Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana sunum önerisinde bulundum onu da desene zalımos
Aguhaha
Bir daha kapı,pencere açık bıraktığınızı görmeyeyim![]()
He yooooo ne diyorum sesim geliyor muDon olur mu canım, nimet bu.
6 defa katıldım ve ilk defa renkli bi örtü serdim. Genelde düz renk sererim. Herkesin zevki ayrıdır. Sen bilirsin.![]()
Geldiğim andan beri şakalaşma muhabbet var bende buna güvenerek espri yaptım asagilamadim bunu belirtmek istedim sadece bundan sonra istemeyenler muhatap olmam olur biterYok canım ya ne kiblemesi:)Bu kadar her muhabbeti ciddiye almayın:)
Bende yemek yöresel ve Tepside sunacağım diye onu serdim. Bence güzel oldu :)Senin örtünden bahsedilmemişAksine ben senin örtüyü çok beğendim:)Çok ciddiyim:)Yani tarifine en uygun şeyi bulmuşsun:)Yöresel yemeklerde tekrar kullanabilirsin
Tabi farklı örtersin:)
Canım bunu açıklamanıza bile gerek yok:)Geldiğim andan beri şakalaşma muhabbet var bende buna güvenerek espri yaptım asagilamadim bunu belirtmek istedim sadece bundan sonra istemeyenler muhatap olmam olur biter
Ama kimse senin örtüne birşey dememiş niye öyle düşündünBende yemek yöresel ve Tepside sunacağım diye onu serdim. Bence güzel oldu :)
Allah razı olsun senden onu da yaptın sağol canımSana sunum önerisinde bulundum onu da desene zalımos![]()
Sehriyeleri yakmissin ondan oy vermedimAhahahaha
Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana![]()
Canan yardım et bunlar söz dinlemiyor
Ne oluyor kiz burda???
Bende okumadım bayan çeneler184 okunmamış mesaj nedir arkadaş![]()
Teşekkür ediyorum canım benim
Sen ne yapıyorsun hiç gelmiyorsunBende okumadım bayan çeneler![]()
Canan yardım et bunlar söz dinlemiyor![]()
Yaw biz anladikta kizi pisman ettin saka yaptigina:) bi kumas al bi sofra bezi dik bi tanede don:)) neden olmasin yani:)) bana atin laf banaaaaaBende yemek yöresel ve Tepside sunacağım diye onu serdim. Bence güzel oldu :)
BDV' de ne işin varValla ben şok
Gerilmeyelim lütfen
Ne guzel eğleniyoruz şurda...
Bdvye kaçacağım yoksa
Abla çok ciddi bozuldu m çünkü espri yapıyoruz burda ben nevayi tanımam etmem reeldeCanan yardım et bunlar söz dinlemiyor![]()
Gotur beni gittigin yereee:))Valla ben şok
Gerilmeyelim lütfen
Ne guzel eğleniyoruz şurda...
Bdvye kaçacağım yoksa
Senin örtün varmıydıYaw biz anladikta kizi pisman ettin saka yaptigina:) bi kumas al bi sofra bezi dik bi tanede don:)) neden olmasin yani:)) bana atin laf banaaaaa