- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Alinmasana kiz espiri yapiyoz surda takiliyoz birbrmize:)) ortun cok guzeldi :)Renkli don da servis fikri için dedim.
Sen kategori beklerken gerilmissin ama sakin ol:)) herkese yetecek kadar tarif vardir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alinmasana kiz espiri yapiyoz surda takiliyoz birbrmize:)) ortun cok guzeldi :)Renkli don da servis fikri için dedim.
İş bitmiyor canım:)Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)
Bu sefer dana eti kullanacağım.Kıyma olacak pişmesi sorun olmaz:)Aşure de bile et olduğuna göre.
Ne eti kullanacaksın.![]()
Aynen oyle firsat buldukcs cok biriktirmeden yapcaz.. yikamasan olmaz yenek yapmasan olmaz: ( ne kapisi?İş bitmiyor canım:)
Ütü,çamaşır,bulaşık sürekli devir daim yapıyor:)Bir de şu kapılar bir kapansaydı:)
Kiyma yemekleri mi:)Bu sefer dana eti kullanacağım.Kıyma olacak pişmesi sorun olmaz:)
Benim o kadar renkli bişey im olmadığı için basma don dedim kıyaslama yapmadım aşağılamada yok böyle herşeye alınacaksan daha alintilamam tşk ederimRenkli don da servis fikri için dedim.
Aynen sürekli yapıyoruz:)Aynen oyle firsat buldukcs cok biriktirmeden yapcaz.. yikamasan olmaz yenek yapmasan olmaz: ( ne kapisi?
Yarın gelince özelden siz yazınca ben de size yazacağım:)Kiyma yemekleri mi:)
Yo gergin değilim canımAlinmasana kiz espiri yapiyoz surda takiliyoz birbrmize:)) ortun cok guzeldi :)
Sen kategori beklerken gerilmissin ama sakin ol:)) herkese yetecek kadar tarif vardir:)
Senin örtünden bahsedilmemişYo gergin değilim canım
Beni ciddiye mi alıyorsunuz. Tabiki herkes istediğini yapabilir. Ben kazanmak için yarışmıyorum zaten.eğlenmek için katılıyorum. Örtü ile falan alay konusu oluyor. Bir dahakine ozenmeyiz tek renk sereriz, olur biter :)
Ben kendimle alay ediyorum kimseyi ezmeye kırmaya çalıştığım yok nevreste bundan sonrada kimseyi alintilamam olur biter ben kimseyle alay edip aşağılamadim bilgin olsunSen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik
Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu![]()
Bah dovecem seni: (Yo gergin değilim canım
Beni ciddiye mi alıyorsunuz. Tabiki herkes istediğini yapabilir. Ben kazanmak için yarışmıyorum zaten.eğlenmek için katılıyorum. Örtü ile falan alay konusu oluyor. Bir dahakine ozenmeyiz tek renk sereriz, olur biter :)
Şişşşt neler oluyorBenim o kadar renkli bişey im olmadığı için basma don dedim kıyaslama yapmadım aşağılamada yok böyle herşeye alınacaksan daha alintilamam tşk ederim
Yok canım ya ne kiblemesi:)Bu kadar her muhabbeti ciddiye almayın:)Ben kendimle alay ediyorum kimseyi ezmeye kırmaya çalıştığım yok nevreste bundan sonrada kimseyi alintilamam olur biter ben kimseyle alay edip aşağılamadim bilgin olsunNevreste isteyen kiblesin
Haa :)) dedim yeni kural mi cikti aceba:) kapilari kapatip mi yapicaz tarifleri:))Aynen sürekli yapıyoruz:)
Balkon kapıları canım ya:)Hava sıcak her yer açık:)Kapansada ev temiz kalsa:)
Don olur mu canım, nimet bu.Benim o kadar renkli bişey im olmadığı için basma don dedim kıyaslama yapmadım aşağılamada yok böyle herşeye alınacaksan daha alintilamam tşk ederim
Sende ayrilma sayfadan:) surda nobet tutuyoz :))184 okunmamış mesaj nedir arkadaş![]()
Haa :)) dedim yeni kural mi cikti aceba:) kapilari kapatip mi yapicaz tarifleri:))