- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Belki yeni kategori poğaçalar olur diye poğaça yapayım dedimSen ne yapıyorsun hiç gelmiyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki yeni kategori poğaçalar olur diye poğaça yapayım dedimSen ne yapıyorsun hiç gelmiyorsun![]()
BDV' de ne işin var![]()
Vardi tabii beyazzzz:)Senin örtün varmıydıBu kategori örtüsüz kabul etmiyorum
![]()
Onlarida cagir sohbete sampiyon:))11 sayfa var daha ama misafirlerime dönmem lazım![]()
Olabilir canım uzatmaya gerek yok:)Abla çok ciddi bozuldu m çünkü espri yapıyoruz burda ben nevayi tanımam etmem reeldebu smile birbirimize koyabikiyoriz öyle bı samimiyet var burda
Ben çirkin demedim don gibi demedim örtüye sadece çok renkli gözü yoruyor dedim
Tontriko güzel deyince bende basma dondan dahsettim
Neyse ne gerekli açıklamayı yaptım daha üzerine konuşmayacağım herkese başarılar yeni kategoride![]()
Ellerine sağlık afiyet şifa olsunBelki yeni kategori poğaçalar olur diye poğaça yapayım dedimelim hamurdayken Ani misafir geldi, hızlıca evi toparla işi bitir, biraz önce gittiler anca girebildim.
Valla ben şok
Gerilmeyelim lütfen
Ne guzel eğleniyoruz şurda...
Bdvye kaçacağım yoksa
Siz bilirsinizGotur beni gittigin yereee:))
O zaman bu sefer daha renkli olsunVardi tabii beyazzzz:)
Kategori uygun olursa varım abla kurabiye pasta olursa biraz zor çünkü hiç becerim yok sulu yemek vs zeytinyağlı yöresel hamur işi olursa katilirim insOlabilir canım uzatmaya gerek yok:)
Yeni kategoride yok musun yoksa kaçıyor musun![]()
Bugun takildim oraya biraz:)Gir koluma![]()
Sadece sana söyleyeceğim
Tamam öylesine söyledim
Senden ayrilamam
Banada tarifini soyleyecek misin
Don ne alaka bacıYaw biz anladikta kizi pisman ettin saka yaptigina:) bi kumas al bi sofra bezi dik bi tanede don:)) neden olmasin yani:)) bana atin laf banaaaaa
Sen bana aldırma canım sorun yokBen kendimle alay ediyorum kimseyi ezmeye kırmaya çalıştığım yok nevreste bundan sonrada kimseyi alintilamam olur biter ben kimseyle alay edip aşağılamadim bilgin olsunNevreste isteyen kiblesin
Bah dovecem seni: (
He yooooo ne diyorum sesim geliyor mu
Senin örtünün bahsedilen şey ile ne alakası var![]()
Geldiğim andan beri şakalaşma muhabbet var bende buna güvenerek espri yaptım asagilamadim bunu belirtmek istedim sadece bundan sonra istemeyenler muhatap olmam olur biter
Ama kimse senin örtüne birşey dememiş niye öyle düşündünCidden çok uyumlu olmuş:)
Siz bilirsinizGüvenli alandan çıktığınız anda renginiz gri olur
![]()
Poğaçalar mı olacakEllerine sağlık afiyet şifa olsunO zaman yarın senden de tarif ismi bekliyorum
Madem bu kadar meraklısın
![]()
Zaten dun mune diyodu cimbizimin cani seni banlamak istiyo diye:))Siz bilirsinizGüvenli alandan çıktığınız anda renginiz gri olur
![]()
Aslında en kolayı kurabiye,pasta,poğaça,börek:)Tarifle herşey yapılabilir:)Hayırlısı canımKategori uygun olursa varım abla kurabiye pasta olursa biraz zor çünkü hiç becerim yok sulu yemek vs zeytinyağlı yöresel hamur işi olursa katilirim ins![]()
Ama beyaz guzel gosteriyo bence : (O zaman bu sefer daha renkli olsun![]()