En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Abla çok ciddi bozuldu m çünkü espri yapıyoruz burda ben nevayi tanımam etmem reelde :tokat:bu smile birbirimize koyabikiyoriz öyle bı samimiyet var burda

Ben çirkin demedim don gibi demedim örtüye sadece çok renkli gözü yoruyor dedim

Tontriko güzel deyince bende basma dondan dahsettim

Neyse ne gerekli açıklamayı yaptım daha üzerine konuşmayacağım herkese başarılar yeni kategoride :sampiyon:
Olabilir canım uzatmaya gerek yok:)
Yeni kategoride yok musun yoksa kaçıyor musun:skandal:

Belki yeni kategori poğaçalar olur diye poğaça yapayım dedim :KK53: elim hamurdayken Ani misafir geldi, hızlıca evi toparla işi bitir, biraz önce gittiler anca girebildim.
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun:anneadayı::nazar:O zaman yarın senden de tarif ismi bekliyorum:KK45:Madem bu kadar meraklısın:KK45:

Olabilir canım uzatmaya gerek yok:)
Yeni kategoride yok musun yoksa kaçıyor musun:skandal:
Kategori uygun olursa varım abla kurabiye pasta olursa biraz zor çünkü hiç becerim yok sulu yemek vs zeytinyağlı yöresel hamur işi olursa katilirim ins ❤️

Ben kendimle alay ediyorum kimseyi ezmeye kırmaya çalıştığım yok nevreste bundan sonrada kimseyi alintilamam olur biter ben kimseyle alay edip aşağılamadim bilgin olsun Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. isteyen kiblesin
Sen bana aldırma canım sorun yok ;)
Bah dovecem seni: (
:skandal:
He yooooo ne diyorum sesim geliyor mu:sinirli:
Senin örtünün bahsedilen şey ile ne alakası var:KK45:

Neyse ben alınmış olabilirim ama sıkıntı yok :KK54:

Geldiğim andan beri şakalaşma muhabbet var bende buna güvenerek espri yaptım asagilamadim bunu belirtmek istedim sadece bundan sonra istemeyenler muhatap olmam olur biter

Tamam canım, ben yanlış anlamış olabilirim. Normalde şakaya alinmam, kendim de yaparım. Biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. K. Bakma

Ama kimse senin örtüne birşey dememiş niye öyle düşündüno_OCidden çok uyumlu olmuş:)

Teşekkür ederim canım:KK200:

Kategori uygun olursa varım abla kurabiye pasta olursa biraz zor çünkü hiç becerim yok sulu yemek vs zeytinyağlı yöresel hamur işi olursa katilirim ins ❤️
Aslında en kolayı kurabiye,pasta,poğaça,börek:)Tarifle herşey yapılabilir:)Hayırlısı canım:KK200:
Gözümün önünden ayrılma:110:

Back