En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Daha dün ablam bu bahsi geçen örtukerden bahsetti ben alcam birlikte alalım diye :) ben onada aynı espriyi yapmıştım :KK70:

Bende alayım bari çıkarsam dışarı :KK66:
Olabilir canım yanlış anlaşılabiliriz:)
Burada bazen boşuna alınıyoruz,boşuna kızıyoruz:)

Oha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhaha
Tek tek açmayı bir kere denedim çok güzel oldu genelde 5 er li yada 10 -10 açıyorum daha kolay oluyor

Bir kere komşuna yaptım misafiri gelecek diye gece yarısı yaptım sabah yetiştirdim tansiyon düştü ayila bayılan pisirdim komşum çok memnun olmuştu

Tek tek açmayı bir kere denedim çok güzel oldu genelde 5 er li yada 10 -10 açıyorum daha kolay oluyor

Bir kere komşuna yaptım misafiri gelecek diye gece yarısı yaptım sabah yetiştirdim tansiyon düştü ayila bayılan pisirdim komşum çok memnun olmuştu
Bravo diyorum nevosla sana: ( ben yapamam: (

Yaw biz anladikta kizi pisman ettin saka yaptigina:) bi kumas al bi sofra bezi dik bi tanede don:)) neden olmasin yani:)) bana atin laf banaaaaa
:KK200:
Oyyyy ben seni yerim ne kadar zarifsin:KK200::nazar:Rabbim yardımcın olsun canım:KK74:Bu sıra biz ikizlerde birşeyler var:)İnan senden farkım yok:KK35:Ama geçecek inşaallah:KK36:
Inşallah ablacım, sağolasın:KK200:

Aaa kim dedi? Ben hep ayda yılda bir 1 günlük yediğim için sistemi bilmiyorum :))
Zam haberine ben hep 50liralık benzin alıyorum der gibi olmuş canım, ben hep 1 günlük ban aldığım için fark etmiyor :-):-)

Tek tek mi açıyorsun:)
Tek tek de açtım ama benim zamanım dar oldgundan genelde 5erli 10 arlı açıyorum ama rekabet uğruna yapmayacağım şey yoktur azıcık deliyim ben :deli:

Back