekrar kullanabilirsinTabi farklı örtersin:)
Ben kendimle alay ediyorum kimseyi ezmeye kırmaya çalıştığım yok nevreste bundan sonrada kimseyi alintilamam olur biter ben kimseyle alay edip aşağılamadim bilgin olsun Nevreste
isteyen kiblesin
Ben kendimle alay ediyorum kimseyi ezmeye kırmaya çalıştığım yok nevreste bundan sonrada kimseyi alintilamam olur biter ben kimseyle alay edip aşağılamadim bilgin olsun Nevreste
isteyen kiblesin