Sus çaktırmaPoğaçalar mı olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus çaktırmaPoğaçalar mı olacak![]()
Bi don muhabbeti olduda acikla dur : (Don ne alaka bacı![]()
Bu sefer tabağımız beyaz olursa biraz renk mi katsak dedim:)Ama beyaz guzel gosteriyo bence : (
Onlara asıl tarifi söylememBak hele
Herkese aynısını diyorsun
Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değilAslında en kolayı kurabiye,pasta,poğaça,börek:)Tarifle herşey yapılabilir:)Hayırlısı canım
Gözümün önünden ayrılma![]()
Seni kibliycem sıkı durBen kendimle alay ediyorum kimseyi ezmeye kırmaya çalıştığım yok nevreste bundan sonrada kimseyi alintilamam olur biter ben kimseyle alay edip aşağılamadim bilgin olsunNevreste isteyen kiblesin
Olur tabii gidip ortu alirim boncuum sana feda olsun:)Bu sefer tabağımız beyaz olursa biraz renk mi katsak dedim:)
Ona göre ayağını denk al, Daha ne desin kadınZaten dun mune diyodu cimbizimin cani seni banlamak istiyo diye:))
Kız hamur işine katılıyorsun da kurabiyenin nesi var :))Kategori uygun olursa varım abla kurabiye pasta olursa biraz zor çünkü hiç becerim yok sulu yemek vs zeytinyağlı yöresel hamur işi olursa katilirim ins![]()
Hay ağzımı arı soksaydi :)Bi don muhabbeti olduda acikla dur : (
Oyyyy ben seni yerim ne kadar zarifsinSen bana aldırma canım sorun yok
Neyse ben alınmış olabilirim ama sıkıntı yok
Tamam canım, ben yanlış anlamış olabilirim. Normalde şakaya alinmam, kendim de yaparım. Biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. K. Bakma
Teşekkür ederim canım![]()
Valla araligin ortasina kadar banlanmazsam tum cezalar siliniyo ve ban surem 1 gune dusuyomus:) simdi bi ban aliyorum 1 hafta:))Ona göre ayağını denk al, Daha ne desin kadın![]()
Tamam biz seninle bunu konuşuruz.Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değil![]()
Çok güzel yufka açarım falan ama bana kurabiye zor geliyor bana baklava aç de kurabiye deme kurabiye daha kolay ama sevmiyorum bana yaptığım tatlı gelmiyorKız hamur işine katılıyorsun da kurabiyenin nesi var :))
Ben de düşünüyorumOlur tabii gidip ortu alirim boncuum sana feda olsun:)
Oha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhahaÇok güzel yufka açarım falan ama bana kurabiye zor geliyor bana baklava aç de kurabiye deme kurabiye daha kolay ama sevmiyorum bana yaptığım tatlı gelmiyor
Neyse kategorimiz kurabiye değil:)O sebeple kurabiye olunca düşünürüzKız hamur işine katılıyorsun da kurabiyenin nesi var :))
Aaa kim dedi? Ben hep ayda yılda bir 1 günlük yediğim için sistemi bilmiyorum :))Valla araligin ortasina kadar banlanmazsam tum cezalar siliniyo ve ban surem 1 gune dusuyomus:) simdi bi ban aliyorum 1 hafta:))
Daha dün ablam bu bahsi geçen örtukerden bahsetti ben alcam birlikte alalım diye :) ben onada aynı espriyi yapmıştımBen de düşünüyorum![]()