En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Don olur mu canım, nimet bu. :işsiz:

6 defa katıldım ve ilk defa renkli bi örtü serdim. Genelde düz renk sererim. Herkesin zevki ayrıdır. Sen bilirsin. :KK45:
He yooooo ne diyorum sesim geliyor mu:sinirli:
Senin örtünün bahsedilen şey ile ne alakası var:KK45:

Yok canım ya ne kiblemesi:)Bu kadar her muhabbeti ciddiye almayın:)
Geldiğim andan beri şakalaşma muhabbet var bende buna güvenerek espri yaptım asagilamadim bunu belirtmek istedim sadece bundan sonra istemeyenler muhatap olmam olur biter

Senin örtünden bahsedilmemişo_OAksine ben senin örtüyü çok beğendim:)Çok ciddiyim:)Yani tarifine en uygun şeyi bulmuşsun:)Yöresel yemeklerde tekrar kullanabilirsin:KK66:Tabi farklı örtersin:)
Bende yemek yöresel ve Tepside sunacağım diye onu serdim. Bence güzel oldu :)

Geldiğim andan beri şakalaşma muhabbet var bende buna güvenerek espri yaptım asagilamadim bunu belirtmek istedim sadece bundan sonra istemeyenler muhatap olmam olur biter
Canım bunu açıklamanıza bile gerek yok:)
Hepimiz espiri yapıyoruz:)

Ama kimse senin örtüne birşey dememiş niye öyle düşündüno_OCidden çok uyumlu olmuş:)

Yaw biz anladikta kizi pisman ettin saka yaptigina:) bi kumas al bi sofra bezi dik bi tanede don:)) neden olmasin yani:)) bana atin laf banaaaaa

Canan yardım et bunlar söz dinlemiyor:skandal:
Abla çok ciddi bozuldu m çünkü espri yapıyoruz burda ben nevayi tanımam etmem reelde :tokat:bu smile birbirimize koyabikiyoriz öyle bı samimiyet var burda

Ben çirkin demedim don gibi demedim örtüye sadece çok renkli gözü yoruyor dedim

Tontriko güzel deyince bende basma dondan dahsettim

Neyse ne gerekli açıklamayı yaptım daha üzerine konuşmayacağım herkese başarılar yeni kategoride :sampiyon:

Yaw biz anladikta kizi pisman ettin saka yaptigina:) bi kumas al bi sofra bezi dik bi tanede don:)) neden olmasin yani:)) bana atin laf banaaaaa
Senin örtün varmıydı:KK45:Bu kategori örtüsüz kabul etmiyorum:sinirli::KK70:

Back