• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aslında en kolayı kurabiye,pasta,poğaça,börek:)Tarifle herşey yapılabilir:)Hayırlısı canım:KK200:
Gözümün önünden ayrılma:110:
Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değil :D

Sen bana aldırma canım sorun yok :KK66:

:skandal:

Neyse ben alınmış olabilirim ama sıkıntı yok :KK54:

Tamam canım, ben yanlış anlamış olabilirim. Normalde şakaya alinmam, kendim de yaparım. Biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. K. Bakma

Teşekkür ederim canım:KK200:
Oyyyy ben seni yerim ne kadar zarifsin:KK200::nazar:Rabbim yardımcın olsun canım:KK74:Bu sıra biz ikizlerde birşeyler var:)İnan senden farkım yok:KK35:Ama geçecek inşaallah:KK36:

Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değil :KK70:
Tamam biz seninle bunu konuşuruz.:KK45:Halledeceğim merak etme:sus:

Kız hamur işine katılıyorsun da kurabiyenin nesi var :))
Çok güzel yufka açarım falan ama bana kurabiye zor geliyor bana baklava aç de kurabiye deme kurabiye daha kolay ama sevmiyorum bana yaptığım tatlı gelmiyor

Çok güzel yufka açarım falan ama bana kurabiye zor geliyor bana baklava aç de kurabiye deme kurabiye daha kolay ama sevmiyorum bana yaptığım tatlı gelmiyor
Oha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhaha

Back
X